VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Søg

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - VEGANSK WEBSHOP

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Veganske kiks med kakaocreme – Øko

34,95 kr.

Ikke på lager

Veganske dobbeltkiks med kakaofyld – Økologiske Sandwichkiks – Veganz Organic Original Sandwich Biscuits

Indhold: 330 gram

Knasende sprøde veganske kiks med en lækker midte af himmelskøn chokoladecreme. Perfekte som en lille treat til farten eller over en god kop kaffe.

Findes også i en version med lemoncreme >> og i en dobbelt-kakao version >>

Ingredienser og næringsindhold nedenfor.

Beskrivelse

Økologiske veganske kiks med fyld af kakaocreme – fra Veganzveganske kiks med creme - veganz cremekiks køb online

En handy pakke med veganske kiks med lækkert fyld af kakaocreme.

De originale veganske sandwichkiks (cremekiks) fra Veganz er super sprøde og har en midte af blød kakaocreme. Perfekte at tage med på tur, og mindst lige så perfekte som en vegansk kage til kaffen eller teen. Altid et hit hos både store og små.

Ingredienser: Veganske sandwichkiks med kakaocreme

Kiks* (70%) (hvedemel*, rå rørsukker*, palmefedt* (RSPO-certificeret), glukosesirup*, quinoamel* (1,1%), naturlig bourbon vaniljearoma*, hævemiddel: natriumbicarbonat; salt), kakaofyld* (30%) (rå rørsukker*, palmefedt* (RSPO-certificeret), fedtreduceret kakaopulver* (17%), emulgator: solsikkelecithin*; naturlig bourbon vanilje aroma*.).

*= økologisk dyrket

Allergener: Indeholder hvede og gluten. Kan indeholde spor af andre glutenholdige meltyper, nødder soja, æg og mælk.

Næringsindhold pr 100 gram veganske kiks:

  • Energi: 2122 KJ/ 507 kcal
  • Fedt: 24 g – heraf mættet fedt: 12 g
  • Kulhydrater: 65 g – heraf sukkerarter: 31 g
  • Protein: 6 g
  • Salt 0,23 g

 

Oprindelse: Tyskland – Økologisk – DE ÖKO-001 – EU/ Ikke EU jordbrug – Opbevaring: tørt og ikke for varmt. Bedst før: se pakningen

Veganske kiks med creme fra Veganz

De veganske kiks med creme (chokoladekiks) er fra vores leverandør Veganz, der er lokaliseret i Berlin. Og de findes også i en version med lemon/citroncreme.

Pakken med veganske cremekiks er super handy at tage med på farten. Til bilturen, togturen, flyturen, på picnic eller til stranden. Men det er bestemt og så skønt at have en pakke liggende, så man altid kan byde på en sprød og cremet sandwichkiks.

Veganz har fantastisk mange skønne veganske ting i posen, og du finder et stort udvalg af deres produkter her på webshoppen.

Udover de veganske kiks med creme (sandwichkiks), så er der også veganske småkager i søde hjerter og ikke mindst; 2 slags veganske muffins. Veganske chokolademuffins og veganske muffins med chocolate chips. Veganz er super gode til at lokke med de søde sager, og de laver også super mange himmelske veganske chokolader i bars og plader. Se hele kategorien ‘vegansk chokolade’ her.

Yderligere information

Vægt 0,33 kg
Vegansk

Ja

Økologisk