VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - VEGANSK WEBSHOP

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Veganske muffins med chocolate chips – 2 stk

19,95 kr.

Ikke på lager

Veganske muffins med chokolade – 2 stk – Veganz Double Choc Muffins

Indhold: 150 gram (2 stk)

Uimodståelige veganske muffins. Luftige, saftige og fyldt med crunchy chokoladenibs. Perfekte når kagelysten melder sig, og man ikke lige har tid til at bage selv.

Ingredienser og næringsindhold – se nedenfor

Del med andre:

Beskrivelse

veganske muffins køb vegansk kage VeganzVeganske muffins med chocolate chips fra Veganz

En super handy pakke med lækre veganske muffins (kager) med chocolate chips.

2 stk veganske muffins med masser af smag. Luftige og saftige og bare helt uimodståelige. Perfekte kager til at tage med på turen, til eftermiddagskaffen og når det bare er rart, at have en vegansk ‘købe’kage ved hånden. (Du finder dem også som veganske chokolademuffins).

Ingredienser: Veganz veganske muffins:

Ingredienser i Veganz’ veganske muffins med chocolate chips:

Sukker, HVEDEmel, rapsolie, chokoladestykker (11%) (sukker, kakaomasse, kakaosmør, oliereduceret kakao, emulgator: solsikkelecithin), HVEDEstivelse, fugtighedsbevarende stof: glycerin; hævemiddel: diphosphater, natriumcarbonat, naturlige smagsstoffer, HVEDEgluten, salt, kartoffelprotein, emulgator: solsikkelecithin; fortykningsmiddel: natriumalginat. Kakao: mindst 40% chokolade.

Allergener: Indeholder hvede og gluten. Kan indeholde spor af mandler, nødder, laktose, æg og mælk.

Næringsindhold pr 100 gram:

  • Energi: 1693 KJ/ 404 kcal
  • Fedt: 19 g – heraf mættet fedt: 2,8 g
  • Kulhydrater: 55 g – heraf sukkerarter: 27 g
  • Protein: 3,2 g
  • Salt 1,7 g

Produceret af Veganz i Berlin. Ingrediensernes oprindelse: Polen

 

Opbevaring: tørt og ikke for varmt. Bedst før: se pakningen

Veganske muffins med chokoladestykker fra Veganz

De smækre veganske muffins fra Veganz, er super nemme at have med på tur. Så kan man altid stille den lille (lækker-)sult, og holde sukkerniveauet oppe. Du kan selvfølgelig også bare nyde dem over en kop kaffe derhjemme – eller på job.

Nyd de skønne stykker af chokolade indeni de saftige og smagfulde muffins. De er slet ikke til at stå for, og både store og små er pjattede med dem.

Vi har dem også i en version hvor det er veganske chokolademuffins – double choc – med små crunchy stykker af chokoladenibs.

Veganz er vores helt geniale tyske samarbejdspartner, og den veganske virksomhed i Berlin, producerer udelukkende 100% veganske og bæredygtige produkter. Hos Veganz går de højt op i både at finde bæredygtigt emballage og miljøvenlige råvarer, og sørger for at deres produktion er meget gennemskuelig. Så det er der ikke noget nutty ved.

Udover disse skønne muffins har vi også masser af lækre typer vegansk chokolade fra Veganzveganske cremekiks, mueslisnacks og ikke mindst; deres soya kød.

Yderligere information

Vægt 0,150 kg
Vegansk

Ja

Økologisk