Beskrivelse
Vegansk marcipanbrød – ingredienser:
Vegansk marcipanbrød fra Veganz – ingredienser:
Rørsukker*, formalede MANDLER* (27%), mørk chokolade* (20%) (rørsukker*, kakaomasse*, kakaosmør*, bourbon vanilje*), VALNØDDEstykker’ (9,4%), invert sukkersirup*, fedtreduceret kakao*, alkohol* – *Økologisk certificeret.
Allergener: Mandler og valnødder. Kan indeholde spor af andre nødder, soja og mælk.
Ikke egnet til børn og gravide, da den indeholder alkohol.
Opbevares tørt, mørkt og køligt.
Økologisk certificeret vegansk marcipanbrød – EU/Ikke-EU jordbrug DE-ÖKO-001. Oprindelse Tyskland.
Næringsindhold pr. 100g:
- Energi: 2058 KJ/ 493 Kcal
- Fedt: 28 g – Heraf mættede fedtsyrer: 6,8 g
- Kulhydrater: 47 g – Heraf sukkerarter: 45 g
- Protein: 8,9 g
- Salt: 0,03 g
Vegansk Marcipanbrød fra Veganz
Et skønt vegansk marcipanbrød fra Veganz, der smager af jul og hygge. En lækker marcipan med stykker af valnødder er svøbt i et lag sprødt vegansk mørk chokolade.
Den økologiske marcipanbar indeholder 68% af den fineste marcipan, der er lavet med lækre stykker af valnødder for at give et ekstra julet pift. Baren er overtrukket med knasende sprød mørk chokolade, der har et kakaoindhold på mindst 55%. For at gøre det til et helt rigtigt vegansk marcipanbrød, er der tilsat alkohol. Så er julen reddet, og du kan nyde det hele i fulde drag. Baren er selvfølgelig lavet af økologiske råvarer, for Veganz går meget højt op i bæredygtighed.
Veganz har lavet flere veganske julelækkerier. Prøv f.eks. også de veganske honningkager, de veganske julesmåkager eller nougatbaren med mørk chokolade. Eller en af deres andre fantastiske chokolader med f.eks. vaffelcrunch, kokosfyld, ristede mandler eller hele hasselnødder. Du finder alle vores Veganz-produkter her >>