VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Søg

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - VEGANSK WEBSHOP

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Vegansk chokoladesmørepålæg – Øko – 400g

62,00 kr.

På lager

Økologisk Vegansk (‘nutella’) chokoladesmørepålæg – Veganz Organic Chocolate Spread

Indhold: 400 gram

Bemærk: ny opskrift.

Et glas med super lækker og cremet vegansk chokoladesmørepålæg, der smager af et tykt lag mere. En rig smag af chokolade og en uimodståelig lækkerness.

Næringsindhold, ingredienser mv. se nedenfor

Beskrivelse

vegansk nutella køb online - veganz nutellaVegansk (‘nutella’) chokoladesmørepålæg – økologisk

Et glas med lækker, cremet vegansk (‘nutella’) chokoladesmørepålæg, der nok bedst kan sammenlignes, med det du kender som ‘Nutella’. Men nu er Nutella jo kun et produktnavn – så her er det altså Veganz Chocolate spread. Chokoladepålægget indbyder til et godt tykt lag på et stykke franskbrød eller en luftig bolle. Det er ren og skær chocolate heaven og nydelse på højt plan.

Vegansk ‘nutella’ som chokoladecreme

Man kan bruge vegansk ‘nutella’ /chokoladesmørepålæg til alt muligt. Selvom vi alle nyder det i fulde drag på en god bolle eller et stykke brød, så er der mange andre muligheder. Mere nedenfor.

Næringsindhold pr 100 g Veganz Chocolate Spread

  • Energi: 2405 KJ / 578 kcal
  • Fedt: 40 g – heraf mættet fedt: 8,2 g
  • Kulhydrater: 50 g – heraf sukkerarter: 46 g
  • Protein: 2,6 g
  • Salt: 0,04 g

 

Oprindelse: Holland. Certificeret økologisk – NL-BIO-01 – EU/Ikke-EU jordbrug

Ingredienser vegansk ‘nutella’ – Chocolate spread fra Veganz:

Ingredienser i vegansk ‘nutella – Chocolate spread fra Veganz:

Rørsukker*, solsikkeolie*, fedtreduceret kakaopulver (11%)*, chokolade* (5%) (rørsukker*, fedtreduceret kakaopulver*, kakaosmør*), palmefedt* (RSPO-certificeret SG), rissiruppulver*, emulgator: SOJAlecithin*; malet bourbon vanilje*. *Økologisk certificeret.

Allergener: SOJA. Kan indeholde spor af lupin, nødder og mælk.

RSPO-SG-certificeret – Bæredygtig palmeolie

Glasset med vegansk ‘nutella’ fra Veganz indeholder RSPO-SG-certificeret palmeolie. Det betyder helt konkret, at palmeolien stammer fra en RSPO-certificeret producent, hvor producentens integritet i forhold til bæredygtighed i produktionen nøje overvåges. Veganz går meget højt op i bæredygtighed i deres produktion, og de har netop valgt denne type økologiske RSPO-SG-certificerede palmeolie, fordi den har det mindste klimaaftryk i forhold til alternative olieløsninger. Så derfor kan du med god klima-samvittighed nyde et godt lag chokoladesmørepålæg fra Veganz.

vegansk nutella køb - veganz chocolate spread danmark

Veganz Chocolate spread / aka vegansk ‘nutella’

Glasset med vegansk ‘nutella’ fra Veganz indeholder 400 gram ren chokoladenydelse. Cremet, sød, chokoladefyldig og bare lækker med lækker på.

Hvis du elsker (eller elskede – hvis du nu er veganer) den originale Nutella, vil du helt sikker synes godt om denne udgave af vegansk ‘nutella’ fra Veganz.

Det veganske chokoladesmørepålæg har en skøn chokoladesmag, så er du helt pjattet med chokolade, er den lige noget for dig. Og det er der ikke noget nutty ved.

Brug det også i kager, som topping el. til en chokoladesmoothie

Brug det cremede chokoladepålæg som glasur på kage, eller brug det som en slags vegansk chokoladecreme i muffins og som topping på is. Eller måske en bombe af en nutellakage. Eller lav en cremet chokoladesmoothie (måske med vegansk proteinpulver med chokoladesmag) for at få en total chokoladedrøm af en dessertsmoothie. Du kan også bruge det som erstatning for nougat, når du laver konfekt.

Her har du også en opskrift på luftige og bløde veganske fastelavnsboller, hvor det er vegansk ‘nutella’, der udgør cremen. Dem kan ingen stå for. Veganz’ version er et alternativ til bl.a. Bionella.

Veganz vegansk chokolade, kiks, snacks og meget mere

Veganz er et tysk og 100% vegansk firma i Berlin, der står for de lækreste veganske chokolader i alle former og smagsvarianter. Men chokolade er ikke alt hvad de mestrer. Veganz har et stort sortiment af alverdens veganske lækkerier. For eksempel snacks, kiks og småkager, saucer, sojakød, proteinpulver, proteindrikke og snackbars. De går højt op i bæredygtighed – både når det gælder indhold og emballage. Og de laver usandsynligt mange andre treats end lige denne type vegansk ‘nutella’.

Vi har blandt andet fået et stort lager hjem af vegansk chokolade fra veganz i plader og barer (kokos, peanuts mv.) – og ikke mindst deres 6 forskellige veganske proteinbarer. Så man kan få masser af andre lækre og helt uimodståelige veganske produkter fra Veganz. Her på webshoppen finder du over 60 af deres skønne produkter. Se alle Veganz’ produkter på shoppen her >>

Yderligere information

Vægt 0,5 kg
Gram

275

Vegansk

Ja

Økologisk

Ja