TILBUD RESTEN AF FEBRUAR:

25 KR. FOR FRAGT TIL PAKKESHOP 

Vegansk slik

"I wish I wasn't so healthy" said no one - ever

Vegansk slik og chokolade

Menu:

Vegansk slik - hvad går det ud på?

Hvad er vegansk slik?

Hvad er vegansk slik egentligt? Hvordan er det forskelligt fra alt muligt andet?

Når det er vegansk vingummi, vegansk chokolade, veganske karameller osv. så er så er der for det meste slik uden disse 4 ingredienser:

  • gelatine (fra grise) – bruges især i vingummi og lakrids.
  • mælk og andre mejeriprodukter – bruges især i chokolade.
  • farve fra eksempelvis lus (rød vingummi, krymmel osv. er faktisk ofte farvet med lus).
  • bivoks – man bruger tit bivoks til at smøre formene med, når der laves slik. Og så er der pludselig ikke tale om vegansk slik mere. Det er bl.a. derfor, at eksempelvis Katjes slik ofte ikke er vegansk, men vegetarisk. (udover vores Katjes Wunderland)
Vegansk slik er selvfølgelig andet end vingummi, karameller og chokolade, men det er udbuddet her på shoppen lige pt. 
Hvis du mangler noget, er du meget velkommen til at smide os en mail.
 
vegansk slik og vegansk chokolade
vegansk slik køb online

Slik uden gelatine fra grise

Det er ikke kun veganere, der undgår ovenstående ingredienser, for muslimer spiser eksempelvis også kun slik uden gelatine – altså vegansk slik på sin vis. Her er der for det meste tale om vingummi og lakrids – og i nogle tilfælde skumslik.

Vegetarer spiser også kun slik uden gelatine. Men også uden lus. Omvendt spiser de ikke nødvendigvis vegansk slik, for de fleste vegetarer spiser mælkeprodukter.

Og så er der de med laktoseintolerans, og de går omvendt efter slik uden mælk og andre mejeriprodukter der stammer fra køer.

Vegansk chokolade, vegansk vingummi og veganske karameller

Vegansk slik i al sin herlighed

Vegansk slik er alt fra vegansk vingummi til vegansk chokolade og veganske karameller. I hvert fald her på siden. Og alt smager yummi.

Generelt vil de færreste kunne smage forskel på vegansk chokolade og ikke-vegansk chokolade. Og det er helt det samme med veganske karameller, der her på shoppen er fra Kuhbobon. De smager HIMMELSK. 

Vegansk vingummi er lidt en anden snak. Vegansk vingummi er mere blød i konsistensen, end traditionel vingummi. Men selve smagen er endnu bedre, og slet ikke syntetisk. (Måske fordi eksempelvis Veganz vingummi er lavet af naturlige smagsstoffer).

Vegansk slik er ikke til at stå for. Så mon ikke du finder, lige det du skal bruge her på shoppen.

Finger’s crossed. 

Mangler du gode opskrifter til sjove halloweenkager med vegansk chokolade eller hvad med veganske chokolademuffins? Find dem på veganske-opskrifter.dk

vegansk slik og vegansk chokolade køb

Vegansk chokolade

Når vi taler om vegansk slik, er vegansk chokolade en naturlig del af kategorien. 

Og der laves efterhånden MANGE typer fantastiske veganske chokolader.

Om du er til vegansk ‘mælke’chokolade, mørk chokolade eller vegansk hvid chokolade, spiller ingen rolle. De findes, og de smager fuldt ud lige så godt, som traditionel chokolade.

Er du til hvid chokolade med jordbærcrisp,‘mælke’chokolade med vaffelcrunch, helt plain mørk vegansk chokolade eller ‘mælke’chokolade eller måske en sød gaveæske med chokoladehjerter? Vi har masser af lækre varianter på lager – se alle typer vegansk chokolade her >>.

Plamils chokolader er forresten også glutenfri. Og mange er Veganz’ er også. Så der er vegansk slik og chokolade for alle og enhver. 

TILMELD DIG NYHEDSBREVET

  • Specialtilbud på et Nutty Vegan-produkt ved tilmeldelse
  • Løbende særtilbud kun for abonnenter
  • Info om nyheder i shoppen
  • 2-3 gange i måneden