VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Søg

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - VEGANSK WEBSHOP

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Vegansk julemad – Kogebog – Thomas Erex

249,00 kr.

På lager

Vegansk Julemad – Thomas Erex – Vegansk kogebog

Hardback – 102 sider

Den populære madblogger og veganer Thomas Erex (stifter og formand for Mad med Medfølelse, Danmarks Veganske Forening), har skabt en vegansk kogebog fyldt med gode og nemme opskrifter på veganske juleretter. Lige til at gå til for både nybegyndere i det plantebaserede køkken og de mere garvede.

Opskrifterne har især fokus på danskernes julefavoritter, der alle er blevet veganske, som f.eks. and, steg, fiskefilet, julekager, konfekt og mange andre.

Mere info nedenfor

Beskrivelse

Vegansk Julemad – Thomas Erex’ Kogebogvegansk julemad thomas erex køb online - julegave til veganer

Vegansk julemad af Thomas Erex, der er en meget populær madblogger i den plantebaserede verden. Kogebogen Vegansk Julemad er et must-have for enhver veganer eller vegetar. Den er oplagt som en gave til en veganer eller vegetar, eller til svigermor, hvis du skal holde jul hos hende, og hun er på bar bund med plantebaseret julemad. I kogebogen finder du både veganske opskrifter til julefrokosten og julemiddagen, og der er masser af opskrifter på søde plantebaserede julekager og julegodter.

I kogebogen finder du bl.a. veganske versioner af de traditionelle danske juleretter som andesteg (mock duck), fiskefilet (krigsfisk), steg (seitan-steg), brunkager og vegansk konfekt.

Thomas Erex’ kogebog Vegansk Julemad er nem at gå til for enhver – uanset om du er veganer, vegetar eller bare vil snuse til den plantebaserede madlavning. Du kan også overveje hans kogebog ‘Veganske Livretter‘.

En vegansk kogebog i gave?

Thomas Erex har lagt vægt på at du kan finde de fleste af ingredienserne til opskrifterne i supermarkeder og helsebutikker. Ellers kan du finde mange af de mere specielle ingredienser til opskrifterne her på webshoppen, hvor alt er 100% vegansk.

Hvis du vil give en vegansk kogebog i gave (måske en julegave til en veganer el. vegetar), er det oplagt at supplere med et gavekort til veganske produkter. Så er du helt sikker på, at modtageren kan finde alle de lidt mere særlige ingredienser ét sted.

Yderligere information

Vægt 0,4 kg