Persondatapolitik & cookies

INFORMATION OM BRUG AF COOKIES

Ved fortsat brug af denne webshop, nuttyvegan.dk, accepterer du, at vi bruger cookies. (Ikke de spiselige af slagsen).

Hvad er en cookie?

En cookie er en lille fil, som lægges på din computer. Hjemmesiden eller webshoppen hvorfra denne cookie kommer, kan så både læse og skrive til denne fil. Sådan en cookie indeholder tit information, om de sider du har besøgt, eller sider du har besøgt på denne webshop – nuttyvegan.dk. Det er smart, for på den måde kan vi tilpasse din oplevelse i forhold til dine personlige præferencer.

Hvad bruger Nutty Vegan cookies til?

NuttyVegan.dk bruger cookies til at huske dine indstillinger og præferencer – og til måling af trafik på webshoppen. Og vi bruger dem bl.a. andet til at vise dig annoncer andre steder online, så du ikke glemmer os.

Under alle omstændigheder betyder vores cookies, at vi kan tilpasse hjemmesiden, og hele tiden arbejde på at optimere den oplevelse du får, som bruger af siden.

Du kan altid ændre dine cookiesindstillinger via linket ‘Cookiesindstillinger’ nederst på siden.

Google Analytics (trafikmåling)

Google Analytics indhenter oplysninger om, hvilke sider du kigger på herinde. Og hvad du klikker på – så generelt din brugeradfærd – igen kun med det formål, at vi kan optimere hjemmesiden til fordel for dig som bruger. Dine personlige data bliver ikke gemt.
Hvis du frasiger dig cookies fra Google Analytics, kan du gøre det her – frasig cookies fra Google Analytics.

Facebook

Webshoppen har installeret det, der kaldes en ‘facebook-pixel’. Det betyder, at er du kommet ind på webshoppen via en facebookannonce eller et klik på et facebookopslag, så indsamler Facebook nogle oplysninger om dig. Oplysninger som nuttyvegan.dk kan bruge til bl.a. at forbedre vores facebookkampagner og -opslag i fremtiden.

Se mere om Facebooks brug af deres pixels her:

Ejer og kontakt

Nuttyvegan.dk ejes og drives af:

Nutty Vegan ApS

CVR: 40899057

Lager: Kjeldsmarkvej 2, 7600 Struer

E-Mail: kontakt@nuttyvegan.dk

Nutty Vegan ApS er derfor ansvarlig for nuttyvegan.dk

Sletning og afvisning af cookies

For sletning af cookies henvises til følgende vejledninger – afhængigt af hvilken browser du bruger:

Er du sikker på, at du vil slette dine cookies?

Hvis du sletter dine cookies, mistes den værdifulde information, der gør din brugeroplevelse nem og tilpasset dine præferencer. Så måske du vil overveje igen.. NuttyVegan.dk bruger ikke remarketing-annoncering, så du bliver ikke forfulgt af annoncer herfra. (Hvis vi brugte remarketing, ville denne info blive slettet!)

Beskyttelse af dine personlige oplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Ved køb på webshoppen gemmes dine personlige oplysninger i maksimalt 24 måneder på en SSL-beskyttet server og i vort faktureringssystem, hvor kun administrations- og bogføringspersonale hos Nutty Vegan ApS har adgang.

Sikkerheden kontrolleres løbende for at være sikker på, at dine brugeroplysninger håndteres korrekt og i henhold til lovgivningen på området. Og selvfølgelig i forhold til dine rettigheder som bruger.

Der kan desværre aldrig garanteres 100% sikkerhed når man bruger internettet. Der er altid en minimal risiko for, at andre uberettiget kan hacke sig til adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares over internettet. Derfor afgives dine personlige oplysninger på dit eget ansvar.

Dine personoplysninger bliver løbende slettet, og gemmes ikke i længere tid end max 24 måneder. Du har ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke oplysninger der kan henføres til dig personligt. Viser det sig, at de data eller oplysninger, der bliver behandlet ang. dig, er usande eller vildledende, har du ret til at forlange oplysningerne berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan når som helst gøre indsigelse mod at oplysninger vedr. dig, bliver anvendt. Du har også ret til – til enhver tid – at tilbagekalde din accept heraf. Du har ret til at klage over brugen af dine oplysninger og data. Din klage skal sendes til Datatilsynet jvf. §58, stk. 1 i persondataloven.