Beskrivelse
Vegansk marcipanbrød – ingredienser:
Vegansk marcipanbrød fra Vitana – ingredienser:
Ingredienser:
Rå rørsukker*, MANDLER* 24%, kakaomasse*, kakaosmør*, HASSELNØDDER* 5%, invertsukkersirup*, alkohol* 0,6%, malet bourbonvanilje*.
*Økologisk produceret, DE-ÖKO-001
Allergener: indeholder hasselnødder og mandler. Kan indeholde spor af andre skalfrugter, mælk og soja.
Glutenfri.
Kakaoindhold i chokoladen: mindst 55%
Opbevares tørt, mørkt og køligt.
Næringsindhold pr. 100g:
- Energi: 2117 KJ/ 507 Kcal
- Fedt: 29 g – Heraf mættede fedtsyrer: 8,7 g
- Kulhydrater: 50 g – Heraf sukkerarter: 48 g
- Fibre: 5,8 g
- Protein: 7,7 g
- Salt: 0,05 g

















