VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Søg

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - VEGANSK WEBSHOP

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Vegansk hvid chokolade

Vegansk hvid chokolade - Veganz, iChoc, Vantastic Foods og Vivani:

CHOCOLATE IS NATURE'S WAY
OF MAKING UP FOR MONDAYS

Vegansk hvid chokolade er skam ikke den eneste type chokolade, du finder her på shoppen.

Hvid vegansk chokolade

Vegansk hvid chokolade

Vegansk hvid chokolade er mindst ligeså lækkert som traditionel chokolade. Mælken er bare udskiftet med andre ingredienser. Det kan være alt fra rispulver til kokosmælk, havre og andre plantebaserede ingredienser, der erstatter mælk i hvid vegansk chokolade. Man kan undgå den brune farve, ved kun at bruge kakaosmør (ikke at forveksle med almindeligt smør), frem for hele kakaobønner.

Her på shoppen finder du skønne varianter af vegansk hvid chokolade fra iChoc, Plamil (So Free), Veganz, Vantastic Foods og Vivani.

Varianter

Hvid vegansk chokolade - flere varianter

Hvid vegansk chokolade fås i mange lækre varianter med forskellige smagsnuancer.

Vi har flere varianter, du kan vælge mellem:

 

Se dem alle ovenfor.

Producenter

Vegansk hvid chokolade fra Veganz

Veganz står for flere varianter af vegansk hvid chokolade, og mange andre typer vegansk chokolade.

Veganz leverer udelukkende veganske produkter, og går ekstremt højt op i bæredygtighed. Både når det gælder råvarer til vegansk hvid chokolade og alle deres andre produkter, men bestemt også når det gælder produktionsforhold og ikke mindst; emballage. Eksempelvis er Veganz begyndt at sætte klimaaftryk på mange af deres produkter. Og ikke mindst; så er alle Veganz’ chokolader økologiske. 

Vi har alle 3 varianter af Veganz’ hvide chokolader her på webshoppen. Se dem ovenfor.

Producenter

iChoc vegansk hvid chokolade

Også iChoc laver vegansk hvid chokolade. Alle ingredienser i iChoc chokolade er 100 % økologiske råvarer. De bruger, som Veganz, ingen kunstige farver og chokoladerne er uden emulgatorer som for eksempel soja lecithin. Kakaobønnerne i iChoc chokolade stammer fra økologiske plantager i Den Dominikanske Republik. Her på shoppen har vi iChocs hvide chokolader med vaniljesmag, med nougat crisp og den nye Barista Art.

Producenter

So Free hvid vegansk chokolade

Engelske Plamil laver de mange skønne So Free chokolader – og mere til.

Når det gælder vegansk hvid chokolade laver de f.eks. en helt plain hvid chokolade og en med jordbærsmag.

Plamil laver også en vegansk julekalender med hvid chokolade og vegansk påskeæg. Begge typer findes her på webshoppen, når det er sæson for den type varer.

Producenter

Vegansk hvid chokolade fra Vivani

Vivani laver også vegansk hvid chokolade. Lige pt. har vi en enkelt variant hjemme; Vivani White Nougat Crisp i barform. Idet deres bar med jordbærcrisp og hvid vegansk chokolade udgår, er det den eneste, de har i sortimentet lige nu. Men mon ikke, der snart er andre varianter på vej.

vegansk hvid chokolade køb vivani hvid chokolade

Vegansk chokolade

Vegansk chokolade i al sin herlighed

Der er meget andet end vegansk hvid chokolade. Der er massevis af skønne typer vegansk ‘mælke’chokolade og selvfølgelig mørk chokolade. 

Fælles for dem alle er, at de ikke indeholder mælkeprodukter, farver fra animalske ingredienser eller bivoks. 

Om du er til plader, bars elller chokolade i stykker – plain eller med smag, så finder du alt hvad du skal bruge her på shoppen.

Her finder både Veganz’, Plamils (So Free) og Super fudgios chokolader.

Hvordan laves vegansk hvid chokolade?

Uanset om man laver vegansk hvid chokolade eller almindelig hvid chokolade, så er det faktisk ikke som sådan chokolade. Det er fordi at man ikke bruger kakaopulver, der jo ellers er hovedbestanddelen i chokolade. Hvid vegansk chokolade består i stedet af kakaosmør, plantemælkpulver og emulgatorer (og evt. smag fra for eksempel vanilje). Idet selve kakaopulveret mangler, er hvid chokolade også kendt for at være en hel del sødere end andre typer chokolade. Kakao i sin reneste form har jo trods alt en meget intens og let bitter smag, og den mangler i den hvide chokolade. Hvilket mange er rigtig glade for.

vegansk hvid chokolade køb - vegansk chokolade