VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - VEGANSK WEBSHOP

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Vegansk chokolade

Vegansk chokolade: vegansk 'mælke'chokolade, vegansk hvid chokolade og vegansk mørk chokolade.

A balanced diet
is chocolate in both hands

Chokolade uden mælk!?

vegansk chokolade

Vegansk chokolade kan smage helt som ‘almindelig’ chokolade.

Faktisk er meget mørk chokolade vegansk i sig selv. Chokolade laves jo af bønner fra en plante; kakaobønner..

Det kommer lidt an på tilsætningsstoffer og E-numre og selvfølgelig, om der er mælk i.

Men hvordan laver man så vegansk mælkechokolade? Få svaret her under.

Vegansk mælkechokolade

Når der er tale om vegansk mælkechokolade, er der selvfælgelig tilsat et alternativ til mælk. Det kan være alt fra sojamel til sojamælk, rismel, rismælk og kokosmælk, der erstatter komælken i vegansk mælkechokolade.

Mange gange kan man faktisk ikke smage forskel på vegansk chokolade og almindelig chokolade. Producenterne af vegansk chokolade har efterhånden en del år på bagen, så de har perfektioneret chokoladeopskrifterne – til din, dyrenes og miljøets fordel.

Her på shoppen finder du et stort udvalg af chokolade uden mælk. Vi har bl.a. Super Fudgios chokolader og en hel stribe af vegansk mælkechokolade fra Veganz. Der er både plain vegansk chokolade og med alt fra jordbær til vaffel, nødder og karamelcrunch. Både i plader og bars.

Mørk vegansk chokolade

Der er ingen tvivl om,  at mesteren i mørk vegansk chokolade er tyske Vivani.

De formår om nogen at lave fantastiske chokolader i mørke varianter. Og de varianter du finder her på webshoppen er naturligvis alle sammen 100% veganske. For ellers laver Vivani chokolade, der kan indeholde mælk. Men dem er vi styret helt uden om.

mørk vegansk chokolade - vivani chokolade vegansk

Vegansk hvid chokolade

Vi skal selvfølgelig ikke glemme vegansk hvid chokolade. Der findes rigtig mange typer underskønne plader, stykker og bars af vegansk hvid chokolade.

Her er mælken stadig udskiftet med eksempelvis rispulver og kokosmælk.

Hvad siger du for eksempel til disse lækre varianter:

vegansk hvid chokolade køb vegansk webshop

Vegansk chokolade og bæredygtighed

Vi sigter efter bæredygtig vegansk chokolade.

Vi har valgt tyske Veganz, polske Super Fudgio, tyske Vivani, tyske iChoc og engelske Plamil (der laver So Free) som leverandør af de typer af chokolader, du kan købe her i webshoppen.

Alle går højt op i bæredygtighed både med hensyn til ingredienserne, men så sandelig også med hensyn til emballage og klimaaftryk.

Veganz chokolade

Veganz er et tysk firma, der laver mange spændende veganske produkter, herunder vegansk chokolade. Mange findes her på shoppen.

Veganz laver mange fantastiske varianter af chokoladeplader, bars og ikke mindst vegansk ‘nutella’ og proteinbarer. De står bl.a. for at producere vegansk hvid chokolade og vegansk ‘mælke’chokolade. Veganz går rigtig meget op i bæredygtighed. De er begyndt at mærke deres individuelle produkter med info om produktets klimaaftryk. (Eksempelvis med deres Eaternity Score). Og det kan vi rigtig godt lide. 

Super Fudgio - Vegansk chokolade

Super Fudgio (Me Gusto) laver masser af skønne varianter af vegansk chokolade. Super Fudgio er et ekstraordinært bæredygtigt polsk firma, der har sloganet ‘I Know What I’m Eating’. Og det siger det hele. Deres chokolader er alle økologiske og glutenfri, og de har også en vegansk chocolate spread uden palmeolie og med hasselnødder. (Som den ægte Nutella).

De laver også masser af super lækre veganske karameller, som vi også har her på shoppen.

Plamil - So Free

Plamil er et engelsk firma, og de producerer bl.a. vegansk chokolade og vegansk ‘nutella’ i egen fabrik i England. De er fairtrade-certificeret, og laver udelukkende veganske produkter. Bæredygtighed er en vigtig del af hele konceptet. Både hos Plamil, men bestemt også her hos Nutty Vegan. 

Plamil bruger bl.a. vedvarende energi til at forsyne hele deres fabrik. Emaballagen er af bionedbrydeligt plastik, og de sender ikke deres veganske chokolade til os med fly. Mere om deres miljøpolitikker her.

Vegansk chokolade fra Nutty Vegan?

Vi vil super gerne lave vores eget danske brand af vegansk chokolade – selvfølgelig helst her i Danmark. Generelt er der mange ting, som vi gerne vil producere. Men der skal lidt mere til end bare passionen og ideen. 

Vi håber på, at vores webshop – og selvfølgelig de fødevarer vi har fået produceret som Nutty Vegan-brandet – bliver en succes.

Giv lyd hvis du har forslag

I mellemtiden vil vi super gerne høre fra dig, hvis du har lyst til at hjælpe os med at gøre den veganske webshop endnu bedre. For jo flere der ønsker samme produkt, jo større chance er der for, at vi får det hjem. Det kan være, at du er træt af at skulle bestille ting hjem fra udlandet, som er for dyrt i Danmark. Eller måske du bare mener, at et produkt er for dyrt at købe i Danmark.

Giv os besked, og så vil vi se på, om vi kan gøre noget ved det. Det er den mission, der er omdrejningspunktet for Nutty Vegan; det skal være ikke være for dyrt, men stadig bæredygtigt at lave og spise vegansk mad. Også vegansk chokolade.

Du må meget gerne sende os en mail – klik her.

Du kan også skrive en besked til os via Nutty Vegans Facebookside /messenger.

Og sidst men ikke mindst – det vil betyder rigtig meget for os, hvis du vil like os på de sociale medier.

vegansk chokolade køb - vegansk webshop