VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Søg

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - VEGANSK WEBSHOP

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Veganske vingummibamser – 100g (dato-vare 5/3)

10,00 kr.

På lager

Veganske vingummibamser fra Veganz – Veganz Gummy Bears

BEDST FØR OFTE GOD EFTER 5/3 2024

Indhold: 100 gram

Vegansk vingummi der er overraskende smagfuld. De søde vingummibamser har en helt naturlig frugtsmag fra jordbær, appelsin, citron, æble og solbær. Og de smager af frugt..

De veganske vingummibamser er helt uden gelatine og andre animalske produkter. Mere info nedenfor.

 

Del med andre:

Beskrivelse

veganske vingummibamser uden gelatine -køb veganz vingummiVeganske vingummibamser – ingredienser:

Veganske vingummibamser fra Veganz – ingredienser:

Glukosesirup, sukker, geleringsmiddel: pektiner; syre: citronsyre; syreregulator: sodium citrat, natriumtartrat, kaliumtartrat; naturlige smagsstoffer, naturlig citronaroma, naturlig appelsinaroma med andre naturlige smagsstoffer, madfarve fra hyldeblomstjuice, gurkemejeekstrakt, spirulinaekstrakt; glaseringsmiddel: carnauba voks.

Opbevares tørt og køligt. Oprindelse: Østrig

Næringsindhold pr 100 gram:

Næringsindhold pr 100 gram veganske vingummibamser fra Veganz:

  • Energi: 1381 KJ / 325 kcal
  • Fedt: <0,5 g – heraf mættet fedt: 0,1 g
  • Kulhydrater: 79 g – heraf sukkerarter: 59 g
  • Protein: <0,5 g
  • Salt: 0,22 g

veganske vingummibamser uden gelatine - køb

Veganske vingummibamser fra Veganz – med naturlig frugtsmag

Veganske vingummibamser fra Veganz med helt naturlige smagsstoffer, der virkelig kan fornemmes. Vegansk vingummi uden gelatine, mælk, animalske farvestoffer og bivoks – og faktisk bare sprængfyldt med lækkerness. Vingummibamserne er super bløde og børnevenlige, og så smager de af søde frugter. Jordbær, appelsin, solbær, æble og citron. Hvilken en af de kære, kulørte bamser er din favorit?

De er selvfølgelig oplagte i slikskålen, men som du også kan se på billederne, er de perfekte som kagepynt (måske på en kagemand), eller lav en hjemmelavet is med vingummibamser. Se dét vil blive et hit hos ungerne.

Veganz vingummi

Vi har også andre typer vegansk vingummi fra Veganz – Fizzy Cola, Sour Mix og Peach hearts. Og så er der masser af andre typer vegansk slik fra Veganz og mange andre her på webshoppen.

Veganz går højt op i bæredygtighed. Også derfor finder du deres Eaternity-mærke på poserne med vingummibamser. Og disse vingummier ligger helt i top på skalaen over hvor lidt produktionen af dem, har påvirket alt fra CO2 til regnskov, vandforbrug og selvfølgelig; dyrene.

veganz eaternity veganske vingummibamser

Veganz gør alt for at gøre deres produkter så bæredygtige som muligt uden at gå på kompromis med kvalitet og smag. Og det er vi rigtig taknemmelige over.

Veganske vingummibamser og andre typer vegansk vingummi

Du finder også en pose med økologisk veganske vingummibamser her på shoppen. Og er det udelukkende vingummi, du er på udkig efter kan du se alle typer vegansk vingummi her >>

 

Yderligere information

Vægt 0,1 kg
Vegansk

Ja