VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Søg

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - VEGANSK WEBSHOP

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Vegansk gavekurv (gavekasse) – Sweets for my sweet

359,00 kr.

På lager

Vegansk gavekurv / gavekasse – Sweets for my sweet – fyldt med skønne veganske sager, og pakket ind i bæredygtige materialer.

 

Gavekassen lukkes med låg, og der bindes en sløjfe omkring.

Du kan tilføje lidt ekstra lækkerier ved at bestille det med separat. Alt her på shoppen er 100% vegansk. Gavekassen pakkes ned i en forsendelseskasse.

Sendes gavekassen direkte til modtageren, kan du tilføje et kort med eller uden hilsen se mulighederne her >>

Du kan også skrive en lille hilsen i kommentarfeltet i Kassen, så printes den ud på papir og lægges ved.

Mere information om indhold og gavekassens materialer nedenfor.

Beskrivelse

Skal den sendes direkte til modtageren – send en hilsen med

Under kategorien ‘Kort‘ kan du bestille et kort med eller uden hilsen, der lægges sammen med gavekurven. Alternativt kan du også skrive en hilsen i kommentarfeltet, når du er i ‘Kassen’, så printes den ud på papir og lægges ved.

Vegansk gavekurv / gavekasse – sweets for my sweet

Forær en vegansk gavekurv /-kasse med lækre veganske produkter i en sweets for my sweet-udgave. Perfekt som en sød fødselsdagsgave, en vegansk værtindegave eller værtsgave – eller bare fordi en du kender, har fortjent at blive forkælet. Du kan evt. kombinere en vegansk gavekurv med et gavekort til veganske produkter her på webshoppen.

Der er noget for enhver smag, og du kan tilføje lidt ekstra lækkerier (eller varer til dig selv), idet gavepakken sendes i en større papkasse, så der ikke kommer fragtklistermærke på selve æsken.

Gavekasse af bæredygtige materialer

En vegansk gavekurv / gavekasse lavet af bæredygtige materialer:

  • Kurven er lavet af FSC-certificeret pap
  • Fyldet består af dansk træuld produceret af resttræ
  • Sløjfen, der bindes om kassen er lavet af genanvendeligt papir

 

Gave til en veganer

Hvis man ikke selv lever en vegansk livsstil, er det ikke altid nemt at finde hoved og hale i, hvad der er vegansk, og hvad der ikke er. Derfor har vi gjort det nemt for dig med en vegansk gavekurv / gavekasse, så du kan glæde en veganer eller vegetar. Så kan du være 100% sikker på, at indholdet er vegansk og plantebaseret. Du kan altid kombinere gavekurven med et gavekort til veganske produkter her på webshoppen, hvis det skal være en ekstraordinær god gave.

Vegansk gavekurv i andre varianter?

Hvis du gerne vil give en vegansk gavekurv med andet indhold, har vi flere andre varianter med andet indhold. Se dem alle her >>

Hvis du søger en gave til en veganer, men gerne vil give andet end en gavekurv, finder du også gavekort til webshoppen. Både et gavekort du kan sende via mail Se dem her >> og et du kan sende det andet med post (evt. sammen med en gavekurv). Se dem her >>

Veganske gaveæsker finder også et stort udvalg af her >>

Flere produkter sammen med gavekurven?

Bestiller du flere produkter fra webshoppen end gavekurven, lægges de i forsendelseskassen ved siden af gavekassen. Uanset om du bestiller flere varer sendes selve gavekassen i en ekstra papkasse.

Hvis du skal bruge mange veganske gavekurve/ gavekasser, kan du kontakte os på mail. Så finder vi en løsning.

Yderligere information

Vægt 2,5 kg