VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Søg

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - VEGANSK WEBSHOP

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Shirataki nudler – (Shirataki spaghetti) (10 kcal pr 100g) – Øko

17,95 kr.

På lager

Shirataki nudler – Økologiske – Konjac nudler Spaghetti style fra BioAsia

Indhold: 270 gram (drænet vægt: 200 gram)

Med kun 10 kcal per 100 gram er der ingen tvivl om, at de både veganske, økologiske, keto-venlige og glutenfri shirataki nudler / shirataki spaghetti er genialt, hvis man vil skære ned på kalorierne og stadig blive mæt.

En nem og yderst kaloriefattig (low carb) erstatning for traditionel spaghetti og nudler.

Shirataki nudler består hovedagligt af vand og konjacmel (fra konjacplanten der vokser i Asien). Glutenfri, fedtfri og sukkerfri. Mere info nedenfor.

Findes også som økologiske shirataki ris. 

Ingredienser og næringsindhold nedenfor

Beskrivelse

shirataki nudler køb - økologisk shirataki spaghetti tilbud -Shirataki nudler / shirataki spaghetti – næringsindhold pr 100 gram:

Shirataki nudler / shirataki spaghetti fra BioAsia – næringsindhold pr 100 gram:

  • Energi: 42 KJ / 10 Kcal
  • Fedt: <0,5 g – heraf mættet fedt: <0,1 g
  • Kulhydrater: 0,8 g – heraf sukkerarter: <0,5 g
  • Protein: <0,5 g
  • Salt: 0,05 g

Ingredienser:

Shirataki nudler / shirataki spaghetti – Ingredienser:

Vand, konjacmel* (3%), tapiokastivelse, syreregulator: citronsyre. *Økologisk certificeret.

Glutenfri

Opbevares tørt og mørkt. Oprindelse: Kina.

Shirataki nudler – hvad er det?

Shirataki nudler kaldes også konjac nudler. De burde egentligt hedde shirataki spaghetti, for det ligner spaghetti. Shiratakinudler er dog mere gennemsigtige, og er lavet af vand og konjacmel frem for hvedemel. Nudlerne består af ca. 97% vand og 3% kostfibre/konjacmel.

Det er pærenemt og super hurtigt at tilberede dem (mere nedenfor). Men grunden til at de er så populære, skyldes det ekstremt lave indhold af kalorier/ kulhydrater. De er super populære i Europa netop på grund af det lave kalorieindhold.

Konsistensen på shirataki nudler kan sammenlignes med risnudler. Nudlerne suger smagen af de ingredienser, du tilbereder dem sammen med. Helt for sig selv smager de ikke af noget. Derfor kan du bruge dem i og til alverdens forskellige retter.

konjacrod - hvad er shirataki nudler - hvad er konjac nudlerKonjakrod / konjacrod indeholder de sunde glucomannan fibre

Shiratakinudlerne er lavet af vand og mel fra konjacroden/konjakroden, der primært vokser i Asien (se billedet). Konjacroden indeholder de særlige kostfibre, der kaldes glucomannan. Glucomannan-fibre har været brugt i århundreder som et fibersupplement i de asiatiske områder – især i Japan.

Mel af konjacroden bruges derfor som fibersupplement, og selvfølgelig til disse nudler, men melet kan for eksempel også bruges som et fortykningsmiddel lidt som agar pulver (eller gelatine).

Shirataki nudler tilberedning

Shirataki nudler tilberedning:

Bemærk; nudlerne har en lidt speciel duft lige når posen åbnes. Men nudlerne/spaghettierne er smagsløse, og lugten forsvinder, når de tilberedes.

  1. Skyl nudlerne/spaghettien i vand (i en si eller et dørslag)
  2. Kog dem så i vand i 2-3 minutter.
  3. Hvis de skal have samme konsistens som spaghetti, kan du efter kogning si vandet fra og tørstege dem på en stegepande i ca. 1 minut.
  4. Server dem for eksempel med en sauce eller måske vegansk kødsovs (opskrift her), eller brug dem i en nudel- eller wokret.

shirataki spaghetti økologiskShirataki spaghetti / shirataki nudler er ideelle til en keto-baseret kost, og når der skal skæres ned på kalorierne

Shirataki spaghetti / shirataki nudler er en fantastisk erstatning for de traditionelle kulhydratrige nudler og spaghettityper. De indeholder kun 10 kcal per 100 gram. Derfor er de perfekte, hvis man er på en keto-baseret kost, og hvis man gerne vil skære ned på kalorie-indtaget i det hele taget.

Hvis du gerne vil bruge nudlerne som spaghetti, kan det anbefales, at du laver en sund, proteinrig og smagfuld vegansk kødsovs af sojagranulat som tilbehør. Du finder en super nem opskrift på vegansk kødsovs her >> og du finder økologisk sojagranulat her >>.

Alternativt vil en vegansk tikka masala sauce eller en vegansk butter chicken sauce også være rigtig gode følgesvende. 

Yderligere information

Vægt 0,27 kg