VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Søg

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - VEGANSK WEBSHOP

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Soya pasta / spaghetti af edamamebønner (42g protein) – Glutenfri – Øko

32,95 kr.

På lager

Soya pasta / soya spaghetti af edamamebønner – Proteinpasta – Økologisk – fra Explore Cuisine

Indhold: 200 gram

Et super protein- og fiberholdigt alternativ til almindelig spaghetti. Denne type spaghetti af edamamebønner (soja) indeholder ikke mindre end 42 gram kvalitetsprotein pr 100 gram, og hele 23 gram kostfibre. Så det betyder langt mere næring og meget få tomme kulhydrater.

Konsistensen er sammenlignelig med alm. spaghetti, og smagen er mild. Koges i letsaltet vand i ca. 5 minutter.

Se næringsindhold, mere info og serveringsforslag nedenfor.

Beskrivelse

soya pasta køb - pasta af edamamebønnerSoya pasta / spaghetti af edamamebønner (proteinpasta) – ingredienser:

Soya pasta / soya spaghetti af edamamebønner fra Explore Cuisine – Økologisk.

Ingredienser: EDAMAMEBØNNER* (grønne SOJAbønner*) – *Fra økologisk landbrug.

Allergener: indeholder soja. Glutenfri.

Soya spaghetti – Næringsindhold pr 100 gram:

Soya pasta / soya spaghetti fra Explore Cuisine- Næringsindhold i 100 gram:

  • Energi: 1371 KJ / 327 Kcal
  • Fedt: 6,6 g
  • heraf mættet fedt: 1,3 g
  • Kulhydrater: 13,1 g
  • heraf sukkerarter: 6,1 g
  • Kostfibre: 23,3 g
  • Protein: 42,2 g
  • Salt: 0,01 g

 

Soya pasta er lig med proteinpasta

Soya pasta / soya spaghetti fra Explore Cuisine er lig med proteinpasta. Der er intet mindre end 42 gram protein pr 100 gram spaghetti. Og så er det jo skønt, at sojabønner/ edamame bønner indeholder kvalitetsprotein med alle essentielle aminosyrer. Derudover er der hele 23 gram kostfibre pr 100 gram. Det betyder samtidig, at der er meget få af de tomme kulhydrater i. Og det er jo ikke til at stå for. Læs mere om alle de andre gode næringsstoffer i afsnittet om andre sundhedsfordele nedenfor.

Smager proteinpasta af soja / edamame som almindelig spaghetti?

Proteinpasta af soja/ edamamebønner / Soya spaghetti kan fuldt ud sammenlignes med almindelig spaghetti på udseende – og det har også en neutral, mild smag. Den eneste reelle forskel er, at soya pasta / spaghetti har en anelse mere bid end traditionel spaghetti af hvedemel.

Er der andre sundhedsfordele ved soya pasta?

Soya pasta / soya spaghetti fra Explore Cuisine har en fantastisk god næringsværdi sammenlignet med almindelig pasta. Det har langt flere kostfibre og 2-3 gange så meget protein sammenlignet med de fleste gængse typer af almindelig pasta. Faktisk behøver man ikke spise proteinrig køderstatning som tilbehør, for der er rigtig mange gode proteiner i spaghettien. Og som beskrevet ovenfor, så indeholder soya pasta (og alle andre pastatyper af bælgfrugter) færre kulhydrater end almindelig pasta. Så det er et plus, hvis du er på KETO-kost, eller hvis du bare vil skære ned for de tomme kalorier.

Soya spaghetti af edamamebønner indeholder desuden helt naturligt mange mineraler – herunder jern, calcium og magnesium.

Via det høje fiberindhold kan det samtidig hjælpe til at sænke et for højt kolesteroltal. Det har et lavt glykæmisk indeks, der ikke sætter blodsukkerniveauet i vejret. Så generelt er soya spaghetti langt mere næringsrigt, og har flere sundhedsmæssige fordele sammenlignet med almindelig pasta.

Soya pasta / soya spaghetti – serveringsforslag

Soya pasta / spaghetti af edamamebønner kan naturligvis bruges på forskellige måder. Både som varm pastaret, men også som en del af en god pastasalat.

Du kan f.eks.. drysse lidt gærflager ud over, som en slags vegansk parmesan, hvis du er glad for ostesmagen. Så giver du den også fuld gas med proteinindholdet, da begge dele er propfyldt med gode proteiner.

En god vegansk carbonara sovs vil være en oplagt partner. Eller en lækker vegansk hvidløgsdressing til en pastasalat. Se de mange veganske sovse og dressinger her >>

Fordi der er tale om proteinpasta med et super højt proteinindhold, er der ikke et reelt behov for proteinholdige køderstatninger som tilbehør.

Vegansk pasta af bælgfrugter med højt proteinindhold – flere varianter på webshoppen

Ud over denne soya pasta / soya spaghetti finder du flere andre spændende veganske og glutenfri typer af proteinpasta lavet af bælgfrugter her på webshoppen. F.eks. kikærtepasta, linsepasta af røde linser, og makkeren til denne: protein pasta af sorte sojabønner >>

Yderligere information

Vægt 0,22 kg