VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Søg

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - VEGANSK WEBSHOP

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Om Nutty Vegan - En dansk Vegansk Webshop

Nutty Vegan?

Vegansk mad online

Nutty Vegan er en dansk vegansk webshop, hvor du kan købe vegansk mad online. Det er samtidig et dansk vegansk brand med egne veganske produkter til madlavning.

Nutty Vegan webshop og brand blev lanceret den 1. december 2019 – og I skal have mange tusinde tak for den fantastiske modtagelse.

Det hele ejes og drives af mig, Louise Maae, så alt hvad der laves på webshoppen, på de sociale medier, nyhedsbreve osv. er det mig, der står for. Det er også mig, du får fat på, hvis du skriver på mail, eller via Nutty Vegans messenger eller Instagram.

Kontor og lager drives fra det Midt/vestjyske – i Holstebro.

Fokus med Nutty Vegan-produkter er, at kvalitetsingredienser til plantebaseret mad skal være let tilgængelige – også for dig der ikke bor i en storby. Derudover er flere af produkterne i sortimentet udvalgt med øje for, at de ikke findes andre steder i Danmark.

Det skal være nemt for alle, at lave god, plantebaseret mad fra bunden. Ikke mindst at finde plantebaserede alternativer til alt fra slik og chokolade til fløde, æg og kød. Det er uanset, om du kalder dig selv for veganer, vegetar, fleksitar, a-hva-for-en-tar, fitness-tosse eller bare til de kødfri dage. Derfor finder du også inspiration og opskrifter på produktsiderne, og ikke mindst i opskriftskataloget (se i menuen).

Uanset din indgangsvinkel, så skal det bare være nemt og let tilgængeligt at leve (mere eller helt) vegansk.

Jeg håber, at du finder hvad du søger, og ellers så giv lyd. Jeg er meget glad for nye ideer til produkter, så kom endelig med input.

De bedste hilsner

Louise Maae – ejer

Louise Maae

Indehaver & drivkraft
Nutty Vegan - dansk vegansk webshop

Nutty Vegan er vinder af titlen årets veganske iværksætter 2022 hos Danmarks Veganske Forening

årets veganske iværksætter - veganske produkter online

Nutty Vegan var nomineret til
Årets PlanteIværksætter 2021 & Årets veganske virksomhed 2021

årets planteiværksætter 2021 nutty vegan - veganske produkter online
veganske produkter online - årets veganske virksomhed 2021

Nutty Vegan &
Veganske-opskrifter.dk

Nutty og nemme opskrifter - også uden nødder 😉

Nutty Vegan hænger ufravigeligt sammen med siden veganske-opskrifter.dk.

Samme skaber, samme koncept og samme nutty tankegang…

Det var faktisk veganske-opskrifter.dk, der var springbrættet til at starte et nyt dansk vegansk brand og en ny dansk vegansk webshop. Det var springet fra ikke-veganer til veganer, der lagde fundamentet for opskriftssiden, der gik online i juli 2019. Så sådan hænger det hele sammen.

Derfor vil der på stort set alle varer her på webshoppen, være links til alverdens typer af opskrifter på veganske-opskrifter.dk. Med mindre de er lagt ind på de opskriftsider du finder her på shoppen.

Vil du have hele den private historie bag opskriftssiden og Nutty Vegan – så klik her. (link åbner i nyt vindue)

the greatest oak was once a little nut that held its ground

Citatet (som du finder på Nutty Vegans egne produktposer): the greatest oak was once a little nut that held its ground siger lidt om, hvad Nutty Vegan står for; Vi starter ud i det små. Men i forhold til den stigende efterspørgsel på veganske fødevarer, er der et kæmpe grundlag for vokseværk.

Selvom der ikke er mange veganere i Danmark (endnu) så er der ingen tvivl om, at der bliver flere og flere, der går den plantebaserede vej. Både helt og delvist.

Navnet Nutty Vegan

En ‘nutty vegan’ er ikke mere ‘nutty’ end alle andre. Nutty is as nutty does.

Navnet er også en selvironisk konstatering af, at mange tænker sådan om veganere. Og lad os da så for pokker bare grine lidt sammen med dem…. Man kommer stadig langt med et smil – og en smagsprøve… 

Dyr og klima bør behandles med respekt

Der skal ikke være nogen tvivl om, at Nutty Vegan helt grundlæggende er blevet til for at gøre en forskel for dyrevelfærden. Essensen er, at det skal være nemt for enhver, at spise plantebaseret. Men det er også set i lyset af vores stigende klimaproblemer, der både gør det vanskeligt at leve for os mennesker – og for alle dyr, der lider under de menneskeskabte miljøbelastninger. En plantebaseret kost og livsstil skader trods alt klimaet noget mindre, end en kost baseret på animalske produkter. 

Uanset om du er veganer, vegetar, fleksitar eller bare vil skære ned for kødforbruget, så er alle med til at gøre en forskel. Og det er dét, der tæller!

Jeg håber, du bliver glad for de veganske produkter og webshoppen.

Mange nutty vegan hilsner

Louise Maae

Indehaver og drivkraft bag Nutty Vegan ApS