VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Søg

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - VEGANSK WEBSHOP

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Veganske fastelavnsboller

Veganske fastelavnsboller

Veganske fastelavnsboller med fyld af vegansk 'nutella'

Til ca. 14 veganske fastelavnsboller

Arbejdstid: Ca. 20 min.

Hævetid: 1 + ½ time

Bagetid: 10 min.

Ingredienser til dejen:

50 gram gær

1,5 dl plantedrik

100 gram blød vegansk smør

3 spsk sukker

1 spsk loppefrøskaller (fungerer som æg) (findes i shoppen her)

40 gram hvedegluten (gør dem bløde, luftige og spændstige) (findes i shoppen her)

1 knsp salt

340 gram hvedemel

Ingredienser til chokoladecreme indeni:

Vegansk ‘nutella’ – ( flere varianter i shoppen her >>)

Fremgangsmåde:

Smuldr gæren ud i en skål. Tilsæt plantedrik og sukker. Pisk/rør til gæren er opløst.

Rør loppefrøskaller og det bløde veganske smør i. Tilsæt så hvedegluten, salt og hvedemel.

Ælt dejen rigtig godt sammen.

Lad dejen hæve tildækket i mindst 1 time.

Beklæd 2 bageplader med bagepapir.

Efter hævning, ælter du dejen igen, og ruller den ud med en kagerulle til den er ca. ½ cm tyk.

Skær så ca. 14 stykker ud i lige store firkanter, placer en klat vegansk ‘nutella’ på midten, og luk dejen sammen omkring ‘nutellaen’ ved at nippe/presse dejen sammen. Der må ikke være huller.

Læg de veganske fastelavnsboller på bagepladen med den sammenlukkede side nedad. Lad dem efterhæve tildækket i ca. ½ time.

Forvarm ovnen til 200 grader varmluft, og bag dem i ca. 10 minutter.

Når de er kølet af, kan du servere dem au naturel, med glasur eller vegansk ‘nutella’ på toppen.