VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Søg

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - VEGANSK WEBSHOP

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Spis mere plantebaseret – af Stig Ladefoged

269,00 kr.

På lager

Bog om plantebaseret kost – Spis mere plantebaseret af Stig Ladefoged

Hardback – 396 sider

Spis mere plantebaseret er en bog med en forskningsbaseret gennemgang af fordelene ved at spise flere plantebaserede fødevarer. F.eks. kan du læse om, hvordan en plantebaseret kost kan spille en positiv rolle i forhold til livsstilssygdomme som type 2-diabetes, visse kræftformer og hjerte-kar-sygdomme.

Bogen er delt op, hvor første del er en grundig vidensdel, der er fulgt af en hjælpsom praktisk del, hvor læseren lærer, hvordan man nemt sammensætter en næringsrig og sundhedsfremmende plantebaseret kost. Der sluttes af med 35 nemme og smagfulde opskrifter, så det er super let at komme i gang derhjemme.

Du kender måske Stig Ladefoged som ‘Den plantebaserede sygeplejerske’ – han er især kendt for sine populære foredrag og generelle sundhedsformidling.

Mere info nedenfor

Del med andre:

Beskrivelse

Spis mere plantebaseret – af Stig Ladefoged – mere info om bogens indhold

Bogen er baseret på indgående studier og fakta om, hvordan og hvorfor en plantebaseret kost er sundhedsmæssigt gavnlig. Plantebaserede fødevarer er uundværlige i kosten, blandt andet fordi de er sprængfyldte med sundhedsfremmende stoffer som fx antioxidanter, plantestoffer og kostfibre. I bogen kan du desuden læse om, hvordan en mere plantebaseret kost kan have en gavnlig virkning på alt fra tarmbakterier og aldring, til sygdomme som type 2-diabetes, hjerte-kar-sygdomme og visse kræftformer.

Udgivelsesdato: 31/3 2021

 

Yderligere information

Vægt 0,4 kg