VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Søg

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - VEGANSK WEBSHOP

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Veganske karameller – Kuhbonbon

41,95 kr.

På lager

Veganske karameller fra Kuhbonbon  – Vegan Caramel

Indhold: 165 gram

Yummi veganske karameller lavet af kakaosmør, uraffineret sukker (rørsukker) og økologisk kokosmælk. En blød og himmelskøn vegansk karamel, der smelter på tungen. De kan også bruges til f.eks. karamelsauce el. i muffins og kager.

Fås også som salted caramel chokoladekaramel og i stick-bar

Ingredienser, næringsindhold og mere info nedenfor

Beskrivelse

veganske karameller kuhbonbonVeganske karameller – Kuhbonbon

Veganske karameller fra Kuhbonbon indeholder ingen allergener, og ej heller palmeolie eller soja. De er også glutenfri og indeholder ingen konserveringsmidler eller farvestoffer. De bløde veganske ‘fløde’karameller er til dig, der gerne vil undgå mælkeprodukterne, men som stadig har lyst til nydelse i sin reneste form. Karamellerne er lavet på bl.a. økologisk kokosmælk og rørsukker, der giver en ekstra rig og cremet karamelsmag, der smager af én mere – og så måske lige én mere. De veganske karameller fås også som veganske chokoladekarameller (i bedste double chocolate -stil) og i en stick-bar.

Næringsindhold pr 100 gram veganske karameller:

Næringsindhold i de veganske karameller fra Kuhbonbon – pr 100 gram:

  • Energi: 1797 KJ / 426 Kcal
  • Fedt: 12 g – heraf mættet fedt: 8,1 g
  • Kulhydrater: 75 g – heraf sukkerarter: 54 g
  • Protein: 3,8 g
  • Salt: 0,3 g

Ingredienser – veganske karameller:

Ingredienser i Kuhbonbon veganske karameller:

Glukosesirup, uraffineret rørsukker, kakaosmør (9%), ærteprotein, dextrose, Økologisk kokosmælkepulver (kokosmælkepulver, maltodextrin, akaciefibre), emulgator: solsikkelecithin, majsstivelse, salt (Fleur de sel), aroma. 3% er fra økologisk jordbrug.

Allergener: kan indeholde spor af mælk, skalfrugter og jordnødder.

veganske karameller køb kuhbonbonKuhbonbon karameller

De veganske karameller fra Kuhbonbon fås også i en udgave som veganske chokoladekarameller (Double Choc) og en udgave i en barform, hvor karamellerne også er pakket ind individuelt. Det er det tyske firma Savitor GmbH, der er lokaliseret i Hamborg, der står bag de skønne veganske Kuhbonbon karameller.

Firmaet går højt op i bæredygtighed, og blandt andet derfor undgår de at bruge palmefedt og -olie. De har også gjort noget ud af, at undgå at producere på en fabrik med fødevarer, som man kan være allergisk overfor. Herunder soja og gluten.

Kuhbonbon indeholder det særlige salt; Fleur de sel (eller Fleur de sal), der er meget populært inden for finere madlavning. Fleur de sel er en salttype, der fremhæver smagen – især i karamel – og er et havsalt, der stammer fra Atlanterhavet.

Vegansk karamel som karamelsauce eller til muffins og kager

Du kan snildt bruge vegansk karamel fra Kuhbonbon til at lave vegansk karamelsauce i kombination med lidt vegansk plantefløde (evt. af havre eller soya). Eller brug dem i kager for en skøn karamelsmag. Men de er nu også gode bare at have som en lille treat i tasken eller til fredagssnolder. Der er jo ikke noget som bløde, fudgy karmeller, der smelter på tungen, og også ungerne er helt pjattede med dem.

Herunder har Kuhbonbon lavet en video med fantastisk lækre veganske muffins med karamelfyld og chokoladefrosting. Hvis du kan forstå tysk, står opskriften på siden med YouTube-videoen. Men hold nu op, hvor ser de lækre ud.

Veganske karameller fra Kuhbonbon er kendt i hele verden, for deres afsindigt gode konsistens og smag. Så hvis du ikke har prøvet dem før, og er du pjattet med karamel, så er det en smagsoplevelse, du ikke bør være foruden.

De er også smarte, idet du kan bruge dem individuelt. Måske som vegansk slik på et fastelavnsris eller i fastelavnstønden. Eller til at dele ud af, hvis der kommer Halloween- eller fastelavnsbørn forbi. Selvom det er svært at dele ud af dem, så kan du jo vise andre, hvor godt vegansk slik rent faktisk smager. De indpakkede karameller er også oplagte at bruge i små snolderposer til børnefødselsdag.

Andre typer veganske karameller

Du kunne også afprøve de veganske karameller med chokoladesmag i bedste double choc stil. For dem må man næsten ikke gå glip af, hvis man er fan af både karamel og chokolade. De indeholder bittesmå stykker af chokoladenibs, og er du både glad for chokolade og karamel, er du næsten nødt til at prøve dem. (men pas på; de er vældigt vanedannende…).

Yderligere information

Vægt 0,165 kg