VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - VEGANSK WEBSHOP

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Veganske chokolade-småkager – Øko

19,50 kr.

På lager

Veganske chokoladekiks / veganske småkager med chokolade i hjerteform –  Veganz Organic Chocolate Biscuits

150 gram – certificeret økologisk

En pose med knasende sprøde veganske chokoladekiks. Ingen kan stå for de små fine kage-hjerter. Perfekte til en god kop kaffe – eller bare når man trænger til en (vegansk) snack.

Næringsindhold og mere info nedenfor

Del med andre:

Beskrivelse

veganske småkager købVeganske småkager /veganske chokoladekiks fra Veganz

Sprøde økologiske og veganske småkager med chokolade (chokoladekiks). Som Veganz selv siger det; ‘a chocolate dream come true‘. Dejligt knasende veganske chokoladesmåkager i form af søde hjerter og lige til at spise.

Oplagte som en lille snack til kaffen, desserten eller bare fordi. Og så er det altid rart at have en pose liggende i bilen – helt sikkert kun for ungernes skyld 😉

Ingredienser:

HVEDEmel*, rørsukker*, solsikkeolie*, chokolade* (8,3%) (kakaopasta*, rørsukker*, kakaosmør*, emulgator: SOJAlecithin*), kakao* let af-olieret (2,9%), havsalt. *Certificeret økologisk.

Allergener: Indeholder Hvede, Gluten og Soja. Kan indeholde spor af cashewnødder, havre, hasselnødder, mandler, paranødder, rug, jordnødder, nødder, sesam, mælk og æg.

Næringsindhold pr 100 gram Økologiske veganske småkager fra Veganz:

  • Energi: 2051 KJ/ 490kcal
  • Fedt: 23 g – heraf mættet fedt: 4,4 g
  • Kulhydrater: 62 g – heraf sukkerarter: 24 g
  • Protein: 6,6 g
  • Salt 0,15 g

Oprindelse: Tyskland – et økologisk certificeret produkt.

De veganske småkager (chokoladekiks) er ideelle til en god kop kaffe eller the. Og én smager af flere, så du behøver ikke gemme posen for langt væk. Derudover er de super handy at have med på tur, for de fylder ikke meget, og giver meget igen i form af nydelse. Så skal du på en lang bil-, tog- eller flytur fylder de ikke meget i håndbagagen eller tasken.

Veganske chokoladekiks og andre gode sager fra Veganz

Udover de veganske chokoladekiks, laver tyske Veganz rigtig mange andre fantastisk gode veganske sager. Denne version findes også som veganske kiks / veganske småkager med lemon >>.

Hvad siger du til veganske kiks med chokoladecreme, veganske chokolademuffins eller almindelige veganske muffins med chocolate chips? Generelt er Veganz eksperter i smækre veganske sager, så også vegansk vingummi og masser af forskellige slags vegansk chokolade, er også på paletten. Du finder masser af Veganz’ veganske småkager, snacks og slik her på webshoppen. Og også deres forskellige typer af soya kød, og vegansk sovs og mayonnaise.

 

 

 

 

Yderligere information

Vægt 0,150 kg
Vegansk

Ja

Økologisk