VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Søg

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - VEGANSK WEBSHOP

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Vegansk vingummi, lakrids, veganske karameller og skumfiduser

All you need is love
but a litlle candy doesn´t hurt

Vegansk vingummi, lakrids, veganske karameller og veganske skumfiduser - udvalget her på shoppen:

Du finder MEGET andet end vegansk vingummi og veganske karameller

Vingummi uden gelatine, animalske farver mv.

Vegansk vingummi uden gelatine - naturligvis

Vegansk vingummi er natuligvis uden gelatine (der oftest stammer fra grise). Men der er også et par andre ingredienser, der ellers ofte er af animalsk oprindelse.

Vidste du f.eks. at den røde farve i alt fra vingummi til kagekrymmel og røde pølser faktisk stammer fra lus? Her er der tale om E-nummeret 120, der også kaldes Carminer. Det er der naturligvis ikke i, når vi taler om vegansk vingummi, og ej heller i veganske karameller.. Selvfølgelig.

vegansk vingummi køb online

Andre animalske ingredienser i vegansk vingummi?

Vegansk vingummi er også uden bivoks og mælkeprodukter

Vegansk vingummi og vegansk slik generelt produceres også uden mælkeprodukter. Derfor er mælk i lys og hvid vegansk chokolade erstattet af f.eks. soya- eller rispulver. 

Men noget som de fleste nye veganere ikke nødvendigvis ved, er, at mange slikproducenter smører slikformene med bivoks. Bivoks er også et ‘no go’ for veganere. 

Alle poser med vingummi fra Veganz og Candy Kittens er naturligvis 100% veganske. Så her på shoppen kan du være helt tryg ved indholdet i poserne. 

Prøv eksempelvis Veganz’ syrlige vingummier, fizzy cola, søde ferskenhjerter eller de super børnevenlige veganske vingummibamser. Sidstnævnte er også 100% glutenfri og stadig vegansk vingummi. De syrlige vingummistykker, cola-vingummi og ferskenhjerter er reelt set også uden gluten. Men de er produceret på en fabrik, hvor der kan være spor af gluten.

Mere om Candy Kittens vingummi nedenfor.

vegansk vingummi køb online - vegansk webshop

Mærkerne

Veganz - vegansk vingummi

Vi er pjattede med Veganz’ typer af vegansk vingummi. Og alle deres vanvittigt gode veganske chokolader, snacks, kiks og muffins.

Veganz er vores storleverandør af mange forskellige veganske produkter. Det er et stort firma i Tyskland (Berlin), der virkelig har fingeren på pulsen med de veganske lækkerier og fødevarer generelt. 

Vi har alle 4 varianter af vegansk vingummi, som Veganz står bag:

Mærkerne

Candy Kittens vingummi

Nu finder du også flere super lækre varianter af vegansk vingummi fra britiske Candy Kittens her på webshoppen.

Candy Kittens er produceret i London, England. Her har teamet bag gjort det til deres mål, at lave gourmetslik for voksne kun lavet af naturlige råvarer. 

Candy Kittens vingummi er mere fast i konsistensen, end mange andre typer vingummi uden gelatine. Og det er super lækkert.

Lige pt. har vi 3 varianter af Candy Kittens:

Der findes flere varianter, og mon ikke, at du snart finder dem alle her.

Mærkerne

Veganz - mange andre lækkerier

Og udover deres skønne, bløde vingummiprodukter, laver Veganz også de mest fantastiske veganske chokolader, muffins og kiks. Gå f.eks. ikke glip af deres smelte-på-tungen plader med chokolade og deres exceptionelt gode chokoladebars og proteinbarer.

Eller hvad med en vegansk chokolademuffin i bedste double chocolate-stil? Eller en sprød vegansk cremekiks med fyld af skøn chokoladecreme? Måske en pose med mandler eller cashewnødder overtrukket med mørk vegansk chokolade kunne friste?

Se alle vores Veganz produkter her >>

Mærkerne

Katjes vegansk vingummi

Vegansk vingummi fra Katjes har vi i deres Wunderland version. Det er langt fra alle Katjes’ slik-produkter, der er veganske. Faktisk er kun en håndfuld af deres sortiment vegansk. Katjes bruger nemlig oftest bivoks til at smøre formene med. Og så er der ikke tale om vegansk slik mere. Så er det i stedet vegetarisk slik. Så derfor, hvis du vil være helt sikker, så er Veganz’ vingummier vejen for dig. Med mindre du er til de syrlige Wunderland-vingummier fra Katjes.

Mærkerne

Veganske karameller - Super fudgio

Veganske karameller er himmelskønne. 

Vi har bl.a. Super Fudgio karameller med 4 smagsvarianter:

Og de smager himmelskønt. Alle varianterne fra Super Fudgio er også økologiske og glutenfri. Producenten går højt op i råvarerne – også derfor er deres slogan ‘I know what I’m eating’. Et super godt alternativ til vegansk vingummi. 

Og så er der Kuhbonbon..

Mærkerne

Veganske karameller - Kuhbonbon

Udover Super Fudgio karameller har vi også Kuhbonbon karameller. I 3 versioner. Kuhbonbon bruger økologisk kokosfløde, for skabe den helt rigtige ‘fløde’karamel-smag og konsistens. Og de smager ikke af kokos.

Her på shoppen finder du:

Alt i alt er vegansk slik mindst lige så godt som alt muligt andet. Men her kan du spise det med lidt bedre samvittighed. Og det må da være win win.

Forkæl én du holder af

Vegansk vingummi og vegansk slik i gavekurv

Vi har også sørget for, at du kan forkæle én du holder af med vegansk vingummi og andre typer vegansk slik i en skøn gavekurv. Vi har flere varianter, så mon ikke der er én, der passer til modtagerens smagspræferencer. Og man kan altid bestille en ekstra pose, plade eller bar med, hvis der skal forkæles ekstra meget. Se alle de veganske gavekurve og gaver her >>