Vegansk vingummi og veganske karameller

All you need is love
but a litlle candy doesn´t hurt

Vegansk vingummi og veganske karameller i shoppen:

Menu:

Vi har MEGET andet end vegansk vingummi og veganske karameller

Vingummi uden gelatine, animalske farver mv.

Vegansk vingummi uden gelatine - naturligvis

Vegansk vingummi er natuligvis uden gelatine (der oftest stammer fra grise). Men der er også et par andre ingredienser, der ellers ofte er af animalsk oprindelse.

Vidste du f.eks. at den røde farve i alt fra vingummi til kagekrymmel og røde pølser faktisk stammer fra lus? Her er der tale om E-nummeret 120, der også kaldes Carminer. Det er der naturligvis ikke i, når vi taler om vegansk vingummi, og ej heller i veganske karameller.. Selvfølgelig.

vegansk vingummi køb online - vegansk webshop

Vegansk karamel

Veganske karameller

Veganske karameller fra Kuhbonbon indeholder hverken mælk eller fløde. Men de smager nu alligevel som ‘fløde’karameller. 

Kuhbonbon vegansk karamel findes i 2 varianter og i en stick bar. Veganske karameller (naturel), veganske chokoladekarameller og i en stick-bar, hvor karamellerne har samme smag, som i posen med de klassiske. Skøn vegansk slik.

I stedet for fløde bruger Kuhbonbon en økologisk kokosmælk, og man kan ikke smage kokos-delen. Man kan faktisk ikke smage kokos –  overhovedet.

Den type vegansk vingummi du kan købe på shoppen stammer fra Veganz.

Andre animalske ingredienser i vegansk vingummi?

Vegansk vingummi er også uden bivoks og mælkeprodukter

Vegansk vingummi og vegansk slik generelt produceres også uden mælkeprodukter. Derfor er mælk i lys og hvid vegansk chokolade erstattet af f.eks. soya- eller rispulver. 

Men noget som de fleste nye veganere ikke nødvendigvis ved,er, at mange slikproducenter smører slikformene med bivoks. Bivoks er også et no go for veganere. 

Alle poser med vingummi fra Veganz er naturligvis 100% veganske. Så her på shoppen kan du være helt tryg ved indholdet i poserne. 

Prøv eksempelvis de syrlige vingummier, fizzy cola, søde ferskenhjerter eller de super børnevenlige veganske vingummibamser. Sidstnævnte er også 100% glutenfri og stadig vegansk vingummi. De syrlige vingummistykker, cola-vingummi og ferskenhjerter er reelt set også uden gluten. Men de er produceret på en fabrik, hvor der kan være spor af gluten.

vegansk vingummi uden gelatine - køb online - vingummi fra Veganz

Mærkerne

Veganz - vegansk vingummi

Vi er pjattede med Veganz’ typer af vegansk vingummi. Og alle deres vanvittigt gode veganske chokolader, kiks og muffins.

Veganz er vores storleverandør af mange forskellige veganske produkter. Det er et stort firma i Tyskland (Berlin), der virkelig har fingeren på pulsen med de veganske lækkerier og fødevarer generelt. 

Vi har 4 forskellige typer vegansk vingummi fra Veganz:

Mærkerne

Veganz - mange andre lækkerier

Og udover deres skønne, bløde vingummiprodukter, laver Veganz også de mest fantastiske veganske chokolader, muffins og kiks. Gå f.eks. ikke glip af deres smelte-på-tungen plader med chokolade og deres exceptionelt gode chokoladebars og proteinbarer.

Eller hvad med en vegansk chokolademuffin i bedste double chocolate-stil? Eller en sprød vegansk cremekiks med fyld af skøn chokoladecreme? Måske en pose med mandler eller cashewnødder overtrukket med mørk vegansk chokolade kunne friste?

Se alle vores Veganz produkter her >>

Mærkerne

Katjes vegansk vingummi

Vegansk vingummi fra Katjes har vi i deres Wunderland version. Det er langt fra alle Katjes’ slik-produkter, der er veganske. Faktisk er kun en håndfuld af deres sortiment vegansk. Katjes bruger nemlig oftest bivoks til at smøre formene med. Og så er der ikke tale om vegansk slik mere. Så er det i stedet vegetarisk slik. Så derfor, hvis du vil være helt sikker, så er Veganz’ vingummier vejen for dig. Med mindre du er til de syrlige Wunderland-vingummier fra Katjes.

TILMELD DIG NYHEDSBREVET

  • Specialtilbud på et Nutty Vegan-produkt + andre ved tilmelding
  • Løbende særtilbud kun for abonnenter
  • Info om nyheder i shoppen
  • 2-3 gange i måneden