VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Søg

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - VEGANSK WEBSHOP

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Glutenfri slik & glutenfri chokolade

Free of gluten - full of life

Glutenfri slik og glutenfri chokolade fra bl.a. Super Fudgio, Anandas og Candy Kittens

Udover glutenfri slik og glutenfri chokolade, finder du mange andre glutenfri produkter her på webshoppen:

Glutenfri slik

Glutenfri slik og glutenfri chokolade – der samtidig er vegansk. Kan det blive bedre?

Det skulle da lige være, at mange af de glutenfri produkter her på webshoppen, også er økologiske. 

Hvis du undrer dig over, at du er på en vegansk webshop, der også går op i de glutenfri alternativer, er det helt forståeligt. Nutty Vegan ApS ejes og drives af indehaveren af veganske-opskrifter.dk, og hun går op i at inkludere alle unikke mad-behov. Så længe det ikke er animalske produkter. Og derfor finder du også et stort udvalg af glutenfri slik og glutenfri chkolade her på webshoppen.

glutenfri slik køb glutenfri chokolade

Glutenfri chokolade

Glutenfri chokolade er selvfølgelig sin egen del under kategorien vegansk glutenfri slik.

Her på shoppen er bl.a. Super Fudgios chokolader glutenfrie. Her finder du både økologisk og glutenfri chokolade uden smag, med jordbærsmag, med orange-smag, og flere andre typer – i stykker. F.eks. veganske og glutenfri crisp-kugler med chokolade (á la Maltesers) og glutenfri chokoladeknapper. Og så skal man ikke glemme den veganske og glutenfri ‘nutella’.

Også et par af Veganz’ chokolade-varianter kan mærkes som glutenfri chokolade. Blandt andet deres chokoladeovertrukne mandler, cashewnødder og gojibær.

Mærkerne

Glutenfri slik fra Super Fudgio

Glutenfri slik og glutenfri chokolade er lig med Super Fudgio. Alle deres skønne varianter er glutenfri. Og de varianter du finder her på shoppen, er både glutenfrie, veganske og økologiske. Så bliver det ikke meget bedre.

Glutenfri karameller 

Super Fudgio er eksperter i glutenfri karameller. Vi har lige pt. 4 varianter af de skønne karameller på lager, og får snart de sidste 2 varianter hjem. 

 

Også karamellerne fra Kuhbonbon er glutenfri – har har vi alle deres 3 veganske og glutenfri karameller.

Mærkerne

Glutenfri vingummi fra Candy Kittens

Glutenfri vingummi finder du hos Candy Kittens, der udelukkende laver vegansk og glutenfri slik. Det britiske brand er blevet super populært, fordi de kun bruger naturlige råvarer. 

Du finder glutenfri vingummi fra Candy Kittens i varianterne:

Candy kittens er glutenfri slik

Vegansk og glutenfri vingummi fra Candy Kittens er mere fast i konsistensen, end andre typer af vegansk vingummi. Så det er glutenfri slik, når det er bedst.

Mærkerne

Veganz - glutenfri chokolade

Også Veganz laver glutenfri chokolade. Der er dog ikke så meget af det, der kan kaldes 100% glutenfri – selvom ingredienserne ikke er glutenholdige. Men mange af deres produkter kan indeholde spor af gluten. Det er dog ikke tilfældet med deres chokoladeovertrukne cashewnødder, gojibær og mandler. Og de laver også en glutenfri ‘nutella’.

Ellers laver Veganz andre typer glutenfri slik og snacks. Især deres bars – eksempelvis deres glutenfri proteinbarer.

Mærkerne

Glutenfri slik fra Anandas

Britiske Anandas laver håndlavet glutenfri slik. Det familie-drevne firma i Derbyshire, holder sig væk fra alle allergener i produktionen af deres glutenfri skumfiduser. Dog kan der være spor af soja i nogle produkter.

Glutenfri skumfiduser

Anandas laver veganske og glutenfri skumfiduser. Og vi har hele 6 varianter.