VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - VEGANSK WEBSHOP

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Soya pasta / soya spaghetti (42 g protein) – Øko

30,95 kr.

Ikke på lager

Soya pasta / soya spaghetti – Proteinpasta – Økologisk – fra Vitaquell

VAREN ER DESVÆRRE UDGÅET

Indhold: 200 gram (svarer til ca. 660 gram færdigkogt spaghetti)

Et super protein- og fiberholdigt alternativ til almindelig spaghetti. Denne type spaghetti af sojabønner indeholder ikke mindre end 42 gram kvalitetsprotein pr 100 gram, og hele 22 gram kostfibre. Så det betyder langt mere næring og meget få tomme kulhydrater.

Se næringsindhold, mere info og serveringsforslag nedenfor.

Se alle varianter af pasta og spaghetti af bælgfrugter her >>

Del med andre:

Beskrivelse

Soya pasta / spaghetti (proteinpasta) – ingredienser:

Soya pasta / soya spaghetti fra Vitaquell – Økologisk – ingredienser: SOJABØNNER* – *Fra økologisk landbrug

Allergener: indeholder soja. Glutenfri.

Soya spaghetti – Næringsindhold pr 100 gram:

Soya pasta / soya spaghetti fra Vitaquell – Næringsindhold i 100 gram:

  • Energi: 1338 KJ – 319 Kcal
  • Fedt: 6,4 g – heraf mættet fedt: 1,2 g
  • Kulhydrater: 11 g – heraf sukkerarter: 7,6 g
  • Kostfibre: 22 g
  • Protein: 42 g
  • Salt: 0 g

 

Økologisk certificeret – DE-ÖKO-013 – EU/Ikke EU Jordbrug

soya pasta - soya spaghetti - proteinpastaSoya pasta er lig med proteinpasta

Soya pasta / soya spaghetti fra Vitaquell er lig med proteinpasta. Der er intet mindre end 42 gram protein pr 100 gram spaghetti, og så er det jo skønt, at sojabønner indeholder kvalitetsprotein med alle essentielle aminosyrer. Derudover er der hele 22 gram kostfibre pr 100 gram. Det betyder samtidig, at der er meget få af de tomme kulhydrater i. Og det er jo ikke til at stå for. Læs mere om alle de andre gode næringsstoffer i afsnittet om andre sundhedsfordele nedenfor.

Smager proteinpasta af soja som almindelig spaghetti?

Proteinpasta af sojabønner / Soya spaghetti kan fuldt ud sammenlignes med almindelig spaghetti på udseende – og det har også en neutral smag. Den eneste reelle forskel er, at soya pasta / spaghetti har en anelse mere bid end traditionel spaghetti af hvedemel.

Er der andre sundhedsfordele ved soya pasta?

Soya pasta / soya spaghetti fra Vitaquell har en fantastisk god næringsværdi sammenlignet med almindelig pasta. Det har langt flere kostfibre og 2-3 gange så meget protein sammenlignet med de fleste gængse typer af almindelig pasta. Faktisk behøver man ikke spise proteinrig køderstatning som tilbehør, for der er rigtig mange gode proteiner i spaghettien. Og som beskrevet ovenfor, så indeholder soya pasta (og alle andre pastatyper af bælgfrugter) færre kulhydrater end almindelig pasta. Så det er et plus, hvis du er på KETO eller LCHF-kost, eller hvis du bare vil skære ned for de tomme kalorier.

Soya spaghetti indeholder desuden helt naturligt mange mineraler – herunder jern, calcium og magnesium.

Via det høje fiberindhold kan det samtidig hjælpe til at sænke et for højt kolesteroltal. Og det har et lavt glykæmisk indeks, der ikke sætter blodsukkerniveauet i vejret. Så generelt er soya spaghetti langt mere næringsrigt, og har flere sundhedsmæssige fordele sammenlignet med almindelig pasta.

Soya pasta / soya spaghetti – serveringsforslag

Soya pasta / soya spaghetti er en oplagt partner med vegansk ‘kød’sovs, der også er rigtig nemt at tilberede. Og så er det super børnevenligt. Prøv eksempelvis denne opskrift på vegansk ‘kød’sovs af sojagranulat, der ikke tager mere end 10 minutter at lave. Og du kan evt. drysse lidt gærflager ud over, som en slags vegansk parmesan, hvis du er glad for ostesmagen.

Ellers kan du også prøve med en indisk inspireret vegansk Tikka Masala sauce eller

Fordi der er tale om proteinpasta med et super højt proteinindhold, er der ikke et reelt behov for proteinholdige køderstatninger som tilbehør.

Vegansk pasta af bælgfrugter med højt proteinindhold – flere varianter på webshoppen

Ud over denne soya pasta / soya spaghetti finder du flere andre spændende veganske og glutenfri typer af proteinpasta lavet af bælgfrugter her på webshoppen. F.eks. kikærtepasta, linsepasta af røde linser, og pasta af grønne ærter og ramsløg.

Yderligere information

Vægt 0,23 kg