VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - VEGANSK WEBSHOP

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Vegansk julekalender

Vegansk julekalender køb online - vegansk chokoladekalender fra Super Fudgio og Veganz, vegansk slik-julekalender fra Candy Kittens og Wally and Whiz julekalender 2021, Joe & Seph popcorn julekalender og Monty Bojangles julekalender med eksklusive trøfler.

It´s gonna be a long and lonely x-mas
without ... a vegan advent calendar.....

En skøn vegansk jul

Vegansk julekalender 2021

Vegansk julekalender i 2021 – varianter her på webshoppen:

Uanset om du er til en børnevenlig vegansk julekalender med chokolade (Super Fudgio og Veganz) eller en voksen-julekalender med forskelligt indhold; popcorn, trøfler eller gourmetvingummi, så finder du den her.  

Neden for beskrives nogle af varianterne mere indgående. Men du kan læse meget mere om hver enkelt, ved at klikke på produktet ovenfor. 

Veganz har i år skabt en skøn vegansk chokoladekalender

Veganz julekalender 2021

Her i 2021 har Veganz skabt en super børnevenlig vegansk julekalender.

En vegansk chokoladekalender, hvor lys chokolade omkranser et fyld af fast mandelcreme. (Hvis du kender Kinderæg/kindermaxi, kender du også denne type chokolade).

Og selvom tyskerne kalder det en adventskalender, så er det nu en helt normal julekalender. Med 24 låger der hver indeholder et stykke chokolade, til at forsøde de 24 første dage i december. Både for store og små.

Wally and Whiz kalender 2020

Wally and Whiz julekalender 2021

Wally and Whiz julekalender indeholder 24 poser (flowpacks) med vegansk gourmetvingummi. En yderst smuk og elegant vegansk julekalender for voksne, der kan bruges år efter år. Hvert år er der nemlig refill-poser tilgængelige med nye, spændende smagsvarianter.

Det fantastisk flotte design, gør Wally and Whiz’ julekalender til noget helt særligt. Den er både julet og yderst dekorativ, og vil gøre sig fantastisk flot i ethvert hjem og på ethvert værelse. Kommoden med de søde små juleskuffer kan genbruges fra år til år, ved at købe refill-poser til skufferne.

En fantastisk smuk vegansk julekalender for voksne. Og for børn.

Vegansk julekalender for voksne

Det er en yderst elegant vegansk julekalender for voksne fra Wally and Whiz. Men den er helt bestemt også for børn. Kan børnene bedre lide vingummi end chokolade, så er det da bestemt en god ide, at forære en Wally and Whiz julekalender. Den kære kommode kan blive et skattet juleminde, der tages frem hver jul. Og det gælder både for børn og voksne.

Danske Wally and Whiz er efterhånden blevet verdenskendt for deres skønne gourmet-vingummier og lakridser. Alle er veganske og glutenfri, og som de selv skriver ‘ Suitable for everyone’.

Og så kommer vi til den mest klassiske julekalender der findes; chokoladekalenderen. Og den fås skam også som en vegansk julekalender.

Candy Kittens Julekalender

En Candy Kittens vegansk julekalender til voksne og børn er i år designet som et super fint juletræ i karton med små pakker/æsker.

En Candy Kittens julekalender er både til voksne (og vingummi-glade børn) med naturlig gourmetvingummi. Der er selvfølgelig 24 pakker / æsker på juletræet, og i hver pakke finder du 2 stykker smagfulde veganske vingummier. Der er i alt 5 smagsvarianter, hvor de eksotiske smagsvarianter er både syrlige og søde. Og så er de fuld af bid.

En perfekt vegansk julekalender til voksne OG børn, der foretrækker vegansk juleslik frem for eksempelvis chokolade.

En Candy Kittens julekalender indeholder smagsvarianterne wild strawberry, blueberry bliss, tropical mango, sour watermelon og peach fizz. 

Vegansk chokoladekalender

En klassisk vegansk Julekalender
- vegansk chokoladekalender

En vegansk julekalender fra Super Fudgio til både chokoladeelskende børn og voksne. 

En super kær vegansk chokoladekalender med smelte-på-tungen chokolade i alle 24 låger.

Chokoladen er baseret på risdrik og kokos, og er yderst børnevenlig. Trods kokosindholdet smager chokoladerne ikke af kokos, og du skal ikke være bange for, at den smager som vekao. Super Fudgio er nemlig eksperter i at lave (vegansk) chokolade. Så chokoladen er både cremet og yderst velsmagende. Faktisk er det den samme chokolade, de bruger i deres BIO UP vegansk ‘mælke’chokolade, som du også finder her på webshoppen. 

Hvis det er en børnevenlig vegansk julekalender med chokolade, du søger, så er Super Fudgios julekalender den helt rette.