VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Søg

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - VEGANSK WEBSHOP

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Glutenfri lasagneplader – 250g

29,95 kr.

På lager

Glutenfri lasagneplader / veganske lasagneplader fra Seitz 

Indhold: 250 gram

De både veganske og glutenfri lasagneplader er lavet af majsmel og rismel.

Se næringsindhold, mere info og serveringsforslag nedenfor.

Beskrivelse

glutenfri lasagneplader - veganske lasagneplader - køb onlineGlutenfri lasagneplader / veganske lasagneplader

De glutenfri lasagneplader fra Seitz, er også veganske lasagneplader (pastaplader). De er lavet af majsmel og rismel.

Glutenfri / Veganske lasagneplader – Næringsindhold pr 100 gram:

Næringsindhold i 100 gram veganske lasagneplader /glutenfri lasagneplader fra Seitz:

  • Energi: 1518 KJ – 358 Kcal
  • Fedt: 1,3 g – heraf mættet fedt: 0,3 g
  • Kulhydrater: 79 g – heraf sukkerarter: <0,5 g
  • Kostfibre: 1,8 g
  • Protein: 6,6 g
  • Salt: <0,01 g

 

Ingredienser: Majsmel & rismel

Allergener: Kan indeholde spor af soja.

Opbevares tørt og ikke for varmt.

Anvendelse glutenfri lasagneplader:

Det siger måske sig selv, men de glutenfri lasagneplader anvendes selvfølgelig til lasagne.

Se evt. opskrift på vegansk lasagne her. Ovntiden så lasagnepladerne bliver møre er 35-40 minutter, akkurat som standard lasagneplader.

Opskrift på vegansk ‘kød’sovs:

glutenfri lasagneplader køb - veganske lasagneplader Seitz

Vegansk lasagne med glutenfri og veganske lasagneplader og med sojagranulat som køderstatning.

Tilberedningstid: 10-15 minutter 

Opskriften på vegansk ‘kød’sovs er nok til 4 personer 

Ingredienser 

  • 3-4 gulerødder  
  • Krydderier efter smag (Forslag: 2 spsk smoked paprika og 3 spsk gærflager) 
  • spsk olie til svitsning 
  • 2-3 tsk madlavningskulør (kan sagtens udelades, men giver den ‘rigtige’ farve) 
  • Smag til med salt og peber 

 

Fremgangsmåde: 

  • Hæld tørret sojagranulat i en skål (der kan tåle varmeeller gryde og tilsæt grøntsagsbouillon og ½-1 liter kogende vand. Lad det trække i mindst 5 min. 
  • Hak løg og hvidløg fint og riv gulerødderne. 
  • Svits løghvidløggulerødder og krydderier af i olie i en gryde 
  • Tilsæt hakkede tomater/tomatpassata og kulør og bring det i kog. 
  • Dræn vandet fra sojagranulatet i en si 
  • Rør sojagranulat i tomatsovsen. 
  • Smag til med salt og peber. 
  •  er der vegansk ‘kød’sovs, som du kan lægge mellem de veganske lasagneplader.

Se hele opskriften inkl. vegansk mornay sauce her.

 

Seitz: glutenfri og veganske lasagneplader, pasta og spaghetti

Seitz er vores udvalgte tyske producent af både glutenfri og veganske lasagneplader og mange andre pastatyper. De har også pastamærket Fit ‘n’ Free, der er specialudviklet, til de der gerne vil leve sundere. Udover de glutenfri pastaplader, har vi også mange økologiske pasta- og spaghettityper. Alle Seitz og Fit ‘n’ Free-produkter er både glutenfri og veganske.

  • Glutenfri spaghetti af majsmel og kikærtemel
  • Kikærtepasta naturel
  • Linsepasta naturel
  • Kikærtepasta med gurkemeje
  • Ærtepasta med ramsløg
  • Linsepasta med sweet potatoes
  • Linsepasta med kastanjemel
  • Linsespaghetti
  • Boghvedepasta

Se alle varianter af glutenfri pasta og spaghetti her >>

Yderligere information

Vægt 0,25 kg