VEGANSKE PRODUKTER ONLINE

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE

Vegansk kødsovs

vegansk kødsovs opskrift - vegansk spaghetti med kødsovs

Ingredienser til vegansk kødsovs af sojagranulat

Arbejdstid: 10-15 min.

Opskriften er nok til 4 pers.

Video med fremgangsmåde nedenfor

vegansk kødsovs opskrift vegansk spaghetti med kødsovs

Ca. 125 gram Nutty Vegan sojagranulat – (Økologisk sojagranulat findes billigt i shoppen  her >>)

Vand til iblødsætning + ½ grøntsagsbuillonterning

1 finthakket løg

1 dåse flåede tomater (eller tomatpassata, hvis du vil undgå tomatklumperne)

2 gulerødder (rives på rivejern – kan udelades)

Krydderier efter smag (evt. 1 tsk oregano, 1 spsk smoked paprika og 2-3 spsk Nutty Vegan gærflager (gærflager findes i shoppen her >>))

2 tsk madkulør 

2 spsk olie til svitsning

Smag til med salt og peber

Server den veganske kødsovs til spaghetti

Fremgangsmåde vegansk kødsovs af sojagranulat:

Hæld tørret Nutty Vegan sojagranulat i en skål eller gryde og tilsæt grøntsagsbuillon og ½ liter kogende vand. Lad det trække i ca. 5 min.

Sæt evt. din spaghetti over nu, men vent hvis du laver frisk pasta (så gør du det bare til slut)

– andre forslag til tilbehør nedenfor.

Hak løget fint og riv gulerødderne.

Svits løg, krydderier og gulerødder af i olie i en gryde. 

Tilsæt hakkede tomater, Nutty Vegan gærflager og kulør og bring det i kog.

Dræn vandet fra sojagranulatet i en si. Tilsæt sojagranulat til tomatsovsen.

Smag til med salt og peber.

Så er der vegansk kødsovs – til vegansk pasta eller spaghetti med kødsovs. Velbekomme.

Se det store udvalg af vegansk pasta og spaghetti i shoppen her >> 

Ingredienser på shoppen til vegansk spaghetti med 'kød'sovs:

Forslag til tilbehør til vegansk kødsovs - vegansk pasta og spaghetti:

TILMELD DIG NYHEDSBREVET