VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Søg

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - VEGANSK WEBSHOP

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Veganske trøfler i gaveæske – Monty Bojangles

96,00 kr.

På lager

Veganske Trøfler – Monty Bojangles Cocoa Nib Nights Vegan

Indhold: 180 gram

Søde, franske og veganske trøfler dyppet i silkeblød, bittersød kakao og med sprøde bidder af kakaonibs indvendig, der både giver en skøn konsistens og en lækker chokoladesmag.

De himmelskønne trøfler fra Monty Bojangles er pakket ind i en flot gaveæske.

Del med andre:

Beskrivelse

veganske trøfler køb - monty bojangles vegansk juleslik

Veganske trøfler fra Monty Bojangles – Ingredienser:

Veganske trøfler fra Monty Bojangles – ingredienser:

Vegetabilske olier (kokosnød palmekerne – RSPO-certificeret) sukker, fedtreduceret kakaopulver, kakaobønne nibs (5%), kakaopulver, emulgator (SOJAlecitin)

Allergener: Indeholder soja. Kan indeholde spor af nøddermælkglutenæg og sesamfrø.

Næringsindhold pr. 100g:

Næringsindhold i de veganske trøfler fra Monty Bojangles – per 100 gram:

  • Energi: 2498 KJ/ 602 Kcal
  • Fedt: 46 g – Heraf mættede fedtsyrer: 39 g
  • Kulhydrater:  39 g – Heraf sukkerarter: 37 g
  • Protein: 4,3 g
  • Salt: 0,01 g

Veganske trøfler – Monty Bojangles Vegan Cocoa Nib Nights

monty bojangles vegan - veganske trøfler købDe veganske trøfler fra Monty Bojangles (Vegan cocoa nib nights) er søde, franske trøfler drysset med silkebløde og bittersød kakao. Indeni venter der en fantastisk smagsoplevelse med sprøde bidder af eksklusive kakaonibs, der både giver bid og rette konsistens og ikke mindst; en himmelsk chokoladesmag.

De veganske trøfler er individuelt indpakkede, så æsken er en perfekt treat til en lille skål, når du har gæster på besøg.

Monty Bojangles – prisvindende britiske smagsoplevelser

Selvom dette er den eneste æske med veganske trøfler fra Monty Bojangles, er det stort, at det britiske firma nu er begyndt at tænke endnu mere over ingredienserne. Monty Bojangles’ trøfler har vundet mange smagspriser, og priser for valg af naturlige, gode råvarer og spændende smagskombinationer. Så mon ikke der

kommer flere veganske trøfler i fremtiden.

Faktisk stammer navnet Monty Bojangles fra ophavsmandens elskede kat, der tilsyneladende stadig lever i bedste velgående. Kattens mange finurlige karaktertræk stemmer overens med trøflernes smagskombinationer.

veganske trøfler køb online monty bojangles veganMonty Bojangles’ trøfler er lavet ud fra unikke opskrifter, hvor smagsoplevelsen altid har været i fokus. Trøflerne er dyppet hele 2 gange i eksklusiv, silkeblød og bittersød kakaopulver. Midten består af delikate ingredienser, der har en genial konsistens og dybde, der spiller perfekt sammen med råvarernes kombinerede smagsudtryk.

Andre gaveæsker og gavekurve

Udover trøflerne fra Monty Bojangles finder du mange andre gaveæsker med delikate veganske smagsoplevelser her på webshoppen. Du finder også gavekasser fyldt med alverdens veganske lækkerier. Alt på webshoppen er 100% vegansk. Se alle typerne her >>

Yderligere information

Vægt 0,2 kg