VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Søg

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - VEGANSK WEBSHOP

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Miso – Øko

39,95 kr.

Ikke på lager

Økologisk Miso – fra BioAsia

Indhold: 200 gram

Mørk miso fra BioAsia er en mild sojabønnepasta i kombination med ris og salt. Miso bruges især som smagsgiver i supper, saucer, dressinger, vegansk ost og spreads.

Næringsindhold nedenfor

Beskrivelse

Økologisk Miso fra BioAsia

Økologisk miso fra BioAsia – Næringsindhold pr 100 gram:

  • Energi 706 KJ / 168 kcal
  • Fedt 5,1 g – heraf mættede fedtsyrer 0,9 g
  • Kulhydrat 18 g – heraf sukkerarter 14 g
  • Kostfibre: 1,9 g
  • Protein 11 g
  • Salt 12 g

Ingredienser:

SOJABØNNER* (30%),  ris (24%)*, salt. *=*Økologisk certificeret

Allergener: Soja

Bemærk at miso er drøjt i brug og kan holde sig i flere måneder på køl – selv efter åbning hvis det opbevares tætlukket.

Hvad er miso?

Miso er en pasta af fermenterede sojabønner, og lige denne type fra BioAsia, er både lavet på sojabønner og ris.

Misopasta blev oprindeligt brugt i Asien (især i Japan), hvor det dengang og stadigvæk anvendes som smagsgiver og proteinkilde (højkvalitetsprotein). Misopastaen gæres (med vegansk mælkesyre) naturligt i mellem 1 og ca. 1½ år. I lige denne type fra BioAsia, sørger indholdet af ris for en mildere smag. Den er mildere end eksempelvis Hatcho Miso, og er derfor endnu mere populær her på de vestlige breddegrader.

Er miso sundt?

Ingredienserne i miso er gode for vores tarmsystem. Pastaen indeholder vigtige næringsstoffer som enzymer, proteiner, fibre og mineraler. Den gærede misopasta er med til at skabe et godt flow, og er derfor også med til at vedligeholde immunforsvaret. Også pga. gæringsprocessen er det nemmere at fordøje maden.

Anvendelse:

Man bruger egentligt økologisk miso som en slags bouillon / fond. Det kan anvendes til alt fra misosuppe til saucer, dips, dressinger, gryderetter og spreads. Men husk at hvis du skal have de gode næringsstoffer med fra misopasta, så skal det ikke koge, for så ødelægges enzymerne i pastaen.

Yderligere information

Vægt 0,36 kg
Vegansk

Ja

Økologisk