VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Søg

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - VEGANSK WEBSHOP

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Veganske Gourmet Skumfiduser med hindbær

29,00 kr.

Ikke på lager

Veganske marshmallows med hindbær – Anandas Gourmet Raspberry Marshmallows

Indhold: 45 gram

Håndlavede gourmet-skumfiduser med hindbærsmag fra Anandas. De plantebaserede marshmallows er dækket af et fint lag hindbærpulver, og er lavet af helt naturlige råvarer. En fantastisk kombination af spændstighed og blødhed med et skønt swirl af fruity hindbær.

Se hele vores udvalg af veganske skumfiduser her >>

Næringsindhold, ingredienser og mere info nedenfor

Beskrivelse

veganske marshmallows køb - anandas skumfiduser danmarkVeganske marshmallows med hindbær – næringsindhold pr 100 gram:

Veganske marshmallows (veganske skumfiduser) med hindbær fra Anandas – næringsindhold pr 100 gram:

  • Energi: 1487 KJ / 350 Kcal
  • Fedt: 0,1 g – heraf mættet fedt: 0,1 g
  • Kulhydrater: 86,6 g – heraf sukkerarter: 74,9 g
  • Fibre: 0,1 g
  • Protein: 0,1 g
  • Salt: 1,2 g

 

Ingredienser: Anandas Gourmet Marshmallows – Raspberry Flavour

Du finder følgende ingredienser i Anandas gourmet-marshmallows med hindbær:

Britisk sukker, vand, glukose-fruktose sirup, modificeret stivelse fra Sago(-planten), risstivelse, fugtighedsbevarende middel: vegetabilsk glycerin, geleringsmiddel: agar, emulgatorer E475, 471 (begge vegetabilske), antioxidant: ascorbinsyre, geleringsmiddel: johannesbrødkernemel, smag: naturlig hindbær, majsmel, konfekture sukker: flormelis, antiklumpningsmiddel: calciumfosfat, hindbærpulver, salt.

Glutenfri

Opbevares køligt (under 18 grader, men ikke i køleskabet) og tørt.

Anandas Veganske Marshmallows – Håndlavede og helt naturlige

Anandas Gourmet Marshmallows er en del af Ananda Foods, der holder til i Derbyshire i England. Det er en lille familiedrevet virksomhed, hvor de laver håndlavede veganske skumfiduser i gourmetklasse. Alle Ananandas marshmallows er certificerede af The Vegan Society. Siden 2008 har Ananda-familien udviklet opskrifter på veganske marshmallows af de bedste råvarer. Der bruges udelukkende vegetabilske farvestoffer, naturlig aroma og ægte frugtpulver.

Den britiske familievirksomhed går højt op i at undgå allergener og unødvendige tilsætningsstoffer. Især de animalske af slagsen. Deres veganske marshmallows er derfor certificeret GMO-fri, og er både fri for gluten, gelatine, hvede, nødder, mælk, soja og æg.

Veganske skumfiduser med andre smagsnuancer?

Veganske marshmallows har førhen været lidt besværlige at finde i DK. Men ikke mere. Her på shoppen har vi otte varianter. Seks af dem er Anandas’ veganske skumfiduser i gourmetklasse, der udover denne udgave med hindbær også fås med jordbær, vanilje (3 slags) og karamel. Både i poser og æsker, og en særlig variant til brug over åben ild.

Veganske marshmallows til grill, bål og s’mores?

Anandas veganske marshmallows kan sagtens smelte, så du kan bruge dem til eksempelvis s’mores. Men faktisk har Anandas lavet en særlig slags veganske marshmallows, der er udviklet til at bruge over åben ild – til grill, bål mv. Det er deres Totally Toastable vegan marshmallows. Uanset dine smagspræferencer inden for skumfiduser, så finder du helt sikkert noget du kan lide i vores sortiment. Se hele vores udvalg her >>

 

Yderligere information

Vægt 0,050 kg