VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - VEGANSK WEBSHOP

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Vegansk pålæg

Vegansk pålæg - vegansk smøreost, veganske spreads, veganske pålægssalater og kødalternativer.

Spread your love
like (vegan) butter on toast

Plantebaseret og helt naturligt

Vegansk pålæg

Vegansk pålæg findes i mange varianter. Spreads, smøreoste, vegansk ‘spegepølse’/chorizo, vegansk ‘tun’, tempeh (fermenterede sojabønner), pålægssalater som vegansk tunsalat og hønsesalat og postejer. Dertil kommer de mere søde spreads som vegansk ‘nutella’ og ‘honning’ lavet af tapioka eller mælkebøtter. Ikke at glemme postejerne, der også er en sikker vinder.

Du finder alle slags her på shoppen, og vi får løbende endnu flere typer af vegansk pålæg til. Tilmeld dig evt. nyhedsbrevet (og husk at tjekke din spam/junk mail).

Søger du tilbehør til pålægget, er der også alt fra vegansk mayonnaise til remoulade, aioli og meget andet. Se de forskellige slags her >>

vegansk pålæg køb online - veganske produkter online

Vegin

Vegansk 'Spegepølse' og 'steg'

Vegin står bag vegansk pålæg i form af en vegansk ‘spegepølse’ / chorizo-pølse i 2 varianter.

En klassisk (men selvfølgelig vegansk) chorizo og en spicy / pikant chorizo pølse

Perfekt til pålæg på rugbrød, knækbrød og i sandwiches og et must have på et vegansk tapasbord.

Tyske Vegin har lavet denne type vegansk ‘spegepølse’ af hvedegluten (seitanmel) og forskellige sojaprodukter og en god håndfuld krydderier. Der er endda tilsat vin, så du kan næsten regne ud, at denne ‘pølse’ går rigtig godt til vegansk tapas med en god flaske (vegansk) rødvin til.

Er du mere til en skive ‘steg’ på brødet, så er Vegin også producent af færdig lavet seitan. Den kan både bruges som kold pålæg, og du kan varme den op, svitse den på panden (eller i ovnen) og skære skiver ttil en god gang kartofler og vegansk brun sovs.

Creamy Sheese – Bute Island

Vegansk pålæg som smøre'ost'

De 3 varianter af vegansk pålæg som smøre’ost’ stammer fra Bute Island og er af brandet Creamy Sheese. Her finder du både en vegansk smøreost naturel, en vegansk smøreost med hvidløg og urter og en vegansk smøreost med cheddar-smag.

Creamy Sheese ostene er super gode i konsistensen, og er lavet af hovedsageligt vand, kokosolie og sojaprotein. De er også glutenfri og indeholder ingen palmeolie.

Original/naturel-varianten er udover på brødet, også exceptionel god, hvis du vil lave vegansk ostecreme til for eksempel en vegansk gulerodskage. (Find en god opskrift på vegansk gulerodskage hos veganske-opskrifter.dk).

Postejer fra Vitaquell og Alnatura

Vegansk postej

Er du mere til vegansk pålæg som f.eks. et alternativ til leverpostej, er der både Vitaquells og Alnaturas skønne veganske postejer. 

Begge brands har 2 slags, der er baseret på henholdsvist  shiitakesvampe og champignon. Vitaquell har desuden en urtepostej. Alle har en skøn cremet konsistens, helt som en almindelig leverpostej. Og de er super nemme at smøre ud.

De behøver ikke at stå på køl, før du har åbnet dem, så man kan snildt købe nogle stykker hjem, og bare opbevare dem i et køkkenskab.

Vegansk pålæg som spread findes også mange andre varianter. F.eks. Vitaquells spreads baseret på hørfrø.

Veganske pålægssalater 

Vegansk pålæg - veganske pålægssalater

Vegansk pålæg inkluderer selvfølgelig også veganske pålægssalater. 

Vitaquell står bag følgende super skønne varianter:

De lækre veganske pålægssalater behøver først at stå på køl efter åbning, og de er naturligvis klar til brug.

Vegansk pålæg findes altså i rigtig mange varianter – også her på webshoppen. Du finder alle ovenfor.