VEGANSKE PRODUKTER ONLINE

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE

Veganske chokoladekarameller - Kuhbonbon

42,95 DKK

På lager

Veganske chokoladekarameller fra Kuhbonbon  – Vegan Double Choc

Indhold: 165 gram

Skønne, bløde veganske chokoladekarameller lavet af kakaosmør, uraffineret sukker (rørsukker) og økologisk kokosmælk.

Fås også som klassiske veganske karameller og i en stick-bar.

Ingredienser, næringsindhold og mere info nedenfor

Del med andre:
Del på facebook
Del på email

Beskrivelse

veganske chokoladekarameller købVeganske chokoladekarameller fra Kuhbonbon

Veganske chokoladekarameller fra Kuhbonbon indeholder ingen palmeolie eller soja. De er også glutenfri og indeholder ingen farvestoffer eller konserveringsmidler. Karamellerne er lavet på bl.a. kakaonibs, økologisk kokosmælk og rørsukker, der giver en skøn og fyldig chokolade og karamelsmag. De fås også som klassiske veganske karameller og i en bar, hvor karamellerne også er pakket ind enkeltvist..

Næringsindhold pr 100 gram veganske chokoladekarameller fra Kuhbonbon

  • Energi: 1813 KJ / 430 Kcal
  • Fedt: 13 g – heraf mættet fedt: 8,7 g
  • Kulhydrater: 74 g – heraf sukkerarter: 60 g
  • Protein: 3,6 g
  • Salt: 0,3 g

Ingredienser – vegansk karamel fra Kuhbonbon:

Ingredienser i Kuhbonbon vegansk karamel med chokoladesmag:

Glukosesirup, uraffineret rørsukker, kakaosmør, økologiske rå kakaobønner (5%), fedtreduceret kakao, økologisk kokosmælkepulver (4%) (økologisk kokosmælkepulver, økologisk maltodextrin, økologiske akaciefibre), ærteprotein, majsdextrin, Emulgator: solsikkelecithin, økologisk chokolade (0,4%), salt (Fleur de sel), naturlig kakaoaroma. 9,4% af indholdet er fra økologisk jordbrug.

veganske chokolade karemeller KuhbonbonKuhbonbon – veganske karameller

Veganske karameller fra Kuhbonbon findes også i en klassisk ‘fløde’karamel udgave og i en stick-bar. Det er firmaet Savitor GmbH, der er holder til i Hamborg, der producerer de dejlige veganske Kuhbonbon karameller.

Firmaet går højt op i bæredygtighed, og blandt andet derfor undgår de at bruge palmefedt og -olie. De har også gjort noget ud af, at undgå at producere på en fabrik med fødevarer, som man kan være allergisk overfor. Herunder soja og gluten.

Kuhbonbon chokoladekarameller (og også de andre varianter) indeholder det unikke salt; Fleur de sel. Fleur de sel er havsalt, der fremhæver smagen endnu mere end traditionel salt – især i chokolade og karamel.

 

 

Yderligere information

Vægt 0.165 kg

TILMELD DIG NYHEDSBREVET