VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Søg

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - VEGANSK WEBSHOP

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Veganske karameller

Veganske karameller fra Kuhbonbon og Super Fudgio på shoppen:

All you need is love
but a litlle candy doesn´t hurt

Vegansk karamel

Veganske karameller

Veganske karameller er naturligvis lavet helt uden mælk og fløde. Og det kan man ikke smage.

Lige pt finder du 2 producenter af vegansk karamel her på shoppen. Der er klassikeren Kuhbonbon i 2 varianter, og så er der hele 8 forskellige af Super Fudgios fabelagtige karameller. Har du ikke prøvet dem endnu, er det næsten et must.

Veganske karameller smager fuldt ud lige så godt, som de der er baseret på fløde og mælk. Så det er der ikke noget nutty ved. Afhængigt af mærket / producenten, er konsistensen også forskellig. Nogle er mere chewy, og rigtig sid-fast-i-tænderne-agtige. F.eks. bliver Super Fudgios mere hårde i konsistensen, jo længere tid du har dem liggende i skabet. Andre er mere bløde og fudge-agtige. Så det handler egentligt om, hvad du er mest til. Også med hensyn til smagen.

Mærkerne

Veganske karameller fra Super fudgio

Super Fudgio laver veganske karameller i mange smagsvarianter. Super Fudgio karameller er ikke bare veganske. De er også økologiske og glutenfri, og både smag og konsistens er i topklasse. Derudover undgår de palmeolie i alle deres produkter. Det kan faktisk ikke blive bedre.

De bruger kokossukker frem for almindeligt hvidt sukker. Både for at skabe en bedre smagsoplevelse, men også fordi at kokossukker er sundere (flere mineraler). Læs evt. mere om kokossukker her >

Vi har lige nu Super Fudgio karameller i ikke mindre end 8 forskellige smagsvarianter:

Super Fudgio?

Super Fudgio er egentligt et brand under Me Gusto, der holder til i Polen. Deres veganske produkter har i flere år haft stor succes i hele Europa. Ikke mindst på verdens største økologi-messe; Bio Fach i Tyskland. Her har deres fabelagtige veganske lækkerier også vundet flere priser. Både for smag og bæredygtighed.

Super Fudgio går højt op i råvarerne – også derfor er deres slogan ‘I know what I’m eating‘. Ud over karameller laver Super Fudgio også fantastiske chokolader og vegansk chokoladesmørepålæg (der også findes her på webshoppen). 

Veganske karameller af bæredygtige råvarer

Super Fudgios veganske karameller er selvfølgelig lavet uden fløde og mælk. I stedet er de baseret på en base af kokossukker, kokosmælk og rissirup. Alle varianterne er glutenfri og økologiske, og ingen indeholder palmeolie. 

Uanset hvilken smagsvariant du er til, så kan du nyde vegansk karamel med god klimasamvittighed.

Dét er smagen af bæredygtighed.

Og så er der Kuhbonbon karameller.. 

Mærkerne

Kuhbonbon karameller

Udover Super Fudgios veganske karameller, har vi også Kuhbonbon karameller. I tre versioner.

 

Kuhbonbon karameller indeholder selvfølgelig ikke fløde. I stedet for fløde bruger både Kuhbonbon og Super Fudgio en kombination af kokosmælk og rispulver, for at få den rette ‘fløde’karamel-smag. 

Velkendte veganske karameller

Kuhbonbons veganske karameller er en gammel kending for de fleste veganere. De har nogle år på bagen, hvor eksempelvis Super Fudgios er nyere. Men de er hurtigt blevet lige så populære.

Det tyske firma Savitor står bag Kuhbonbon karamellerne. Firmaet går højt op i bæredygtighed, og blandt andet derfor undgår de at bruge palmefedt og -olie. Som med Suoer Fudgio. 

Kuhbonbon / Savitor har også gjort noget ud af, at undgå at producere på en fabrik med fødevarer, som man kan være allergisk overfor. Herunder soja og gluten.

Kuhbonbon karamellerne indeholder det særlige salt; Fleur de sel (eller Fleur de sal), der især anvendes inden for finere madlavning. Fleur de sel er en type salt, der virkelig fremhæver smag og aroma – især i karameller. Det er et havsalt, der udvindes i Atlanterhavet.

Alt i alt er vegansk karamel – og alt andet slik – mindst lige så godt de ikke-veganske varianter. Men her kan du nyde det hele med lidt bedre samvittighed. Og det må da være win win.

Vegansk slik

Vegansk slik i al sin herlighed

Veganske karameller er langt fra de eneste typer af vegansk slik, du finder her på webshoppen.

Der er masser af valgmuligheder. Alt fra vegansk chokolade og chokoladebars til vegansk vingummi, lakrids og skumfiduser. Slik går du ikke ned på. Og er du ikke vant til de veganske udgaver, vil du helt sikkert blive positivt overrasket.

Og så er der de veganske snacks. Hvis du er til saftige veganske muffins, sprøde kiks eller kikærter, snackbars, müslibars eller sunde chips, så finder du udvalget af veganske snacks her >>

 

vegansk slik køb online