VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Søg

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - VEGANSK WEBSHOP

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Vegansk slik

Vegansk slik online; vegansk chokolade, vegansk vingummi, veganske skumfiduser, veganske karameller, vegansk lakrids og meget mere.

"I wish I wasn't so healthy" said no one - ever

Forskellen på vegansk og traditionel slik

Vegansk slik?

Vegansk slik – hvad er det egentligt? Hvordan er det forskelligt fra alt muligt andet?

Når det er vegansk vingummi, vegansk chokolade, veganske karameller, lakrids og skumfiduser, er det altid slik uden disse 5 animalske ingredienser:

 • Gelatine (fra grise) – bruges normalvis især i vingummi, lakrids og skumfiduser.
 • Mælk, fløde, yoghurt og andre mejeriprodukter – bruges især i chokolade og karameller.
 • Farve fra eksempelvis lus (rød vingummi, krymmel osv. er faktisk ofte farvet med lus).
 • Bivoks – man bruger tit bivoks til at smøre formene med, når der laves slik. Og så er der pludselig ikke tale om vegansk slik mere. Hvilket mange undrer sig over. Tidligere var f.eks. Katjes’ slik ofte vegetarisk, men det er nu helt vegansk.
 • Honning – selvom honning ikke kommer direkte fra et dyr, så bliver honning masseproduceret på biernes bekostning. Netop derfor er honning ikke vegansk.
 
Vegansk slik er alt fra vingummi til lakrids, karameller, skumfiduser og selvfølgelig alverdens typer chokolade. Og det går du ikke ned på her på webshoppen.
Læs artiklen: Hvad er vegansk slik? hos veganskinfo.dk, hvor der bl.a. forklares hvorfor veganere ikke spiser honning.
vegansk slik køb online

Slik uden gelatine fra grise

Vegansk slik er selvfølgelig slik uden gelatine. Gelatine fremstilles nemlig af alt fra sener til knogler og hud – primært fra grise og køer.

Det er ikke kun veganere og vegetarer, der undgår ovenstående ingredienser. Ekesempelvis spiser også muslimer kun slik uden gelatine. Altså vegansk slik – bare uden at kalde det dét. Her er der for det meste tale om vingummi og lakrids – og selvfølgelig skumfiduser. Disse 3 typer indeholder normalvis gelatine. Bare ikke her på webshoppen.

Vegetarer spiser også kun slik uden gelatine. Men også uden lus. Omvendt spiser de ikke nødvendigvis lækkerier der er veganske, for de fleste vegetarer spiser mælkeprodukter og også honning (og bivoks).

Og så er der de med laktoseintolerans. De går omvendt efter slik uden mælk og andre mejeriprodukter der stammer fra køer. Og så er der glutenallergikerne, der undgår alt der kan indeholde gluten, og spor af gluten. Ikke nødvendigvis noget vegansk -men for at imødekomme alle livsstile og allergier, er der også glutenfri vegansk slik her på webshoppen.

Selvom et produkt kan indeholde spor af f.eks. mælk og æg, kan det stadig kaldes vegansk, så længe selve ingredienserne er veganske. 

Vegansk chokolade, vegansk vingummi og veganske karameller

Vegansk slik online - over 300 varianter

Vegansk slik online gør det nemt for alle og enhver, at vælge vegansk. Især når alt her på webshoppen er 100% vegansk. Udvalget vokser hele tiden – også i supermarkederne. Og det er skønt.

Der findes alt fra vegansk vingummi til vegansk chokolade, vegansk lakrids, veganske karameller og veganske skumfiduser. Og alt smager yummi.

Generelt vil de færreste kunne smage forskel på vegansk slik og ikke-vegansk slik. Producenterne udvikler konstant, så konsistensen og smagen i det meste, er fuldt ud lig de ikke-veganske alternativer. (Og sandsynligvis bedre).

Vegansk vingummi er for eksempel virkelig i udvikling. Her på shoppen finder du de skønneste typer fra bl.a. Veganz, Ökovital, Wally & Whiz og Katjes.

De veganske varianter er ikke til at stå for. Så mon ikke du finder lige det, du skal bruge her på shoppen.

Finger’s crossed. 

Mangler du gode opskrifter til sjove halloweenkager med vegansk chokolade eller hvad med veganske chokolademuffins? Find dem på veganske-opskrifter.dk

Vegansk slik og chokolade i fin gavekurv?

Vegansk slik og vegansk chokolade er altså ikke så svært at få fingrene i. 

Hvis du står og mangler en vegansk gavekurv til f.eks. en værtinde- eller værtsgave, kan du finde dem under kategorien ‘Gave til veganer’ her

Her finder du flere slags veganske gavekurve fyldt med skønne veganske lækkerier. Alt fra vegansk chokolade til granola bites, karameller, bløde vingummier, skumfiduser, nødder med chokoladeovertræk, veganske kiks og andre snacks. Noget enhver veganer eller vegetar vil sætte pris på. Og så slipper du for at grue over, om indholdet er vegansk eller ej. For det er det 100% her på shoppen.

Du finder også flotte gaveæsker med vegansk slik i gourmetklasse fra bl.a. Wally and Whiz og Monty Bojangles. Perfekt som en sød værtindegave – eller som en ekstra treat på fødselsdagen. Se alle veganske gaveæsker her >>

Hvis du gerne vil gøre en veganer ekstra glad, kan du også forære vedkommende et gavekort til veganske produkter. Så kan man rigtig slå sig løs med alt fra vegansk slik til veganske kødalternativer, snacks, saucer og alt det andet du finder her på webshoppen.

Vegansk chokolade

Når vi taler om vegansk slik, er vegansk chokolade en naturlig del af kategorien. 

Og der laves efterhånden MANGE typer fantastiske veganske chokolader.

Om du er til vegansk ‘mælke’chokolade, mørk chokolade eller vegansk hvid chokolade, spiller ingen rolle. De findes, og de smager fuldt ud lige så godt, som traditionel chokolade.

Er du til hvid, lys eller mørk chokolade, finder du DK’s største udvalg her på webshoppen. Se alle typer vegansk chokolade her >>.

Lige nu finder du vegansk chokolade fra disse producenter:

 • Veganz
 • Super Fudgio
 • Vivani
 • iChoc
 • Vantastic Foods
 • So Free / Plamil
 • Doisy & Dam
 • Belvas
 • Vegablum
 • Dirty Cow
 • Bonvita
 • bett’r
 • The Raw Chocolate Company

 

Super Fudgios og So Frees chokolader er for resten også glutenfri. Alle sammen. Og mange er Veganz’ er også. Så der er vegansk slik og chokolade for alle og enhver. 

Vegansk slik og glutenfri slik

Vegansk slik kan også sagtens være glutenfri slik. 

Nu er der nok i forvejen sjældent gluten i slik. Men der kan være undtagelser. Selvom et slikprodukt ikke nødvendigvis er mærket med ‘glutenfri’, så kan produktet sagtens være uden gluten.

Eksempelvis er alle Dirty Cow’, Candy Kittens’, Wally and Whiz’, Kuhbonbons og Super Fudgios slik- og chokoladevarianter glutenfri. 

Vil du være 100% sikker på, at vegansk slik og især chokolade er glutenfri OG ikke kan indeholde spor af gluten/hvede? Så skal du gå efter de nævnte varianter. I deres produktion har de sørget for, at intet produceres med glutenholdige ingredienser. Derfor kan de heller ikke indeholde spor af gluten. Under ingredienslisten på hvert produkt her på webshoppen, vil der stå hvilke allergener – og spor af – produktet indeholder. Og KAN indeholde. 

glutenfri slik køb super fudgio karameller og chokolade

Veganske snacks, kiks og kager

En oplagt pendant til vegansk slik er selvfølgelig vagenske snacks. Og dem har vi masser af.

Alt fra veganske chokoladebarer (som på billedet) til cremekiks med chokoladecreme, veganske muffins, chokoladesmåkager, veganske cookies og granola bites

Ikke at glemme de sprøde chips i kugleform lavet af havre eller hirse fra BiOrganik. Eller BURTS veganske chips der er lækkert krydrede. De er langt sundere end almindelige chips. Og så er de faktisk også glutenfri. Vi har også fået kikærtesnacks og bønnesnacks fra Nuts original til shoppen. Her er der både sprødhed, krydret smag og gode næringsstoffer i en skøn snack-kombination.

Sunde snacks

Så er der selvfølgelig de ting, der kan kategoriseres som sund slik. F.eks. dadler og nødder. Men det behøver jo ikke være SÅ sundt, så måske cashewnødder eller mandler med chokoladeovertræk, er en god mellemting. Eller hvad med de sunde gojibær med chokolade? Eller granola bites hvor hovedbestanddelen er havregryn, men som alligevel smager sprødt og sødt. 

Så alle typer vegansk slik og veganske snacks behøver ikke være usund. 

Super fudgio - vegansk slik

Super Fudgio laver masser af skøn vegansk slik. Alt fra veganske frugtkarameller til almindelige ‘fløde’karameller, og nu også veganske karameller med lakridssmag.

Og så skal man ikke glemme deres mange typer af vegansk chokolade. For det er er chocolate heaven. Plader med alt fra jordbær til karamel og salt – og veganske chokoladeknapper. (Vi kan godt kalde dem veganske smarties, for tættere på kommer man næppe). Og så er der de crispy kugler med majsmel (som nogen måske også ville kalde veganske maltesers). 

Super Fudgio laver også vegansk ‘nutella’. Faktisk er deres ‘Nutella’ den eneste i vores sortiment, der rent faktisk indeholder hasselnødder.

Alt i alt laver Super Fudgio masser af skønne typer af vegansk slik. Og alle er økologiske og glutenfri. 

veganske-mms---vegansk-slik---doisy-and-dam-.jpg

Vegansk slik fra Doisy & Dam

Britiske Doisy & Dam laver de mest fabelagtige typer vegansk slik; af chokolade.

F.eks. veganske m&m’s-alternativer, veganske maltesers-alternativer, veganske trøfler og veganske fyldte chokolader. Ikke at glemme deres chokolade i plader med mørk chokolade og super spændende smagskombinationer med superfoods. 

Doisy & Dam laver deres chokolader ud fra 2 grundregler: så få ingredienser som muligt og kun med naturlige råvarer.

Til påske vil du også kunne finde en flot gaveæske med et hult vegansk påskeæg og deres veganske mini-påskeæg i poser.

Vegansk slik fra Wally and Whiz

Vegansk slik i gourmetudgaven finder du hos danske Wally and Whiz.

Wally and Whiz laver vegansk vingummi og vegansk lakrids i særklasse. Alverdens smagsnuancer og gode råvarer fylder de små slik-cubes. 

Du finder både cubes og gaveæsker her på webshoppen. I både vingummi- og lakridsvarianter, som gaveæsker og som cut-out-gaveæsker.

Udover at Wally and Whiz laver vegansk slik, er det også glutenfri slik. Også derfor er det slik for alle. Wally and Whiz slik skal kunne spises af alle – uanset religiøs overbevisning eller kulturel baggrund. 

Hvert år laver Wally and Whiz også sæsonbetonede varianter. Ikke mindst Wally and Whiz julekalender og veganske påskeæg. Og dem vil du også finde her på webshoppen.

vegansk-slik-køb-online-wally-and-whiz-vegansk-vingummi

Vegansk lakrids

Vegansk lakrids er selvfølgeligt endnu en ting, der i høj grad er ikke-vegansk i butikkerne. Der bruges nemlig ofte gelatine, når der laves lakrids. Og så er det selvfølgelig heller ikke vegansk slik mere. Ligesom bivoks godt kan være den afgørende faktor for, om det er vegansk eller ej.

Her på webshoppen finder du f.eks. panda vegansk lakrids i 2 varianter (og både i poser og som stænger), lakridshyl, lakridsbolcher og lakridsstænger fra Kingfisher. Vegansk finsk lakrids i flere varianter fra Happy Reindeer. Veganske lakridshjul (rotelle) og selvfølgelig vegansk vingummilakrids fra danske Wally and Whiz.

veganske chokoladebarer veganske muslibarer vegansk slik

Barer - chokolade, müsli og de proteinrige

Under kategorien vegansk slik, hører der også veganske chokoladebarer til. Men der findes også rigtig mange lækre müslibarer, snack barer og proteinbarer, der er veganske. Vi har hele 6 varianter af Veganz’ proteinbarer, 2 müslibarer og deres 3 snackbars. Og det er udover de mange chokoladebarer, der også hovedsageligt stammer fra vores yndlingsleverandør af vegansk slik og veganske snacks; Veganz.

Derudover laver Veganz masser af andre snacks.