Beskrivelse
Proteinpasta – ingredienser:
Protein pasta fra ALB GOLD – ingredienser: durumHVEDE semulje, proteinrigt linsemel af røde linser, HVEDEprotein.
Allergener: indeholder hvede og gluten. Kan indeholde spor af soja og æg.
Næringsindhold pr 100 gram:
Proteinpasta fra ALB GOLD – Næringsindhold i 100 gram:
- Energi: 1472 KJ – 348 Kcal
- Fedt: 2,8 g – heraf mættet fedt: 0,7 g
- Kulhydrater: 47 g – heraf sukkerarter: 1,6 g
- Kostfibre: 3,2 g
- Protein: 32 g
- Salt: 0,04 g
Protein pasta fra ALB GOLD
I protein pasta fra ALB GLD er der intet mindre end 32 gram protein pr 100 gram pasta (i den tørre vare), så man behøver ikke det store proteinrige tilbehør. Der er også 34% færre tomme kulhydrater i denne pastatype, sammenlignet med traditionel pasta af hvedemel.
Koges i letsaltet vand i ca. 15 minutter.
Smager det som almindelig pasta?
Protein pasta fra ALB GOLD kan fuldt ud sammenlignes med almindelig pasta på udseende og med konsistensen – og det har også en neutral smag. Så ja, det smager som almindelig pasta.
Protein pasta – serveringsforslag
Protein pasta er en oplagt partner med vegansk ‘kød’sovs, der også er rigtig nemt at tilberede. Og så er det super børnevenligt. Prøv eksempelvis denne opskrift på vegansk ‘kød’sovs af sojagranulat, der ikke tager mere end 10 minutter at lave. Og du kan evt. drysse lidt gærflager ud over, som en slags vegansk parmesan, hvis du er glad for ostesmagen. Så giver du den også fuld gas med proteinindholdet, da begge dele er propfyldt med gode proteiner.
Ellers kan du også prøve med en indisk inspireret vegansk Tikka Masala sauce.
Fordi der er tale om proteinpasta med et højt proteinindhold, er der ikke et reelt behov for proteinholdige køderstatninger som tilbehør. Men lidt grønt som tilbehør er nok at anbefale rent ernæringsmæssigt.
Vegansk pasta med højt proteinindhold – mange varianter på webshoppen
Ud over denne protein pasta finder du flere andre spændende veganske og glutenfri typer af proteinpasta lavet af bælgfrugter her på webshoppen. F.eks. kikærtepasta, linsepasta af røde linser, og pasta af grønne ærter og ramsløg.