VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Søg

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - VEGANSK WEBSHOP

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Gave til veganer

Gave til veganer: forær en Vegansk gavekurv eller gaveæske, en kogebog. En lækker sweatshirt eller t-shirt eller et gavekort til køb af veganske produkter. Hvad du ønsker, skal du få...

Se alle gaveideer ved at scrolle ned –

eller vælg den kategori du er mest interesseret i:

Veganske gavekurve

Se udvalget her >

Veganske gaveæsker

Se udvalget her >

Veganske kogebøger

Se udvalget her >

Vegansk tøj

Se udvalget her >

Gavekort til veganske produkter

Se udvalget her >

Kort (til hilsen)

Se udvalget her >

Hvad skal man finde på?

Gave til veganer?

Gave til veganer? Hvad skal man dog finde på?

Hvis man ikke selv lever en vegansk livsstil kan det være lidt svært, at finde på en god fødselsdagsgave eller værts- eller værtindegave til én der lever vegansk. 

Hvis du mangler en vegansk gavekurv (der nu er blevet til en gavekasse), finder du mange varianter her på shoppen. Der findes flere gavekasser med vidt forskelligt indhold til varierende priser.

Er det et gavekort til veganske produkter, du gerne vil forære en veganer i gave, så er der også mulighed for det.

Derudover finder du gode værts- og værtindegaver som flotte gaveæsker fra bl.a. Wally and Whiz og Monty Bojangles.

Er det tøj, der skal være en gave til veganer, er der bl.a. lækre sweatshirts, beanies og t-shirts til børn og voksne.

gave til veganer - nutty vegan gavekurv

Gave til veganer

Vegansk gavekurv

Vil du gerne forære en vegansk gavekurv?

Hvis du er på udkig efter en værts- eller værtindegave til en veganer, er en vegansk gavekurv / gavekasse helt sikkert sagen.

Så er du også sikker på, at alt indholdet er 100% vegansk.

Du finder flere versioner i forskellige prisklasser og med forskelligt indhold. 

Der vil altid være mindst én gavekasse, der er opdateret med klassiske all-round veganske delikatesser og mad-specialiteter. Så er der en gourmet-variant, og flere andre versioner. Herunder gavekasser med en kogebog med veganske opskrifter. Så der er noget, for enhver smag og ikke mindst; pengepung.

Hvis det er sæson for eksempelvis jul, påske, valentines eller andet, så vil mindst én af gavekassernes indhold være relateret til det. 

En vegansk gavekurv / gavekasse er perfekt som en gave til veganer som en vegansk værtindegave / værtsgave eller til fødselsdag, jubilæum eller reception. Du kan også kombinere en vegansk gavekurv med et gavekort til veganske produkter. Og det er muligt, at bestille ekstra lækkerier med til hver kurv. 

gave til veganer - vegansk gavekurv

GAVE TIL VEGANER

Vegansk Tøj

Tøj er altid en god gave.

Uanset om man er veganer eller ej, kan man altid bruge noget lækkert tøj.

Du finder bl.a. lækre sweatshirts, T-shirts og beanies i 100% bomuld i en lækker kvalitet, der kan holde til mange vaske. Flere har motiv designet af indehaveren af Nutty Vegan, og de styles er lavet af økologisk bomuld.

Alle har et broderi eller tryk, hvor der enten subtilt eller ‘in your face’ står skrevet noget, der imødekommer veganismen.

F.eks. en sweatshirt med trendy pufærmer, hvor der er broderet teksten; We have the power to change the world.. Det er da et statement, der vil noget.

Se alle typer vegansk tøj her >>

vegansk tøj - gave til veganer

Gave til veganer

Gavekort til veganske produkter

Vil du gerne forære et gavekort til veganske produkter?

En anden god gave til en veganer eller vegetar kunne være et gavekort til køb af veganske produkter. 

En gavekurv er mere egnet som værts- eller værtindegave til en veganer, hvor et gavekort, egner sig perfekt som en fødselsdagsgave, julegave eller bare fordi. Og man kan selvfølgelig kombinere de to.

Så kan vedkommende slå sig løs i webshoppen og købe alt fra veganske chokolader til snacks, kødalternativer, proteinholdige fødevarer og alverdens andre veganske lækkerier. 

Du finder både gavekort der kan sendes med post her >>. Og et andet, hvor du selv vælger beløbet, og så sendes det på mail >>

Og så er der naturligvis de forskellige gaveæsker, der inkluderer et gavekort til veganske produkter.

gavekort til veganske produkter

Masser af muligheder

Gave til veganer

En god gave til veganer er slet ikke svær at finde. Og da slet ikke når du bare kan vælge en af ovenstående muligheder velvidende, at alle produkter er 100% veganske.

En vegansk gavekurv eller gaveæske er ideel til alt fra fødselsdagen til værtindegave og jubilæum. Et gavekort til en vegansk webshop er perfekt til den veganske fødselar, studenten, som house warminggave (så man kan fylde køkkenskabene op) eller i julegave.