VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Søg

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - VEGANSK WEBSHOP

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Vegansk Kogebog - m/u gavekasse

Køb en vegansk kogebog til dig selv eller en du holder af. Evt. i kombination med gavekort eller veganske ingredienser.

If you think vegan food is boring
you're doing it wrong....

En skøn gave til en veganer eller vegetar

Vegansk kogebog

En vegansk kogebog er oplagt at give i gave til veganer eller en vegetar, hvis vedkommende trænger til lidt fornyelse i madlavningen. Det er også en rigtig god gave til én, der gerne vil spise mere kødfrit, og som måske gerne vil afprøve den veganske levestil. 

Det sjove citat; ‘If you think vegan food is boring, you’re doing it wrong’, beskriver det meget godt. For vegansk mad er mindst lige så spændende, smagsfuldt og lækkert som mad med animalske ingredienser. Og bonus; det er oftest meget sundere. Win win.

Lige nu finder du en vegansk kogebog til hverdagsmad og fest; Thomas Erex’ Veganske Livretter’ og Thomas Erex veganske kogebog; Vegansk Julemad her på webshoppen.

 

Thomas Erex

Thomas Erex' veganske kogebøger

Thomas Erex er bl.a. stifter og formand af Mad med Medfølelese, Danmarks Vegansk Forening, og er en super populær mad-blogger. Her på shoppen finder du hans to udgivelser; en vegansk kogebog; Veganske Livretter, med nemme og lækre plantebaseret hverdagsmad og festmad. 

Derudover har han kreeret kogebogen: Vegansk Julemad, der selvfølgelig kredser om julens lækkerier til julefrokost, julemiddag og hyggestunderne. Alt sammen på vegansk manér.

 

Gave til veganer – vegansk kogebog

Vegansk kogebog i kombination med ingredienser eller gavekort

Gave til veganer?? Hvis du bliver skræmt ved tanken, så træk vejret roligt igen. Her på webshoppen er alt vegansk, og du finder f.eks. gavekasser med en vegansk kogebog i kombination med enten ingredienser, der anvendes i kogebogen eller i kombination med et gavekort. Gavekortet er her til webshoppen, hvor alt er vegansk. Så er der ingen ko på isen – eller i maden ;-) 

Se hvilke varianter der findes oven for.

vegansk kogebog køb online