VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - VEGANSK WEBSHOP

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Vegansk Julekalender (vegansk chokoladekalender) - Glutenfri - Øko

59,00 kr.

På lager

Vegansk julekalender med chokolade – Økologisk – Super Fudgio Advent Calendar 

Indhold: 100 gram (24 stykker vegansk ‘mælke’chokolade i 24 låger)

En super sød vegansk julekalender med den skønneste lyse chokolade á la mælkechokolade. Mælken er skiftet ud med en kombination af risdrikpulver og kokos (det smager ikke af kokos), og smager som traditionel mælkechokolade.

Den veganske chokoladekalender er glutenfri, og råvarerne er økologiske.

Se også de 7 andre veganske julekalendere her >

Næringsindhold, ingredienser og mere info nedenfor.

Del med andre:

Beskrivelse

vegansk julekalender køb online - super fudgio julekalender - vegansk chokoladekalenderVegansk Julekalender med chokolade – Ingredienser:

Vegansk julekalender / vegansk chokoladejulekalender fra Super Fudgio – ingredienser:

Rørsukker*, kakaosmør*, kakaomasse*, tørret kokos*, risdrikpulver*, emulgator: solsikkelecithin*. *Økologisk certificeret.

Allergener: Kan indeholde spor af mælk, soja, peanuts og andre nødder

Kakaoindhold: mindst 50%

Vegansk julekalender fra Super Fudgio – Glutenfri & Økologisk

En vegansk julekalender fra Super Fudgio lavet af helt vegansk chokolade. Chokoladen smager stort set som almindelig mælkechokolade, og er meget børnevenlig. Det er samme type chokolade, som du finder i Super Fudgios BIO UP vegansk ‘mælke’chokolade >>.

En vegansk chokoladejulekalender for både børn og voksne med 24 låger med et stykke vegansk chokolade i hver. Chokoladen er både vegansk, glutenfri og økologisk, så det kan faktisk ikke blive meget bedre.

Næringsindhold pr 100g chokolade:

  • Energi: 2446 KJ / kcal: 588
  • Fedt: 42 g – heraf mættet fedt: 28 g
  • Kulhydrater: 48 g – heraf sukkerarter: 45 g
  • Fibre: 5,6 g
  • Protein: 2,6 g
  • Salt: 0,04 g

vegansk chokoladekalender købSuper fudgio vegansk chokoladekalender til børn og voksne

Super Fudgios chokoladekalender bringer jul og hygge ind i ethvert hjem. Den veganske ‘mælke’chokolade er børnevenlig, trods at mælken er skiftet ud med risdrik og kokos. Her er der kræset om råvarerne, der også er økologiske, så derfor kan du og ungerne godt glæde jer. Også med ekstra god samvittighed.

Vegansk julekalender med 24 stykker ‘mælke’chokolade

Super Fudgio har lavet en vegansk julekalender med 24 stykker ‘mælke’chokolade. Ingredienserne i chokoladen indeholder selvfølgelig ikke mælk. I stedet er mælken byttet ud med risdrik og kokos, og den kombination giver en rigtig lækker og saftig chokolade. Faktisk er det helt den samme chokolade, som du finder i deres BIO UP veganske ‘mælke’chokolade. Så hvis du skulle være i tvivl om smag og konsistens, kan du altid prøve pladen med chokolade af først. Super Fudgio er eksperter i at lave smelte-på-tungen-vegansk-chokolade, og har vundet priser på BIO-FACH-messen i Tyskland i flere omgange. Her på shoppen finder du ikke mindre end 12 typer af deres chokolader – og alle er helt fantastiske. Se alle Super Fudgio produkter her >>

vegansk julekalender med chokolade og slik - køb onlineAndre veganske chokoladejulekalendere og veganske julekalendere med vingummi eller popcorn

I 2021 får du også fornøjelsen af endnu et par tilføjelser til varianterne, når det gælder en vegansk chokoladekalender – og julekalendere i det hele taget.

Den mindst lige så børnevenlige chokoladejulekalender fra Veganz, indeholder fyldt vegansk chokolade (chokoladen og fyldet er i stil med kinder maxi-chokolade (og Vantastic Foods’ Schakalotta)). Du finder Veganz julekalender med chokolade her >>.

En mere voksen-agtig julekalender med chokolade er gourmetkalenderen med de skønneste veganske trøfler. Hele 3 forskellig og lige himmelskønne varianter har britiske Monty Bojangles gemt i lågerne på julekalenderen – vegansk julekalender fra Monty Bojangles >.

Er du mere til en vegansk julekalender med gourmetvingummi og lakridsvingummi? Så har vi både en vegansk julekalender fra Candy Kittens og en vegansk julekalender for voksne fra danske Wally and Whiz.

Sidst men ikke mindst finder du også en vegansk popcorn-julekalender med spændende smagsvarianter. Se Joe & Seph’s popcorn-julekalender i den veganske udgave her >>.

Se også hele udvalget af vegansk juleslik her >>

 

 

Yderligere information

Vægt 0,1 kg
Økologisk