VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Søg

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - VEGANSK WEBSHOP

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Glutenfri snacks

Glutenfri snacks som cookies, snackbars, chips, karameller og kiks. Alt her på shoppen er også vegansk, og herunder kan du se udvalget af de glutenfrie snackprodukter.

Glutenfri snacks

Glutenfri snacks kommer i masser af skønne varianter og med masser af smag.

F.eks. er der de super populære Kookie Cat cookies i mange varianter. Glutenfrie snackbars fra Roobar, der også laver glutenfrie proteinbars. 

Glem ikke at f.eks. mange af Super Fudgios lækre produkter er glutenfrie. Her er især de sprøde glutenfrie kikskugler med chokoladeovertræk et stort hit.

Også tyske Veganz laver glutenfrie produkter, her er de økologiske og proteinrige bliss balls meget populære som snack.

Stort udvalg af glutenfri bars

Hvis du er til proteinbars eller plain snackbars er der også mange forskellige varianter.

F.eks. er alle Roo’bar snackbars og proteinbars glutenfrie. Nogle er også uden tilsat sukker, og naturligt sødet med bl.a. dadler.

Også britiske TRIBE’s varianter er glutenfrie. Prøv f.eks. en af de lækre flapjacks. Varianten med karamel har tre lag; en glutenfri flapjack-base, et karamel-dadellag og en crunchy peanut-topping. Eller en triple decker blondie proteinbar. Triple deckeren har også tre lag; en sprød protein granola bund, et tykt fyld af peanutbutter. Toppet med et lag knasende hvid vegansk og glutenfri havrechokolade.

Generelt er der glutenfri snacks som bars for enhver smag her på webshoppen.

Glutenfri snacks fra Super Fudgio

Super Fudgio laver rigtig mange glutenfri snacks. Som nævnt er de sprøde kikskugler med chokolade meget populære. Men alle deres karameller /fudges og chokolader er faktisk også uden gluten.

Ikke mindst laver de snackbars uden gluten, og så er alle deres produkter også økologiske som bonus.

Se alt glutenfri slik og chokolade her >>.