VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Søg

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - VEGANSK WEBSHOP

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Monty Bojangles Julekalender med veganske trøfler

155,00 kr.

Ikke på lager

Monty Bojangles vegansk julekalender med chokoladetrøfler

Indhold: 250 gram

En helt genial vegansk chokoladetrøffelkalender. Fra den 1. til den 23. december kan du hver dag glæde dig til at åbne en låge med en vegansk lækkerbisken i form af Monty’s verdensberømte chokoladetrøfler, og den 24. december byder på hele 3 stk.

Der er 3 forskellige smagsvarianter: klassikeren; veganske trøfler med chokolade og kakaonibs, en ny variant med den eksotiske kombination af chokolade, hindbær og kokos og den helt vidunderlige chokolade, karamel og hasselnød. Alle 3 trøffelvarianter er dyppet i fløjlsblød kakao, og smagskombinationerne får julelysene til at glimte i øjnene.

Trøflerne er lavet med 100% naturlige ingredienser. (De 3 veganske trøffelvarianter findes også i et eksklusivt gavetårn, perfekt som værtindegave – se den her >>)

Næringsindhold og mere info nedenfor

Beskrivelse

Monty Bojangles – vegansk julekalender med gourmettrøfler

Monty Bojangles julekalender er fyldt med de skønneste, silkebløde veganske trøfler i tre forskellige smagskombinationer. 1 trøffel gemmer sig i hver låge fra den 1. til den 23. december, og den 24. kan du se frem til hele 3 af de skønne lækkerbiskener.

Monty Bojangles er et britisk firma, og deres verdensberømte trøfler har vundet ikke mindre end 38 smagspriser – indtil videre.

Indholdet i Monty Bojangles julekalender er lavet af 100% naturlige råvarer.

monty bojangles julekalender - vegansk julekalender med trøflerIngredienser og næringsindhold – Monty Bojangles julekalender:

Ingredienser: Vegetabilske olier (kokosnød, RSPO-certificeret, MB palmekerne), sukker, fedtreduceret kakaopulver, kakaobønne nibs (2%), karamelliserede kokosnøddestykker (2%) (kokosnød, sukker), karamelliserede HASSELNØDDEstykker (2%) (HASSELNØDDER, sukker), kakaopulver, emulgator (SOJAlecitin), naturlig hinbæraroma (0.1%), naturlig aroma (0.05%).

Allergener: indeholder hasselnødder og soja. Kan indeholde spor af gluten, andre nødder og sesam.

Næringsindhold pr 100 gram:

  • Energi: 2500 KJ / 602 Kcal
  • Fedt: 46 g – heraf mættede fedtsyrer: 39 g
  • Kulhydrater 40 g – heraf sukkerarter: 38 g
  • Protein: 4,1 g
  • Salt: 0,01 g

Vegansk julekalender fra Monty bojangles

Monty Bojangles’ veganske julekalender vil bringe julelysene frem i manges øjne. De himmelskønne trøfler er lavet af rene kvalitetsingredienser, og der er kun brugt naturlige råvarer.

De 3 smagsvarianter; klassiske veganske trøfler med kakaonibs, veganske trøfler med kokos og hindbær og den sidste; veganske trøfler med karamel og hasselnød findes også i et elegant gavetårn, der er perfekt som værtindegave til jul og nytår. Du finder Monty Bojangles gavetårn her >

Se også de 7 andre veganske julekalendere her på shoppen >>

Yderligere information

Vægt 0,28 kg