Gave til veganer - Vegansk gavekurv & gavekort

Oplagt gave til veganer: forær en Vegansk gavekurv eller et gavekort til køb af veganske produkter

Gave til veganer

Gave til veganer?

Gave til veganer? Hvad skal man dog finde på?

Hvis man ikke selv lever en vegansk livsstil kan det være lidt svært, at finde på en god fødselsdagsgave eller værts- eller værtindegave til én der lever vegansk. 

Hvis du mangler en vegansk gavekurv, har vi sørget for at du kan bestille det her på shoppen. Der findes lige nu 3 varianter.

Er det et gavekort til veganske produkter, du gerne vil forære en veganer i gave, så er der også mulighed for det.

gave til veganer

Gave til veganer

Vegansk gavekurv

Vil du gerne forære en vegansk gavekurv?

Hvis du er på udkig efter en værts- eller værtindegave til en veganer, er en vegansk gavekurv helt sikkert sagen.

Så er du også sikker på, at alt indholdet er 100% vegansk.

Vi har lavet 3 versioner. En gavekurv til 189 kr, en til 215 kr – og én til 239 kr.

Den ene kurv vil altid være opdateret med klassiske all-round veganske delikatesser, der alle er økologiske. Den anden kan afspejle sæsonen. Eksempelvis en vegansk påskekurv, en vegansk julekurv mv. Og den sidste er en kurv fyldt med veganske madspecialiteter, der ikke er så nemme at finde ude i butikkerne. 

Perfekt som en vegansk værtindegave / værtsgave eller til fødselsdag, jubilæum eller reception. Og så kan man altid kombinere en vegansk gavekurv med et gavekort til veganske produkter.

gave til veganer - vegansk gavekurv

Gave til veganer

Gavekort til veganske produkter

Vil du gerne forære et gavekort til veganske produkter?

En anden god gave til en veganer eller vegetar kunne være et gavekort til køb af veganske produkter. 

En gavekurv er mere egnet som værts- eller værtindegave til en veganer, hvor et gavekort, egner sig perfekt som en fødselsdagsgave, julegave eller bare fordi. Og man kan selvfølgelig kombinere de to.

Så kan vedkommende slå sig løs i webshoppen og købe alt fra veganske chokolader til snacks, kødalternativer, proteinholdige fødevarer og alverdens andre veganske lækkerier. 

Vi har både et gavekort der kan sendes med post her >>. Og et andet, hvor du selv vælger beløbet, og så sendes det på mail >>

gavekort til veganske produkter

Masser af muligheder

Gave til veganer

Det er slet ikke en udfordring, at finde en god gave til veganere. Og da slet ikke når du bare kan vælge en af ovenstående muligheder velvidende, at alle produkter er 100% veganske.

En vegansk gavekurv er ideel til alt fra fødselsdagen til værtindegave og jubilæum. Et gavekort til en vegansk webshop er perfekt til den veganske fødselar, studenten, som house warminggave (så man kan fylde køkkenskabene op) eller i julegave. 

TILMELD DIG NYHEDSBREVET