Beskrivelse
Vegansk brun sovs fra Vitam (økologisk) – Ingredienser:
Vegansk brun sovs fra Vitam – økologisk – ingredienser:
Majsstivelse*, rå rørsukker*, havsalt, løg*, gærekstrakt, tomat*, karamel*, SELLERI*, fortykningsmiddel: guargummi*, peber*. *Økologisk certificeret.
Allergener: Indeholder selleri.
Glutenfri brun sovs.
Vegansk brun sovs – Næringsindhold pr 100 gram:
Vegansk brun sovs i pulver – næringsindhold pr 100 gram pulver:
- Energi: 137 KJ / kcal: 32
- Fedt: 0,1 g – heraf mættet fedt: 0,05 g
- Kulhydrater: 7,4 g – heraf sukkerarter: 2,7 g
- Protein: 0,4 g
- Salt: 2,3 g
Oprindelse: Tyskland. Opbevares tørt, mørkt og køligt.
Tilberedning
Tilberedningsforslag til 2 portioner: Pisk ca. 22 gram sovsepulver (ca. 2 spsk) sammen med 200 ml koldt vand el. plantedrik. Kog det op i en gryde i ca. 1 minut. Tilsæt krydderier efter smag (f.eks. lidt peber, ribsgele eller sukker) og så er sovsen klar til servering. (Tip: tilsæt evt. lidt vegansk madlavningsfløde for en ekstra cremet smag og konsistens).
Vegansk brun sovs – Når det gerne må være nemt og hurtigt
Vegansk brun sovs i pulverform fra Vitam, er skabt til os, der ønsker en god vegansk sovs, når det godt må gå lidt stærkt og være nemt. Det er en skøn økologisk, glutenfri og vegansk sovs, der går perfekt til alt fra kartofler og bøffer til gryderetter, ris, quinoa, stegte grøntsager. Og hvad man nu ellers har lyst til.
Hvis du gerne vil have en god opskrift på vegansk tilbehør kan disse måske friste:
- Veganske karbonader (opskrift)
- Veganske frikadeller (opskrift)
- Veganske steaks (opskrift)
- Mock duck (opskrift)
Det er Veganz, der står bag bøtten med vegansk brun sovs i pulver. Og de er helt geniale til alt fra vegansk sovs til slik, kager og mayo. Alt er vegansk, og vi er vilde med dem.
Andre typer vegansk sovs
Du finder masser af andre typer vegansk sovs her på webshoppen. F.eks. færdiglavet Rapsona vegansk Bearnaise, vegansk Hollandaise, bearnaise og hvid grundsauce fra Vitaquell og sovs i pulver som vegansk champignonsovs fra BioVegan og vegansk karrysovs.