VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Søg

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - VEGANSK WEBSHOP

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Veganske tilbud

Veganske tilbud - tilbud på veganske produkter på webshoppen

Because I bought it on sale
I actually made money

De veganske tilbud her på webshoppen kan have en kort dato. Hvis dette er tilfældet, fremgår datoen i de første linjer på varesiden.

Veganske tilbud

Veganske tilbud, ja dem finder du altid masser af her på webshoppen.

Blandt de veganske tilbud kan der også være dato-varer. Altså; varer der har en kort holdbarhed. Hvis dette er tilfældet, vil datoen fremgå blandt de øverste linjer på produktsiden. Er der tale om meget kort holdbarhed – eller overskredet – vil det fremgå i overskriften på varen. 

Det er værd at bemærke, at det hedder bedst før ofte god efter. Da der jo er tale om veganske og plantebaserede varer, vil en dato oftest ikke betyde det store. Det er ikke let-fordærvelige produkter, som eks. mælk og kød. 

veganske produkter online - vegansk webshop - veganske tilbud

tilbud på veganske nyheder

Du kan være heldig, at der er veganske tilbud på helt nye varer. Men så kaldes det et intro-tilbud, da man rent lovmæssigt ikke må køre tilbud på en vare (med en sparpris), før efter 6 uger. Hvis der er tale om en intropris vil det fremgå på varens billede eller i beskrivelsen af varen.

Hvis du vil holdes mere ajour med de veganske tilbud her på webshoppen, kan du tilmelde dig nyhedsbrevet. Men der vil være nye tilbud hver uge, og nyhedsbrevet sendes kun ud 1-2 gange månedligt. Så vil du være helt ajour, og ikke gå glip af noget, er det værd at besøge siden 1 gang ugentligt.

veganske tilbud online