VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Søg

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - VEGANSK WEBSHOP

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Vegansk kogebog – Thomas Erex – Veganske Livretter

219,00 kr.

Ikke på lager

Vegansk kogebog – Thomas Erex – Veganske Livretter

Hardback – 160 sider

Den skønne veganer Thomas Erex (stifter og formand for Mad med Medfølelse, Danmarks Veganske Forening), har kreeret en vegansk kogebog fyldt med gode og nemme opskrifter på veganske retter. Lige til at gå til for både nybegyndere i det veganske køkken og de mere garvede.

Opskrifterne har især fokus på danskernes favoritretter, der alle er blevet veganske, som f.eks. pizza, frikadeller, lasagne, gryderetter, pandekager, kager og mange andre.

Mere info nedenfor

Del med andre:

Beskrivelse

Vegansk kogebog – Veganske Livretter af Thomas Erex

En skøn vegansk kogebog af den populære veganer Thomas Erex, der her gør det nemt for alle at spise mere kødfrit. Det er en oplagt gave til en veganer eller vegetar, der enten er nybegynder, eller en der trænger til lidt inspiration til madlavningen. Ikke mindst vil den være ideel at forære til én, der gerne vil snuse til plantebaseret madlavning.

vegansk kogebog - thomas erex kogebog veganske livretter

Det er en vegansk kogebog, hvor størstedelen af opskrifterne er super nemme at gå til for enhver. Thomas Erex’ Veganske Livretter har fokus på de danske favorit-retter som bl.a. kartoffelsalat, frikadeller, pastaretter, pizza, pandekager og mange andre. Derudover finder du også inspiration og opskrifter på andre typer af veganske retter, der er lidt mere spændende end de danske klassikere. F.eks. bulgurkugler, hummus og falafel.

Kogebogen blev kåret til årets veganske udgivelse i 2017.

En vegansk kogebog i gave?

Thomas har lagt vægt på at du kan finde de fleste af ingredienserne til retterne i dit lokale supermarked. Men ellers kan du finde mange af de mere specielle ingredienser til opskrifterne her på webshoppen, hvor alt er vegansk.

gave til veganer - gavekort til veganerPåtænker du at give en vegansk kogebog i gave, så kan du evt. supplere med et gavekort til veganske produkter. Eller du kan overveje gavekassen, hvor kogebogen indgår sammen med flere af de ingredienser, som Thomas bruger i sin veganske kogebog. På den måde er du sikker på, at modtageren kommer godt i gang, og du kan sende gaven direkte til den heldige modtager, eller få den sendt til dig, så du kan forære den væk personligt.

Yderligere information

Vægt 0,4 kg