Beskrivelse
Kuhbonbon Salted Caramel
Kuhbonbon Salted Caramel er veganske karameller, der ikke indeholder allergener i ingredienslisten, og ej heller palmeolie eller soja. De er glutenfrie og indeholder ingen konserveringsmidler eller farvestoffer. De bløde og alligevel chewy veganske ‘fløde’karameller med smagen af saltet karamel, er til dig, der gerne vil undgå mælkeprodukterne, men som stadig har lyst til nydelse i sin reneste form. Karamellerne er lavet på bl.a. økologisk kokosmælk, kakaosmør og rørsukker, der giver en ekstra rig og cremet karamelsmag med et touch af fleur de sel, der giver den let salte smag. De veganske karameller fås også som traditionelle veganske karameller, chokoladekarameller (i bedste double chocolate -stil) og i en stick-bar.
Næringsindhold pr 100 gram:
Næringsindhold i de veganske karameller fra Kuhbonbon- Salted Caramel – pr 100 gram:
- Energi: 1861 KJ / 443 Kcal
- Fedt: 16 g – heraf mættet fedt: 12 g
- Kulhydrater: 70 g – heraf sukkerarter: 52 g
- Protein: 3,6 g
- Salt: 1,2 g
Ingredienser:
Ingredienser i Kuhbonbon Salted Caramel karameller:
Glukosesirup, uraffineret rørsukker, kakaosmør, Økologisk kokosmælkepulver (øko kokosmælkepulver, øko maltodextrin, øko akaciefibre), ærteprotein, dextrose, havsalt (Fleur de Sel) (1,7%), emulgator: solsikkelecithin, naturlig aroma.
Allergener: kan indeholde spor af mælk, skalfrugter og jordnødder.
Uden konserveringsmidler og farvestoffer.
Kuhbonbon karameller
De veganske karameller fra Kuhbonbon fås også i en traditionel udgave som veganske ‘fløde’karameller og veganske chokoladekarameller (Double Choc) og en udgave i en barform, hvor karamellerne også er pakket ind individuelt. Det er firmaet Savitor GmbH, der er lokaliseret i Hamborg, der står bag.
Savitor har stor fokus på bæredygtighed, og blandt andet derfor undgår de at bruge palmefedt og -olie. Firmaet undgår desuden at producere karamellerne på en fabrik med fødevarer, som man kan være allergisk overfor. Herunder soja og gluten.
Kuhbonbon salted caramel indeholder det eksklusive salt; Fleur de sel (eller Fleur de sal), der især bruges inden for finere madlavning. Fleur de sel salt er en salttype, der medvirker til at fremhæve smagen – især i karamel – og er et havsalt, med oprindelse i Atlanterhavet.