VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Søg

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - VEGANSK WEBSHOP

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Vegansk proteinpulver

Vegansk proteinpulver og proteinholdige helsepulvere. F.eks. ærteproteinpulver, risprotein pulver, peanutmel og mange flere.

I've got 99 problems
and protein ain't one

Proteinpasta og spaghetti af bælgfrugter

Masser af gode veganske proteiner

Vegansk proteinpulver

Vegansk proteinpulver

Der findes masser af gode, næringsrige pulvere og shakes sprængfyldt med vegansk protein. Og ikke mindst; alle essentielle aminosyrer.

Her på shoppen finder du mange proteinpulvere fra Dragon Superfoods.

Vegansk proteinpulver kan bruges på mange måder. De fleste foretrækker at bruge dem som veganske protein shakes blendet med plantedrik eller i smoothies. Andre er glade for at lave hjemmelavede veganske proteinbarer. Andre igen, bruger de forskellige typer i bagværk, pandekager og på alverdens andre måder.

vegansk proteinpulver køb online

Dragon Superfoods – vegansk proteinpulver og protein shake

Vegansk proteinshake

Dragon Superfoods har flere veganske proteinshakes – og foreløbigt finder du 2 af varianterne her.

  • Vegansk proteinshake med chokolade & vanilje
  • Vegansk Proteinshake super mix

Så skal du bare shake med f.eks. plantedrik – eller blend med lidt frugt og plantedrik og lav en lækker smoothie.

Dragon Superfoods laver mange typer vegansk proteinpulver. Også nogle, der nok overrasker på proteinindholdet.

Derudover er der nyhederne fra Unmilk, hvor du kan nyde en færdiglavet vegansk proteinshake. Enten med chokolade-, kaffe-, vanilje- eller chai/vanilje-smag.

Se udvalget af veganske proteinshakes her >>

ærteprotein, sojaprotein, hampeprotein og risprotein

Vegansk proteinpulver - Super Mix

Vegansk proteinpulver Super Mix indeholder både Risprotein, ærteprotein (30%), hampeprotein og  MANDELprotein (15%).

Pulveret indeholder 70% komplet plantebaseret protein med alle essentielle aminosyrekomplekser. Det har en naturlig og let nøddeagtig smag.

Brug ca. 2 spsk (ca. 30 gram) til 250 ml vand eller plantedrik – 30 gram giver 21 gram komplet protein. Du kan selvfølgelig også bruge det i smoothies.

– 70 % komplet protein
– plantebaseret protein
– alle essentielle aminosyrer (se liste nedenfor)
– mælkefri, kaseinfri
– uden tilsat sukker, uden tilsat sødemiddel
– ingen kunstige smagsstoffer
– raw
– glutenfri
– vegansk
– 100% økologisk

Dragon superfoods vegansk proteinpulver og algepulver og -tabletter

Vegansk proteinpulver - Risproteinpulver

Dragon Superfoods er også en af mine foretrukne leverandører af bl.a. vegansk proteinpulver. 

De har eksempelvis økologisk risproteinpulver og massevis af andre proteinrige produkter.

Risproteinpulver er (næsthøjeste) topscorer i forhold til proteinmængden. Hele 83 gram protein per 100 gram. Risproteinpulver er er en af de typer af vegansk proteinpulver, der er nemmest for kroppens systemer at fordøje. Derfor har det vundet stort indpas – også hos ikke-veganere. Det har desuden en meget mild smag, og det indeholder alle essentielle aminosyrer. Skal du bruge endnu flere veganske proteiner, er det ærteprotein pulver, du skal have fat på. Mere nedenfor. 

Algeprotein

Spirulina pulver & chlorella pulver

BiOrganik har både Spirulina pulver og Chlorella pulver, der begge er helt fantastiske i forhold til næringsstoffer og vegansk protein. De kan bruges som vegansk proteinpulver, men idet de er lavet af alger, er det nok mere for effektens skyld end smagens, at man indtager det. Det indeholder bl.a. klorofyl, der er ideelt til celleopbygning ved muskel-restitution.

Algerne har mange vigtige næringsstoffer, og har været brugt som et vigtigt kostsupplement i Asien i århundreder. Også blandt til detox.

Proteinpulvertyperne findes også som tabletter: Spirulina tabletter og Chlorella tabletter.

spirulina pulver køb tilbud algepulver

Hampeproteinpulver

Vegansk proteinpulver - hampeproteinpulver

Når det gælder vegansk proteinpulver, er udvalget egentligt stort, der er jo også hampeproteinpulver.

Hampeproteinpulver er steget i popularitet som substitut for bl.a. valleprotein. Og her er det ikke kun for veganere.

Proteinerne fra hampefrø indeholder bl.a. alle essentielle aminosyrer, de gode omega-fedtstoffer og levende enzymer, der er fantastisk for kroppens funktionalitet.

Lige pt finder du Dragon Superfoods’ Hampeproteinpulver og BiOrganiks økologiske hampeproteinpulver.

Du finder desuden afskallede hampefrø her på shoppen. De er selvfølgelig også er rige på vegansk protein. Og de går godt som et supplement til vegansk proteinpulver – og kan sagtens erstatte det.

Ærteprotein pulver

Ærter som vegansk proteinpulver

Ærteprotein pulver er blandt topscorerne inden for vegansk proteinpulver. Altså når det gælder indholdet af protein.

Dragon Superfoods økologiske ærteprotein pulver indeholder intet mindre end 82% vegansk protein. Og så er der kun 4,5 gram kulhydrater pr 100 gram, og så er det naturligt fri for gluten. Ikke mindst indeholder ærteprotein alle essentielle aminosyrer.

Man bruger det som både hampeproteinpulver og risproteinpulver i f.eks. smoothies, bagværk, pandekager eller hjemmelavede proteinbarer. 

Proteinpulver af græskarkerner

Græskarprotein

Græskarproteinpulver en en anderledes type vegansk proteinpulver.

Her er græskarfrø malet til fint pulver, og det indeholder naturligt alle de gode næringsstoffer fra kernerne. Heriblandt 55 gram vegansk protein per 100 gram. Derudover er det rigt på kotsfibre, mineraler og vitaminer. Samtidig har det et lavt indhold af kulhydrater.

Her er smagen naturligvis som græskarkernerne. Og det betyder, at du med fordel kan bruge det i f.eks. salater, i bagværk, smoothies og endda som drys på din müsli. 

Peanutmel

Vegansk proteinpulver af peanuts

Peanutmel er som du sikkert har regnet ud, lavet af peanuts. Peanuts har helt naturligt et meget højt indhold af protein, og derfor kan melet kaldes en type vegansk proteinpulver.

Det har et højere indhold af fedt, end mange andre typer proteinpulvere. Men det er overvejende umættet fedt. Versionen af peanutmel fra Dragon Superfoods, har et proteinindhold på 49%. Og så er det næsten oplagt at lave hjemmelavet peanutbutter af det. Tilsæt vand og rør rundt.

Ellers bruges peanutmel især i smoothies, i bagværk og også som drys på din morgenmad. Og laver du hjemmelavede proteinbars, er det næsten et must. Især hvis du elsker smagen af peanuts.

Soja Protein Isolat

90% vegansk protein - sværvægteren

Soja protein isolat er sværvægteren inden for vegansk proteinpulver. Med ikke mindre end 90% planteprotein, er der vidst ingen tvivl om det.

Sojaprotein indeholder, som ærteprotein, alle 9 essentielle aminosyrer: leucin, isoleucin, lysin, methionin, phenylalanin, threonin, tryptophan, valin og histidin. Sojaprotein er derfor et super godt alternativ til mælkeprotein. Det optages langsommere af kroppen, og giver derfor en mæthedsfornemmelse længere tid. 

Derudover indeholder soja masser af mineraler og vitaminer. F.eks. har det et højt indhold af calcium, zink, jern, magnesium og fosfor.

Vegansk protein vs. animalsk protein

Hvad er bedst: animalsk protein el. vegansk protein

Der er mange, der stadig mener, at proteiner fra animalske kilder, er det bedste. Men sådan er det langt fra. Det er en myte – læs evt. denne artikel fra den plantebaserede sygeplejerske

Der står egentligt, at så længe man spiser fødevarer, der indeholder alle essentielle aminosyrer (der jo er at finde i protein), så er alt godt. Og de findes i udpræget grad i diverse typer vegetabilske fødevarer. Herunder selvfølgelig vegansk proteinpulver.

veganske produkter - vegansk mad online Nutty Vegan