Beskrivelse
Vegansk leverpostej-alternativ – ingredienser:
Vegansk leverpostej-alternativ af hvide bønner – Vitaquell BIO leberwurst – ingredienser:
Vand, kokosolie*, løg* (16%), solsikkekerner*, hvide bønner*(11%), kartoffelstivelse*, tomatpasta*, gærekstrakt*, havsalt, svampepulver*, solsikkeolie*, fortykningsmiddel: guargummi*, krydderier*, majssirup*. – *økologisk certificeret.
Allergener: ingen
Holdbarhed efter åbning: opbevares i køleskab og bør spises inden for 3 dage.
Oprindelse: Tyskland – EU/Ikke EU Jordbrug – DE-ÖKO-013
Næringsindhold pr. 100 g:
Vegansk ‘lever’postej af hvide bønner – næringsindhold pr 100 ml:
- Energi 1221 KJ / 292 kcal
- Fedt 26 g – heraf mættede fedtsyrer 17 g
- Kulhydrat 7,1 g – heraf sukkerarter 1,9 g
- Protein 5,6 g
- Salt 1,8 g
Vegansk ‘lever’postej fra Vitaquell – flere slags
Vegansk ‘lever’postej eller bare postej fra Vitaquell findes også i en champignon-variant, en postej af shiitakesvampe og en med krydderurter.
Tyske Vitaquell, der holder til i Hamborg, har siden 1922 lavet vegetariske produkter, og har i de senere år gjort de fleste produkter helt veganske.
Vitaquell – vegansk pålæg i mange varianter
Udover vegansk ‘lever’postej, laver tyske Vitaquell masser af andre typer vegansk pålæg. F.eks. de lækre pålægssalater; vegansk tunsalat, vegansk hønsesalat, vegansk krabbesalat og vegansk oksekødssalat. Ikke at forglemme de veganske spreads, saucer og dips – og også vegansk proteinpasta.