VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Søg

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - VEGANSK WEBSHOP

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Vegansk lakrids

Vegansk lakrids fra bl.a. Wally and Whiz og Super Fudgio og Panda vegansk lakrids

All you need is love
but a litlle candy doesn´t hurt

Plantebaseret og helt naturlig

Vegansk lakrids

Vegansk lakrids kan være lidt svært at støve op. Men har på shoppen har vi nu fået flere varianter hjem.

Du finder de super lækre lakrids-cubes fra danske Wally and Whiz, og så er der Super Fudgios chewy og smagfulde lakridskarameller.

Vegansk lakrids betyder i sin helhed, at der ikke er anvendt animalske ingredienser. Den mest typiske animalske ingrediens i lakrids er gelatine. Men selv hvis ingredienserne ikke gemmer på gelatine, så kan der være brugt bivoks i formene. Og så er det ikke vegansk mere. 

Producenterne

Wally and Whiz

Wally and Whiz er vegansk lakrids i gourmetklasse. 

Det er et dansk firma, der siden 2015 har lavet vegansk vingummi og lakrids i absolut topklasse. Som de selv siger, så er det slik ‘Suitable for everyone’. Så alle deres produkter er også fri for allergener, og er derfor også glutenfri lakrids og vingummi.

Wally and Whiz står både for kvalitetsråvarer ikke mindst dansk design, når det er smukkest. De indbydende og elegante cubes er perfekte til enhver lejlighed. Både som gave og en lækker treat, når man vil forkæles eller forkæle andre. Bite-size størrelsen på de skønne vingummi- og lakridsfirkanter betyder, at man virkelig nyder hver et stykke.

Lige pt har vi 3 forskellige typer vegansk lakrids i deres populære cubes. Du finder vegansk saltlakrids, lakrids med lime og lakrids med havtorn. Det populære danske firma tænker altid ud af boksen, og de fantastiske smagskombinationer ændres fra sæson til sæson. Så der altid er noget nyt at sætte tænderne i.

Men du finder også flere slags vegansk lakrids i kombination med Wally and Whiz’ skønne vingummier i de forskellige veganske gaveæsker. Se alle gaveæsker her >>

Producenterne

Vegansk lakrids i karamelform fra Super Fudgio

Vegansk lakrids findes også i karamelform. Og her er det Super Fudgio, der står bag. 

De chewy og smagfulde lakridskarameller er både plantebaserede, glutenfri og uden palmeolie. De findes også i varianter med banan, chokolade, jordbær, tranebær, kokos og toffee.

Super Fudgio er endnu et firma, der går højt op i råvarernes kvalitet og oprindelse. Derfor er deres slogan ‘ I know What I’m Eating’ helt perfekt. Rene råvarer, skøn smag og vidunderlig konsistens. Vegansk lakrids der er kombineret med karamel af den let klistrede og chewy slags. Hvis vi selv skal vurdere smag og konsistens, så er konsistensen á la Big Ben og smagen kan sammenlignes med Sallos-bolcher. 

Hvis du er interesseret i at se på alle Super Fudgios mange veganske og glutenfri produkter, har vi en hel kategori kun med Super Fudgio >>

Andre varianter

Panda - vegansk lakrids

Når vi taler om Panda vegansk lakrids, så er der selvfølgelig tale om de velkendte lakridsstykker med de små huller/gange. Blød, sød Panda lakrids fås både i poser med 240 gram og originalen findes også som en lakridsstang

Derudover har Panda vegansk lakrids også kreeret et nyt vegansk vidunder. En Panda hindbærlakridsstang. Den er super blød og den søde lakrids, går rigtig godt sammen med den let syrlige hindbærsmag. 

Panda er kendt for at lave lakrids af helt naturlige råvarer og uden raffineret sukker. Ikke alle varianter af Panda lakrids er vegansk, men det er de 3 slags, du finder her på shoppen.

Vi får løbende mange nye typer vegansk slik på webshoppen – tilmeld dig nyhedsbrevet, så du også kan følge med.

panda vegansk lakrids køb - vegansk slik