Nutty Is as Nutty Does

Om Nutty Vegan - En dansk Vegansk Webshop

Hvad er Nutty Vegan?

Vegansk mad online

Nutty Vegan er en helt ny dansk vegansk webshop, hvor du kan købe vegansk mad online. Det er samtidig et dansk vegansk brand med egne veganske produkter til madlavning.

Vi lancerede både webshop og brand den 1. december 2019 – og vi er ovenud glade og taknemmelige for den fantastiske modtagelse, vi har fået. Vi er derfor allerede nu ved at udvide sortimentet, så du kan se frem til mange nyheder i løbet af 2020. Følg evt. med på Facebook eller Instagram, hvor alle produktnyheder annonceres, eller tilmeld dig nyhedsbrevet.

Vi har base i Holstebro, hvor både lager og kontorlokaler er lokaliseret.

Fokus med vores egne Nutty vegan-produkter er, at kvalitetsingredienser til plantebaseret mad skal være let tilgængelige til fair priser. Derfor er flere af produkterne i sortimentet udvalgt med øje for, at de ellers er svære at finde i Danmark. Vi kan holde priserne på et lavt niveau, da vores administrationsudgifter er få.

Vi ønsker, at det skal være nemt for alle, at lave god, plantebaseret mad fra bunden. Det er uanset, om du kalder dig selv for veganer, vegetar, fleksitar, a-hva-for-en-tar, fitness-tosse eller bare til de kødfri dage. Derfor finder du også inspiration og opskrifter på produktsiderne, og ikke mindst i vores opskriftskatalog (se i menuen).

Mere info om virksomheden nedenfor – her. Se også vores pitchvideo til iværksætterawards på Foodexpo her – hvor du får mere info om konceptet og missionen med Nutty Vegan.

B2B? – Læs mere her

Nutty Vegan - dansk vegansk webshop

Nutty Vegan ApS - CVR: 40899057

Ideen med Nutty Vegan

Nutty Vegan er et spritnyt dansk vegansk brand. Men det er også en webshop, hvor du kan købe andre veganske produkter fra både danske og internationale veganske brands. (Læs mere om dem nedenfor).

Det er formålet at levere veganske kvalitetsråvarer til fornuftige priser til alle jer i Danmark, der gerne vil give den en skalle for øget dyrevelfærd og reducerede klimaproblemer. Priserne holdes nede, grundet få administrationsomkostninger.

Det skal også være nemt at gå til for alle (uanset vanlige madpræferencer), derfor finder du også mange opskrifter her på shoppen, hvor Nutty Vegan-produkterne anvendes på forskellige måder.

De skønne kødfri dage

Vi danskere har taget konceptet med de kødfri dage til os. 

Iflg. Coops og Dansk Vegetarisk Forenings analyser holder ca. 30% af danskerne mindst én kødfri dag i ugen.

Derfor er alle produkterne på webshoppen dedikeret til dig, der ønsker, at det er nemt, prisvenligt og let tilgængeligt at lave sund, kødfri , æggefri og mælkefri mad. Vegan or no vegan….

Hvem er vi så?

Nutty vegan dansk vegansk webshop

Nutty Vegan Vibes fra Holstebro

Nutty is as nutty does

Den 1. december 2019 blev det hele lanceret – shop, Nutty Vegan-produkter og hele moletjavsen. 

Vi er et lille nutty vegansk team i Holstebro, der står bag – og vi knokler for at få det hele til at køre rundt.

Vi gør alt for at skabe vokseværk, så du snart kan finde endnu flere Nutty Vegan-produkter her på shoppen. Og måske også ude i butikkerne.

Vi vil gerne tilbyde dig det, som du synes er svært at finde i Danmark, eller som måske er for dyrt. Derfor vil vi blive super glade for dit input.

Smid os meget gerne en mail, hvis der er noget, du godt kunne tænke dig, man kan købe her på webshoppen.

Vores andre veganske leverandører

Nutty vegan dansk vegansk webshop - Biorganik
veganz køb i danmark - dansk webshop
so free chokolade - plamil chokolade danmark
buxtrade danmark

For at gøre udvalget på vores veganske webshop større, får vi varer hjem fra nogle af de førende veganske virksomheder i europa.  Alle sætter klima, bæredygtighed og den veganske livsstil i højsædet i deres fødevareproduktioner. Så det er der ikke noget nutty ved.

Ungarske BiOrganik / Naturmind

Det velrenommerede veganske firma i Budapest leverer rigtig mange af vores specialingredienser til madlavning, og ikke mindst; mange af vores meget proteinholdige produkter.

Nogle af deres produkter kaldes de nye typer af superfoods – og at afprøve nye ting gør jo bare bagning og madlavning ekstra spændende.

Se vores udvalg her >>

Tyske Veganz

Veganz er også et 100% vegansk brand – og de holder til i Berlin. Vi er pjattede med alle deres veganske chokolader, snacks og mange andre gode sager. Ikke mindst deres soyakød, sovser og mayo’er.

Se udvalget af Veganz’ produkter her >>

Britiske Plamil

Med super mange veganske chokolader, er det næsten svært at begrænse sig til bare én slags. Så vi er gået all in på at få veganske chokolader hjem i alle former og smagskombinationer. Plamil er firmaet bag brandet So Free.

Se alle Plamils produkter her >>

Tyske Buxtrade

Buxtrade er lokaliseret i Hamborg, og de er specialiseret i gelerings- og fortykningsmidler, og ikke mindst; mange fantastiske superfoods.

Se udvalget af deres produkter her >>

Nutty Vegan &
Veganske-opskrifter.dk

Nutty og nemme opskrifter - også uden nødder 😉

Nutty Vegan hænger ufravigeligt sammen med siden veganske-opskrifter.dk.

Samme skaber, samme koncept og samme nutty tankegang…

Det var faktisk veganske-opskrifter.dk, der var springbrættet til at starte et nyt dansk vegansk brand og en ny dansk vegansk webshop. Det var springet fra ikke-veganer til veganer, der lagde fundamentet for opskriftssiden, der gik online i juli 2019. Så sådan hænger det hele sammen.

Derfor vil der på stort set alle varer her på webshoppen, være links til alverdens typer af opskrifter på veganske-opskrifter.dk. Med mindre vi har lånt dem, og lagt dem ind på de opskriftsider du finder her på shoppen.

Vil du have hele den private historie bag opskriftssiden og Nutty Vegan – så klik her. (link åbner i nyt vindue)

the greatest oak was once a little nut that held its ground

Citat: Ukendt

Citatet (som du finder på vores egne produktposer): the greatest oak was once a little nut that held its ground siger lidt om, hvad Nutty Vegan står for; Vi starter ud i det små. Men i forhold til den stigende efterspørgsel på veganske fødevarer, er der et kæmpe grundlag for vokseværk.

Selvom der ikke er mange veganere i Danmark (endnu) så er der ingen tvivl om, at der bliver flere og flere, der går den plantebaserede vej.

Navnet Nutty Vegan

En ‘nutty vegan’ er ikke mere ‘nutty’ end alle andre. Nutty is as nutty does.

Vores navn er også en selvironisk konstatering af, at mange tænker sådan om veganere. Og lad os da så for pokker bare grine lidt sammen med dem…. Det er ikke altid kampen værd, og man kommer stadig langt med et smil. 

Dyr og klima skal behandles med respekt

Der skal ikke være nogen tvivl om, at Nutty Vegan helt grundlæggende er blevet til for at gøre en forskel for dyrevelfærden. Men det er også set i lyset af vores stigende klimaproblemer, der både gør det vanskeligt at leve for os mennesker – og for alle dyr, der lider under de menneskeskabte miljøbelastninger.

Uanset om du er veganer, vegetar, fleksitar eller bare vil skære ned for kødforbruget, så er alle med til at gøre en forskel. Og det er dét, der tæller!

Vi håber, du bliver glad for vores veganske produkter og webshop.

Mange nutty vegan hilsner

Louise Maae

Indehaver af Nutty Vegan ApS