VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Søg

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - VEGANSK WEBSHOP

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Wally and Whiz

Wally and Whiz forhandler. Vegansk vingummi og vegansk lakrids fra den danske producent.

All you need is love
but a litlle candy doesn´t hurt

Forhandler af 

Wally and Whiz - plantebaseret gourmetslik

Wally and Whiz er blevet Danmarks darling, når det gælder gourmet vingummi og lakrids. 

Det danske firma laver udelukkende vegansk vingummi og vegansk lakrids af de bedste råvarer. 

Wally and Whiz blev skabt af Kristian Them Hansen, der i lang tid eksperimenterede med at kreere naturlige og smagfulde vingummier. Uden alle mulige tilsætningsstoffer og uden animalske ingredienser. En passion for god og ægte vingummi var startskuddet. Og da grundopskriften var fundet, gik det stærkt. For de skønne cubes af vingummi og sidenhen lakrids blev taget imod med kyshånd. Både i danmark og i udlandet.

Det bedste af det hele er selvfølgelig, at det er gourmetslik – ‘Suitable for everyone’. Så uanset religiøs, kulturel og moralsk overbevisning – og ikke mindst allergier – så kan alle og enhver nyde de skønne cubes.

Gaveæsker

Wally and Whiz gaveæsker

Wally and Whiz gaveæsker findes i mange smukke former og med mange vidunderlige kombinationer af smagsoplevelser.

De smukke Wally and Whiz cut-out gaveæsker passer til enhver anledning. De små flowpacks indeni, gør det nemt at servere lidt godt, uden at alle får fingrene i en skål. Med de mange smagsvarianter i hver æske, er der helt sikkert noget for alle smagsløg.

Giv dem for eksempel som værtindegave, som en treat til en du holder af. Eller brug dem derhjemme, så du hurtigt kan byde på en elegant lækkerbisken, når du får gæster. De skønne flowpack-poser er indbydende i sig selv, og de kan refille cut-out-æsken, når poserne på magisk vis er forsvundet.

Du finder også Wally and Whiz gaveæsker med de store cubes i. For eksempel ‘Congratulations’ gaveæsken, der i 2020 indeholder de to smagsvarianter; Mango & Hindbær (Lækre veganske vingummier med smag af mango og dyppet i hindbærstøv.) Og 
Lakrids & Havtorn (vegansk lakrids (-vingummi) dyppet i havtornstøv).

Varianterne

Cubes

Det er de fantastiske Wally and Whiz cubes, der startede eventyret ud.

De elegante og smukt-designede cubes er perfekte til enhver lejlighed. Og bite-size størrelsen på de skønne vingummi- og lakridsfirkanter betyder, at man virkelig nyder hver et stykke.

Her er der smagsoplevelser for alle pengene. Sødt, salt, syrligt og bare lækkert.

Hver sæson dukker der nye smagsvarianter op. Så du finder både forår-, sommer-, efterår- og vinterdelikatesser. Ikke mindst julekalendere og påskeæg, der begge er blevet ekstremt populære frem for de traditionelle chokoladekalendere og æg. 

Vegansk vingummi

Wally and Whiz vegansk vingummi

Wally and Whiz er vegansk vingummi, når det er allerbedst. 

Nogle typer af vegansk vingummi kan være lidt smattede i konsistensen. Men det er der ikke noget af hos den danske gourmetslik-producent. De små vingummicubes er faste i konsistensen. Og så findes de i et hav af vidunderlige smagskombinationer.

Lige nu finder du Wally and Whiz vegansk vingummi i varianterne:

  • Mango med passionsfrugt – hvor vingummistykkerne er lavet med mango og herefter dyppet i passionsfrugt-pulver.
  • Fersken med bergamotte – vingummierne er fyldt med sødme fra fersken og dyppet i syrligt frugtpulver fra bergamotte (citrusfrugt).
  • Solbær med jordbær – en fantastisk sommerlig vingummi, hvor friskheden fra jordbærrene dykker ned i et swirl af den dybere smag af solbær. 
wally and whiz - vegansk vingummi - mango og passionsfrugt

Vegansk lakrids

Vegansk lakrids

Wally and Whiz laver mange lækre typer vegansk lakrids. De kalder dem dog stadig vingummi (Nordic winegums). Men idet både smag og konsistens er som lakrids, er det nemt for os at skelne mellem deres vingummi og lakridsvarianter. 

Lige nu finder du følgende typer vegansk lakrids fra Wally and Whiz her på webshoppen:

  • Lakrids med lime – hvor sød lakrids går op i en højere enhed med et frisk pust med syrligt limepulver.
  • Lakrids med havtorn – en delikat kombination af en kraftig lakridssmag og en sød/syrlig smag af havtorn. 
  • Lakrids med saltlakrids – vegansk saltlakrids, der lever op til det klassiske navn. En sødmefuld vegansk lakrids-cube er dyppet i saltlakridspulver.
vegansk lakrids wally and whiz lakrids med havtorn