VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Søg

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - VEGANSK WEBSHOP

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Vegansk gavekurv

Forær en vegansk gavekurv / gavekasse med lækre veganske delikatesser

Gave til veganer

Vegansk gavekurv

Vegansk gavekurv – flere varianter.

Hvis du gerne vil glæde en veganer eller vegetar med en kurv fyldt med lækre sager, så er du rette sted. En vegansk gavekurv passer til mange anledninger. F.eks. som en ‘tak for dig’ gave, fødselsdagsgave, jubilæumsgave, barselsgave og ikke mindst; som en vegansk værtindegave.

Her på webshoppen, kan du være sikker på, at alt indholdet er 100% vegansk. Nutty Vegan har, som navnet nok antyder, nemlig udelukkende veganske produkter.

Du finder veganske gavekurve i forskellige prisklasser og med forskelligt indhold ovenfor. 

Er det sæson for eksempelvis sommer, jul, påske, valentines eller andet, så vil én af gavekurvenes indhold bære præg af sæsonens tendenser. 

Vegansk gavekurv med vin - vegansk værtindegave - gave til veganer

Kombiner med andre gaver

Veganske gavekurve der er tilpasset flere diæter

Der findes mange med special-diæter. Det kan f.eks. være pga allergi og overfølsomhed – eller pga overbevisning og tro. Det findes der specielle gavekurve til. 

Lige nu finder du nemlig også en både vegansk OG glutenfri gavekurv her på webshoppen. Cøliaki eller overfølsomhed overfor gluten er i den grad også tilgodeset.

Alle gavekasserne er selvfølgelig også veganske. Dermed kan de også være en mulighed for f.eks. de med laktoseintolerance.

En vegansk gavekurv omfavner bredt – ikke mindst til f.eks. de der ikke ønsker gelatine (gris) i vingummi mv.

glutenfri gavekurv køb online -glutenfri og vegansk gavekurv

Kombiner med andre gaver

Andre gaver til en veganer

Du kan sagtens kombinere en vegansk gavekurv med et gavekort til veganske produkter, en fed og sjov vegansk t-shirt eller andre lækkerier på webshoppen. 

Alt er vegansk, så du kan ikke ramme forkert her.  mange af de ting, du finder her på webshoppen, er desuden nogle, som det ikke er nemt at finde ude i butikkerne. Faktisk helt umuligt, når det gælder mange af de europæiske brands. F.eks. britiske Monty Bojangles, Doisy & Dam og de fleste af Veganz’ produkter findes ikke andre steder i Danmark. 

Gavekort til veganske produkter

Vegansk gavekurv med et tilhørende gavekort

En vegansk gavekurv kan sagtens kombineres med andre produkter her på webshoppen. Inkl et gavekort til køb af veganske produkter. Du finder både et fysisk gavekort, som kan lægges sammen med gavekurven, samt et gavekort, du kan sende via mail. 

Gavekortet gælder på alle produkter her på webshoppen (der alle er veganske), og også fragten. 

Du finder gavekortene her >>

gave til veganer - gavekort til veganske produkter nutty vegan