VEGANSKE PRODUKTER ONLINE

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE

Shirataki nudler (konjac nudler) - Udon (14 kcal pr 100g)

14,95 DKK

På lager

Konjac nudler (spaghetti) – Shirataki nudler udon style fra Miyata 

Indhold: 270 gram (drænet vægt: 200 gram)

Med kun 14 kcal per 100 gram er der ingen tvivl om, at de både veganske, keto-venlige og glutenfri konjac nudler (shirataki nudler) er geniale, hvis man vil skære ned på kalorierne og stadig blive mæt.

En nem og yderst kaloriefattig erstatning for traditionel spaghetti og nudler.

Konjacnudler består hovedagligt af vand og konjacmel (fra konjacplanten der vokser i Asien). Glutenfri, fedtfri og sukkerfri. Mere info nedenfor.

Findes også som økologiske shirataki nudler / spaghetti og shirataki ris

Ingredienser og næringsindhold nedenfor

Del med andre:
Del på facebook
Del på email

Beskrivelse

konjacnudler køb - shirataki nudlerKonjac nudler / shirataki nudler – udon style – næringsindhold pr 100 gram:

Konjac nudler / shirataki nudler udon style fra Miyata – næringsindhold pr 100 gram:

  • Energi: 59 KJ / 14 Kcal
  • Fedt: <0,5 g – heraf mættet fedt: <0,1 g
  • Kulhydrater: 1,8 g – heraf sukkerarter: <0,5 g
  • Protein: <0,5 g
  • Salt: 0,05 g

Ingredienser:

Konjac nudler / shirataki nudler Ingredienser:

Vand, konjacmel (3%), tapiokastivelse, syreregulator: citronsyre, stabilisator: calcium hydroxid.

Allergener: ingen

Opbevares tørt og mørkt. Oprindelse: Kina

Konjac nudler – hvad er det?

Konjac nudler /konjak nudler kaldes også shirataki nudler. Nudlerne ligner egentligt spaghetti, men er mere transparente, og er lavet af vand og konjakmel frem for hvedemel. De består af ca. 97% vand og 3% fibre/konjacmel.

Det tager kun få minutter at tilberede dem (mere nedenfor), men vigtigst er, at de stort set ikek indeholder kalorier/kulhydrater. De er blevet ekstremt populære i Europa netop pga af det manglende indhold af kalorier.

Konsistensen kan sammenlignes med risnudler, og de suger smagen af de ingredienser, du tilbereder dem med. Helt for sig selv er de smagsløse. Derfor er de super gode til alverdens retter.

konjacrod - hvad er shirataki nudler - hvad er konjac nudlerKonjacrod / konjakrod – glucomannan fibre

Nudlerne er lavet af mel af konjacroden/konjakroden, der primært vokser i Asien (se billedet). Konjacroden indeholder de særlige kostfibre, der kaldes glucomannan. Disse fibre har været brugt i århundreder som et kostsupplement i Asien.

Mel af konjacroden bruges derfor som fibersupplement, og selvfølgelig til disse konjacnudler, men det kan blandt andet også bruges som et fortykningsmiddel lidt som agar pulver.

Konjac nudler tilberedning

Konjac nudler tilberedning:

Bemærk; konjacnudlerne har en lidt speciel duft lige når posen åbnes. Men nudlerne/spaghettierne er smagsløse, og lugten forsvinder ved tilberedning.

  1. Skyl nudlerne i vand (i en si eller et dørslag)
  2. Kog herefter nudlerne i vand i 2-3 minutter.
  3. Skal de have samme konsistens som spaghetti, kan du herefter si vandet fra og tørstege dem på panden i et minuts tid.
  4. Server dem med en sovs eller måske vegansk kødsovs (opskrift her), eller brug dem i en wokret.

Shirataki nudler /konjac nudler er perfekte til en keto-baseret kost, og når du vil skære ned på kalorierne

Shirataki nudler / konjac nudler er en fantastisk erstatning for de traditionelle kulhydratrige nudler og spaghettityper. Med kun 14 kcal per 100 gram er de derfor perfekte til dig der er på en keto-baseret kost, og til dig der gerne vil skære ned på kalorierne.

Hvis du gerne vil bruge dem som spaghetti, kan det kun anbefales, at du laver en proteinrig vegansk kødsovs af sojagranulat til. Du finder en nem opskrift på vegansk kødsovs her >> og du finder økologisk sojagranulat her >>.

Ellers kan du f.eks. bruge en vegansk tikka masala sauce eller en vegansk butter chicken sauce.

Yderligere information

Vægt 0.27 kg