VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Søg

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - VEGANSK WEBSHOP

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Wally and Whiz LOVE Box gaveæske

249,00 kr.

Ikke på lager

Wally and Whiz vegansk gaveæske – LOVE BOX special edition

Den ultimative kærlighedsgave fra danske Wally and Whiz.

En elegant og fantastisk sød hjertegaveæske med vegansk gourmetvingummi og -lakrids. Lavet særligt til én eller flere, du holder af.

Gaveæsken indeholder hele 45 flowpacks (små poser) á 11 gram (i alt 495 gram) og indeholder de 2 helt nye LOVE-smagsvarianter; Hibiscus med Hindbær og Solbær med Rosenblade, samt et forførende udvalg af Wally and Whiz’ mest populære smagsvarianter.

En super sød gave når det gerne må være vegansk (og glutenfrit). Og så er de små flowpacks perfekte i denne coronatid.

Mere info nedenfor

Del med andre:

Beskrivelse

vegansk gaveæske - vegansk valentinesgave - wally and whiz love boxWally and Whiz LOVE BOX – limited edition

Wally and Whiz’ LOVE BOX hjertegaveæske er super elegant og indeholder ikke mindre end 45 små poser (flowpacks) inkl de 2 helt nye smagsvarianter Hibiscus med Hindbær og Solbær med Rosenblade. Wally and Whiz er et dansk firma, der er specialiseret i at lave eksklusiv gourmetvingummi – suitable for everyone. Det betyder, alle deres vingummi- og lakridsvarianter er helt allergenefri – og er samtidig 100% veganske.

En sød og elegant gave til veganere – og alle andre

Det er blevet nemt, at finde en sød og super indbydende gave til en veganer – og alle andre. Især hvis man som veganer gerne vil vise resten af familien og vennekredsen, at der findes så mange skønne veganske delikatesser. Wally and Whiz’ gaveæsker, vil glæde enhver modtager, hvis de sætter pris på gourmet og lækre smagsoplevelser. Og der er virkelig noget for enhver smag i denne fantastisk elegante og søde gaveæske med de elegante flowpacks.

Hver flowpack indeholder mellem 5-7 stykker.

 

Se evt. de andre veganske gaveæsker her >

Yderligere information

Vægt 0,55 kg