VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Søg

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - VEGANSK WEBSHOP

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Veganske skumfiduser – Mini med vanilje – 80g

38,00 kr.

Ikke på lager

Veganske skumfiduser med vanilje – Anandas Mini Gourmet Vanilla Marshmallow

Indhold: 80 gram

Håndlavede veganske skumfiduser med ægte vaniljeekstrakt og naturlige råvarer i miniudgave fra britiske Anandas. Bløde, chewy og sprængfyldte med søde og varme noter af verdens yndlingssmag nr. 1; vanilje.

Perfekte helt som de er, og de kan nydes i en kop varm chokolade i bagværk og meget andet.

Se hele vores udvalg af veganske skumfiduser her >>

Næringsindhold, ingredienser og mere info nedenfor

Beskrivelse

veganske skumfiduser køb online - anandas mini marshmallowsVeganske skumfiduser med vanilje – næringsindhold pr 100 gram:

Veganske skumfiduser fra Anandas – næringsindhold pr 100 gram:

  • Energi: 1491 KJ / 351 Kcal
  • Fedt: 0,1 g – heraf mættet fedt: 0,1 g
  • Kulhydrater: 87,6 g – heraf sukkerarter: 74,2 g
  • Fibre: 0,5 g
  • Protein: 0,1 g
  • Salt: 0,5 g

 

Ingredienser: veganske skumfiduser med vanilje:

Du finder følgende ingredienser i Anandas veganske skumfiduser med vanilje:

Britisk sukker, vand, glukose-fruktose sirup, modificeret stivelse fra Sagoplanten, risstivelse, fugtighedsbevarende middel: vegetabilsk glycerin, geleringsmiddel: agar, emulgatorer E475, 471 (begge vegetabilske), antioxidant: ascorbinsyre, geleringsmiddel: johannesbrødkernemel, vaniljeekstrakt, majsmel, konfekture sukker: flormelis, antiklumpningsmiddel: calciumfosfat, salt.

Glutenfri

Anandas Marshmallows – Handmade & 100% Vegan

Anandas Marshmallows er en del af Ananda Foods, der er en familiedrevet virksomhed, hvor de laver håndlavede gourmet marshmallows. Alle deres produkter er certificeret af The Vegan Society. Deres lille produktion foregår i Derbyshire i England, hvor familien siden 2008 har udviklet opskrifter på gelatine-fri og dermed veganske skumfiduser. De går højt op i råvarernes kvalitet, og bruger kun naturlige aromaer, vegetabilske farvestoffer og ægte frugtpulvere (sidstnævnte til eksempelvis deres Gourmet Strawberry Marshmallows, der dyppes i frugtpulver).

Derudover går den britiske familievirksomhed op i at undgå allergener og unødvendige tilsætningsstoffer. Ikke mindst de animalske af slagsen. Deres veganske marshmallows er derfor certificeret GMO-fri, og er både fri for gelatine, hvede, gluten, nødder, mælk, soja og æg.

Veganske skumfiduser i mange varianter

Veganske skumfiduser har hidtil ikke været så nemme at finde her i DK. Men det er de nu. Du finder hele otte varianter her på shoppen. Seks af varianterne er Anandas’ vegan marshmallows, der udover denne miniudgave også fås med vanilje som store veganske marshmallows i en fin æske. Og så fås de med alt fra jordbær til hindbær og karamel. Er du til vegansk rocky road, veganske smores eller bare lige fra posen? Læs med herunder.

Anvendelse

Nu giver det jo nok sig selv, at man tit spiser veganske skumfiduser lige fra posen. Og der kan snildt ryge en hel pose til en gang fredagssnolder. Og der er denne type marshmallows helt perfekte. Lige disse mini-marshmallows fra Ananadas er også super gode til f.eks. en gang hjemmelavet rocky road nicecream, til cookies med marshmallows og alle mulige andre bage- og madlavningsudfoldelser. Og ja, de kan selvfølgelig smelte. Men hvis det er til grill, bål, smores mv. du skal bruge dem, så er det måske Anandas’ Totally Toastable, du skal overveje i stedet.

Kan veganske skumfiduser smelte?

Disse mini- veganske skumfiduser fra Anandas kan som nævnt godt smelte, så du kan bruge dem til eksempelvis smores. Men Anandas har kreeret en lidt anderledes opskrift på marshmallows, der er udviklet helt specielt til brug over åben ild. Det er deres Totally Toastable vegan marshmallows, der selvfølgelig også er lavet med vanilje. men man kan også bare vælge begge – så er der både mini- og store marshmallows, og så er alle glade. Du finder alle de forskellige typer skumfiduser fra Aanandas (og Mallow Puff) her >>

 

Yderligere information

Vægt 0,08 kg