VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - VEGANSK WEBSHOP

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Wally and Whiz – Vegansk lakrids med Havtorn

65,00 kr.

Ikke på lager

Wally and Whiz Vegansk lakrids med havtorn

Indhold: 140 gram

Vegansk lakrids i verdensklasse fra danske Wally and Whiz. De lækre stykker af vegansk lakrids-vingummi er dyppet i let syrlig havtornpulver, der virkelig giver smagsløgene én på opleveren.

Næringsindhold og mere info nedenfor

Del med andre:

Beskrivelse

vegansk lakrids wally and whiz lakrids med havtornVegansk lakrids med havtorn

Vegansk lakrids med havtornspulver fra danske Wally and Whiz. De små indbydende cubes har en skøn duft og smag af lakrids, hvor den sødlige lakridssmag kombineres med den lette syrlige bærsmag fra havtorn.

Helt naturlige råvarer og en genial smagsoplevelse er kombineret med en genanvendelig æske i et flot nordisk design. En skøn og eksklusiv nydelse, når du, din familie eller dine gæster skal forkæles.

Vegansk slik fra Wally and Whiz er fri for allergener. Du finder også vegansk lakrids med lime og vegansk saltlakrids fra Wally and Whiz her på webshoppen.

Bind en sløjfe om æsken, og den fungerer perfekt som en lille værtindegave – ellers kan du se udvalget af veganske gaveæsker her >>

Ingredienser i vegansk lakrids fra Wally and Whiz:

Du finder følgende ingredienser i denne type vegansk lakrids med havtorn fra Wally and Whiz:

Glukose-fruktosesirup, sukker, vand, majsstivelse, rålakrids, flormelis, ammoniumchlorid, salt, kokosolie, havtornpulver, syre (citronsyre), overfladebehandlingsmiddel (carnaubavoks).

Lakrids-stykkerne er både veganske og glutenfri.

Næringsindhold pr 100 gram:

Energi – 1529 kJ / 360 kcal
Fedt – 0,2g – heraf mættet fedt – 0,2g
Kulhydrater –  88g – heraf sukkerarter – 47g
Protein – 1,5g
Salt – 0,4g

Vegansk slik i særklasse fra danske Wally and Whizvegansk lakrids køb - wally and whiz lakrids med havtorn

Det danske firma laver vegansk lakrids (og vegansk saltlakrids) og vingummi i absolut verdensklasse.

Wally and Whiz er kendetegnet ved de naturlige råvarer af bedste kvalitet, unikke sammensætninger af smagsnuancer, en formidabel konsistens og ikke mindst; et gennemført og elegant nordiske design.

Vegansk lakrids i bæredygtige æsker

De elegante plastikæsker med vegansk lakrids og vingummi er skabt, så de kan genanvendes. Enten af dig eller hos Wally and Whiz.

Når æsken på magisk vis er blevet tømt, kan du eksempelvis bruge den til opbevaring (som krydderiæske, smykkeæske etc.). Men du kan også bytte den via Wally and Whiz’ unikke pantsystem, og få en sød flowpack med lakrids el. vingummi i bytte i en af Wally and Whiz‘ butikker. Så sørger butikkens medarbejdere for, at æsken bliver genanvendt.

Se alle typer vegansk lakrids fra Wally & Whiz her >

Yderligere information

Vægt 0,22 kg