VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - VEGANSK WEBSHOP

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Vegansk proteinpulver, veganske proteinbarer og proteindrikke

Vegansk proteinpulver, veganske proteinbarer og veganske proteindrikke i shoppen:

I've got 99 problems
and protein ain't one

Masser af gode veganske proteiner

Vegansk proteinpulver & veganske proteinbarer

Vegansk proteinpulver og veganske proteinbarer.

Der findes masser af gode, næringsrige pulvere og barer sprængfyldt med vegansk protein.

Her på shoppen finder du bl.a. Veganz proteinpulver i 3 varianter, 2 typer algeproteinpulver (chlorellapulver og spirulinapulver), risproteinpulver og 2 veganske proteinbarer.

Vegansk proteinpulver kan bruges på mange måder. De fleste foretrækker at bruge dem som veganske protein shakes blandet med plantedrik eller i smoothies. Andre er glade for at lave hjemmelavede veganske proteinbarer. Andre igen, bruger de forskellige typer i bagværk, pandekager og på alverdens andre måder.

vegansk proteinpulver og veganske proteinbarer

Veganz – vegansk proteinpulver og protein shake

Vegansk proteinpulver til vegansk proteinshake

Søger du vegansk proteinpulver med smag til en vegansk proteinshake, har vi 2 varianter, der bare skal shakes/blandes med eksempelvis plantedrik. Veganz jordbær-proteinshake og Veganz chokolade proteinshake.

Brug ca. 20 gram vegansk pulver fra Veganz til en shake. Indholdet i bøtterne er 300 gram, så 1 bøtte giver dig 15 smækre veganske protein shakes. Du kan også bruge pulveret til madlavning. Lav eksempelvis hjemmelavede proteinbarer, eller tilsæt ekstra protein til dine muffins og kager. Man kan snildt gøre en chokoladekage eller -muffin endnu mere proteinrig.

Det fantastiske veganske firma fra Berlin, har også lanceret en hampeproteinpulver. Alle 3 typer vegansk proteinpulver er økologiske. 

Vegansk proteinbar i 6 varianter

Veganske proteinbarer

Vi har også hele seks veganske proteinbarer fra Veganz, der er gode alternativer til vegansk proteinpulver:

3 slags er overtrukket med mørk chokolade:

En vegansk proteinbar brownie style og en vegansk proteinbar cookie dough style. Og sidst men ikke mindst; en vegansk proteinbar strawberry cake style.

Og så er der de spritnye CLEAN veganske proteinbarer fra Veganz med 30% protein pr bar:

Én baseret på en proteinblanding med peanuts (uden tilsat sukker), en anden baseret på kokos og mandler, og den sidste er med kakao og kakaonibs.

Alle 6 bars er 100% økologiske. De indeholder mellem 20 og 30% vegansk protein, og så smager de genialt godt. De 3 med chokoladeovertræk smager lidt som kage. Hvilket nok også er derfor, at Veganz har valgt at lave dem som brownie-, strawberry og cookie dough veganske proteinbarer. En vegansk proteinbar er en fin substitut for vegansk proteinpulver. Eller et supplement om du vil.

veganske proteinbarer køb online - veganz proteinbar

BiOrganik vegansk proteinpulver og algepulver og -tabletter

Vegansk proteinpulver - Risproteinpulver

BiOrganik er også en af vores foretrukne leverandører af bl.a. vegansk proteinpulver. 

De har eksempelvis økologisk risproteinpulver og så er de eksperter i algeproteinpulver (og tabletter): spirulina pulver og chlorella pulver.

Risproteinpulver er vores (næsthøjeste) topscorer i forhold til proteinmængden. Hele 80 gram protein per 100 gram. Risproteinpulver er er en af de typer af vegansk proteinpulver, der er nemmest for kroppens systemer at fordøje. Derfor har det vundet stort indpas – også hos ikke-veganere. Det har desuden en meget mild smag, og det indeholder alle essentielle aminosyrer. Skal du bruge endnu flere veganske proteiner, er det ærteprotein pulver, du skal have fat på. Mere nedenfor. 

Algeprotein

Spirulina pulver & chlorella pulver

BiOrganik har både Spirulina pulver og Chlorella pulver, der begge er helt fantastiske i forhold til næringsstoffer og vegansk protein. De kan bruges som vegansk proteinpulver, men idet de er lavet af alger, er det nok mere for effektens skyld end smagens, at man indtager det. Det indeholder bl.a. klorofyl, der er ideelt til celleopbygning ved muskel-restitution.

Algerne har mange vigtige næringsstoffer, og har været brugt som et vigtigt kostsupplement i Asien i århundreder. Også blandt til detox.

Proteinpulvertyperne findes også som tabletter: Spirulina tabletter og Chlorella tabletter.

spirulina pulver køb tilbud algepulver

Hampeproteinpulver

Vegansk proteinpulver - hampeproteinpulver

Når det gælder vegansk proteinpulver, er udvalget egentligt stort, der er jo også hampeproteinpulver.

Hampeproteinpulver er steget i popularitet som substitut for bl.a. valleprotein. Og her er det ikke kun for veganere.

Proteinerne fra hampefrø indeholder bl.a. alle essentielle aminosyrer, de gode omega-fedtstoffer og levende enzymer, der er fantastisk for kroppens funktionalitet.

Vi har både hampeproteinpulver fra Veganz og hampeproteinpulver fra BiOrganik. Begge er økologiske. 

Vi har desuden fået afskallede hampefrø hjem, der selvfølgelig også er rige på vegansk protein. Og de går godt som et supplement til vegansk proteinpulver – og kan sagtens erstatte det.

Ikke mindst har vi 2 slags müslibarer, der, via indholdet af hampefrø, også er rige på protein.

Ærteprotein pulver

Ærter som vegansk proteinpulver

Ærteprotein pulver er topscoreren inden for vegansk proteinpulver. Altså når det gælder indholdet af protein.

Dragon Superfoods økologiske ærteprotein pulver indeholder intet mindre end 82% vegansk protein. 2% mere end i vores risproteinpulver fra BiOrganik. Og så er der kun 4,5 gram kulhydrater pr 100 gram, og så er det naturligt fri for gluten.

Man bruger det som både hampeproteinpulver og risproteinpulver i f.eks. smoothies, bagværk, pandekager eller hjemmelavede proteinbarer. 

Proteinpulver af græskarkerner

Græskarprotein

Græskarproteinpulver en en anderledes type vegansk proteinpulver.

Her er græskarfrø malet til fint pulver, og det indeholder naturligt alle de gode næringsstoffer fra kernerne. Heriblandt 55 gram vegansk protein per 100 gram. Derudover er det rigt på kotsfibre, mineraler og vitaminer. Samtidig har det et lavt indhold af kulhydrater.

Her er smagen naturligvis som græskarkernerne. Og det betyder, at du med fordel kan bruge det i f.eks. salater, i bagværk, smoothies og endda som drys på din müsli. 

Peanutmel

Vegansk proteinpulver af peanuts

Peanutmel er som du sikkert har regnet ud, lavet af peanuts. Peanuts har helt naturligt et meget højt indhold af protein, og derfor kan melet kaldes en type vegansk proteinpulver.

Det har et højere indhold af fedt, end mange andre typer proteinpulvere. Men det er overvejende umættet fedt. Versionen af peanutmel fra Dragon Superfoods, har et proteinindhold på 49%. Og så er det næsten oplagt at lave hjemmelavet peanutbutter af det. Tilsæt vand og rør rundt.

Ellers kan det sagtens bruges i smoothies, bagværk og også som drys på din morgenmad.

Vegansk protein vs. animalsk protein

Hvad er bedst: animalsk protein el. vegansk protein

Der er mange, der stadig mener, at proteiner fra animalske kilder, er det bedste. Men sådan er det langt fra. Det er en myte – læs evt. denne artikel fra den plantebaserede sygeplejerske

Der står egentligt, at så længe man spiser fødevarer, der indeholder alle essentielle aminosyrer (der jo er at finde i protein), så er alt godt. Og de findes i udpræget grad i diverse typer vegetabilske fødevarer. Herunder selvfølgelig vegansk proteinpulver.

veganske produkter - vegansk mad online Nutty Vegan