VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Søg

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - VEGANSK WEBSHOP

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Vegansk vingummi

Just because i look sweet
doesn't mean i can't be sour

Vegansk vingummi fra Veganz, Candy Kittens, Wally and Whiz og Katjes

Vi har MEGET andet end vegansk vingummi

Vegansk vingummi

Når det drejer sig om vegansk vingummi, er det selvfølgelig vingummi uden gelatine. Der er dog også nogle andre ingredienser, der ellers kan gøre vingummi til ikke-vegansk. 

Er du for eksempel klar over, at den røde farve i alt fra vingummi til krymmel på kager rent faktisk stammer fra lus? Når den røde animalske farve er tilsat, kaldes det ofte E 120 eller carminer. Det er der selvfølgelig ikke i, når der er tale om vegansk vingummi.

vegansk vingummi køb online

Andre animalske ingredienser i vegansk vingummi?

Er der andet, der kan gøre vingummi til ikke-vegansk?

Vegansk vingummi og vegansk slik og chokolade i al almindelighed, laves selvfølgelig også uden mælkeprodukter. Derfor er mælk i lys og hvid vegansk chokolade erstattet af især kokos-, soya- eller rispdrik. 

Og så er der bivoks. Mange slikproducenter smører slikformene med bivoks, der også er en animalsk ingrediens. 

Men du kan være helt tryg ved at finde vegansk vingummi her på webshoppen. Alt er 100% vegansk.  

 

Mærkerne

Vegansk vingummi fra Veganz

Vegansk vingummi fra Veganz er altid et stort hit hos små og store. De laver nemlig både syrlige og søde typer. Lige fra de søde og bløde veganske vingummibamser til de mere syrlige af slagsen som deres Sour Sticks og Fizzy cola. 

Veganz er vores topleverandør af rigtig mange veganske produkter. Veganz er et veletableret og -renommeret firma, der har base i Berlin. Og de har i mange år haft fingeren på pulsen med alt fra vegansk slik, chokolade og snacks og fødevarer generelt. 

Du finder alle 4 varianter af vegansk vingummi fra Veganz her på shoppen:

Mærkerne

Vingummi fra Candy Kittens

Britiske Candy Kittens vingummi er blevet super populært. Alle varianterne her på shoppen er selvfølgelig vegansk vingummi, og er lavet af naturlige råvarer. 

Deres vingummier går også under betegnelsen; vingummi for voksne. 

Vingummi fra Candy Kittens er mere fast i konsistensen, end andre typer af vegansk vingummi. Og det er super lækkert.

Du finder lige nu 4 varianter af Candy Kittens her på webshoppen:

Mærkerne

Katjes vegansk vingummi

Vegansk vingummi fra Katjes finder du her på shoppen i deres Wunderland version. Det er slet ikke alle Katjes’ slik-produkter, der er veganske. Faktisk er kun et lille udvalg af deres sortiment vegansk. Katjes bruger nemlig for det meste bivoks til at smøre deres slikforme med. Og så er der ikke tale om vegansk vingummi og slik mere. Det er i stedet vegetarisk, så deres mærke med ‘Veggie’ kan godt forvirre. 

Forkæl én du holder af

Vegansk slik og lækkerier i veganske gavekurve

Du kan nemt forkæle én du holder af med vegansk vingummi og masser af andre typer vegansk slik i en skøn gavekurv. Du finder flere varianter, så mon ikke der er én, der passer til modtagerens smag. Du kan altid bestille en ekstra pose, plade eller bar med, hvis modtageren skal forkæles ekstra godt og grundigt. Se alle de veganske gavekurve og gaver her >>