VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Søg

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - VEGANSK WEBSHOP

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Veganske chokolademuffins – 2 stk

19,95 kr.

Ikke på lager

Veganske chokolademuffins – 2 stk – Veganz Double Choc Muffins

Indhold: 150 gram (2 stk)

BEMÆRK: NY OPSKRIFT

Uimodståelige veganske chokolademuffins. Luftige, saftige og fyldt med en fyldig chokoladesmag og crunchy chokoladenibs. Perfekte når man har lyst til en kage på farten.

Ingredienser og næringsindhold – se nedenfor

Beskrivelse

veganske muffins køb - vegansk købekage veganz muffinsVeganske chokolademuffins

Veganske chokolademuffins i en handy pakke.

2 stk veganske chokolademuffins med lækre chokoladenibs og masser af smag. Super saftige og luftige og slet ikke til at stå for. Perfekt som en kage til pausen, eftermiddagskaffen eller bare til hygge lige når du har lyst.

Findes også som ‘almindelige’ veganske muffins med chocolate chips >>.

Ingredienser: Veganz veganske chokolademuffins

Ingredienser: Veganz veganske chokolademuffins:

Sukker, HVEDEmel, rapsolie, chokoladestykker (11%) (sukker, kakaomasse, kakaosmør, fedtreduceret kakao, emulgator: SOJAlecithin), vand, HVEDEstivelse, fugtighedsbevarende middel: glycerin; fedtreduceret kakao (3,5%), hævemidler: diphosphat, natriumcarbonat; naturlige aromaer, HVEDEgluten, salt, kartoffelprotein, emulgator:  mono- og diglycerider af fedtsyrer; fortykningsmiddel: natriumalginat, xanthan.

Allergener: Indeholder hvede, gluten og soja. Kan indeholde spor af nødder, æg og mælk.

Næringsindhold pr 100 gram:

Næringsindhold pr 100 gram:

  • Energi: 1688 KJ/ 404 kcal
  • Fedt: 20 g – heraf mættet fedt: 3,1 g
  • Kulhydrater: 52 g – heraf sukkerarter: 27 g
  • Protein: 4,7 g
  • Salt 1,5 g

 

Produceret af Veganz i Berlin. Oprindelse: Polen

Opbevaring: tørt og ikke for varmt.

Veganske chokolademuffins fra Veganz

De skønne veganske chokolademuffins fra Veganz, er super smarte at have med på farten, så man altid kan stille den lille lækkersult. Nyd de crispy chokoladenibs indeni de saftige veganske muffins. De er slet ikke til at stå for. Og så kan de holde sig, hvis du ikke åbner pakken med det samme. Det er jo altid rart, at have lidt i skabet, hvis man nu får uventet besøg.

Vi har dem også i en version hvor det er almindelige veganske muffins med chokoladestykker, som du kan se her: veganske muffins med chocolate chips.

Veganz er vores fantastiske tyske samarbejdspartner, og det veganske firma i Berlin, står for både veganske og bæredygtige produkter. De går højt op i både at finde miljøvenlig emballage og råvarer, og er meget opmærksomme på at gøre hele produktionen så gennemskuelig som mulig. Så det er der ikke noget nutty ved.

Udover disse skønne veganske muffins har vi også masser af lækre typer vegansk chokolade fra Veganz, veganske cremekiks og ikke mindst; deres soya kød.

Yderligere information

Vægt 0,150 kg
Vegansk

Ja

Økologisk