VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - VEGANSK WEBSHOP

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Vegansk Julekalender (vegansk chokoladekalender) - Øko

55,00 DKK

Ikke på lager

Vegansk julekalender med chokolade – Økologisk – Super Fudgio Advent Calendar 

Indhold: 100 gram (24 stykker vegansk ‘mælke’chokolade i 24 låger)

En super sød vegansk julekalender med den skønneste smelte-på-tungen chokolade – á la mælkechokolade. Mælken er skiftet ud med en kombination af risdrikpulver og kokos, og smager som traditionel, god og saftig mælkechokolade, som ethvert chokolade-elskende barn vil nyde i fulde drag.

Super Fudgios super kære dovendyr laver sjov i sneen på kalenderen, imens rensdyrene hygger sig i det snedækkede landskab. Ren og skær juleidyl.

Den veganske chokoladekalender er glutenfri, og råvarerne er økologiske. Det er samme chokolade, som du finder i BIO UP-‘mælke’chokoladen >>

Næringsindhold, ingredienser og mere info nedenfor.

Del med andre:
Del på facebook
Del på email

Beskrivelse

Vegansk Julekalender med chokolade – Ingredienser:

Vegansk julekalender / vegansk chokoladejulekalender fra Super Fudgio – ingredienser:

Rørsukker*, kakaosmør*, kakaomasse*, tørret kokos*, risdrikpulver*, emulgator: solsikkelecithin*. *Økologisk certificeret.

Allergener: Kan indeholde spor af mælk, soja, peanuts og andre nødder

Kakaoindhold: mindst 50%

vegansk julekalender køb online - super fudgio julekalender med chokoladeVegansk julekalender fra Super Fudgio – Glutenfri & Økologisk

En vegansk julekalender fra Super Fudgio lavet af den skønneste smelte-på-tungen chokolade. Chokoladen smager ligesom almindelig mælkechokolade, og er meget børnevenlig. Det er samme type chokolade, som du finder i Super Fudgios BIO UP vegansk ‘mælke’chokolade >>.

En vegansk chokoladejulekalender for både børn og voksne med 24 låger med et stykke vegansk chokolade i hver. Chokoladen er både vegansk, glutenfri og økologisk, så det kan faktisk ikke blive meget bedre.

Næringsindhold pr 100g chokolade:

  • Energi: 2446 KJ / kcal: 588
  • Fedt: 42 g – heraf mættet fedt: 28 g
  • Kulhydrater: 48 g – heraf sukkerarter: 45 g
  • Fibre: 5,6 g
  • Protein: 2,6 g
  • Salt: 0,04 g

Super fudgio vegansk chokoladekalender til børn og voksne

Super Fudgios chokoladekalender bringer jul og hygge ind i ethvert hjem. Den veganske ‘mælke’chokolade er super børnevenlig, og smelter på tungen. Smagen og konsistensen i chokoladen er langt fra, som du måske kan huske fra de billige vekao-julekalendere, du fik som barn. Her er der kræset om råvarerne, så derfor kan du og ungerne godt glæde jer.

vegansk julekalender køb online - super fudgio julekalender

Vegansk julekalender med 24 stykker ‘mælke’chokolade

Super Fudgio har lavet en vegansk julekalender med 24 stykker ‘mælke’chokolade. Ingredienserne i chokoladen indeholder selvfølgelig ikke mælk. I stedet er mælken byttet ud med risdrik og kokos, og den kombination giver en rigtig lækker og saftig chokolade. Faktisk er det helt den samme chokolade, som du finder i deres BIO UP veganske ‘mælke’chokolade. Så hvis du skulle være i tvivl om smag og konsistens, kan du altid prøve pladen med chokolade af først. Vi vil godt lægge hovedet på blokken for, at du (eller børnene) ikke bliver skuffede over smagen. Super Fudgio er nemlig eksperter i at lave smelte-på-tungen-vegansk-chokolade, og har vundet priser på BIO-FACH-messen i Tyskland i flere omgange. Her på shoppen finder du ikke mindre end 12 typer af deres chokolader – og alle er helt fantastiske. Se alle Super Fudgio produkter her >>

Er du mere til en vegansk julekalender med gourmetvingummi? Så har vi både en vegansk julekalender fra Candy Kittens og en vegansk julekalender for voksne fra danske Wally and Whiz. Se også hele udvalget af vegansk juleslik her >>

 

 

Yderligere information

Vægt 0.1 kg
Økologisk